Skocz do zawartości

[S] GoPro Hero 2 [Bogate wyposażenie / stan idealny + SD]

Armin939
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi drodzy! Mam na sprzedaż GoPro Hero 2 + wyposażenie jak w aukcji. Stan idealny, użyta 2 razy. Brak jakichkolwiek mankamentów. Sprzedaje, gdyż uświadomiłem sobie, że nie będę miał czasu bawić się w obróbkę nagranego materiału. Robiłem porządki w szafie i się znalazła, a już jakiś czas temu o niej zapomniałem :P 

Dla forumowiczów znajdzie się jakiś rabacik :)

Zapraszam na PW :)

https://www.olx.pl/oferta/gopro-hero-2-bogate-wyposazenie-stan-idealny-sd-CID99-IDARrSD.html

Edytowane przez Armin939

• 1 month later...

Mysle, ze troche z cena przesadziles. Sam bede zaraz wystawial obie moje kamerki, tez dwojki. Popatrz po ile na allegro stoja... Ten post tak z zyczliwosci a nie uszczypliwosci, wiecf nie bierz do siebie.

Edytowane przez BAN

Mysle, ze troche z cena przesadziles. Sam bede zaraz wystawial obie moje kamerki, tez dwojki. Popatrz po ile na allegro stoja... Ten post tak z zyczliwosci a nie uszczypliwosci, wiecf nie bierz do siebie.
Miałem podobnie napisać bo kilka lat temu w podobnej cenie sprzedałem, i dziwi mnie że nadal tyle warte, ale szczerze lotto mnie to kto ile sobie ceni swój sprzęt.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Biorę pod uwagę nienaganny stan kamerki. Może z czasem zejdę z ceny :)

!Up Cena edited.

W dniu 4.09.2019 o 18:53, benywariat napisał:

hmm bylo 250 a teraz 400 no niezle :D

No było, ale dobiłem do karty SD i mocowań :)

• Like 1

Nie wiem czy uda Ci sie to sprzedac. Za 500 mozna kupic yi 4k porownywalne do gopro 6 z dwu letnia gwarancja. W kazdym razie powodzenia.

• Armin939 locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.