Skocz do zawartości

Męskie Granie 2019 Gdynia

Stempel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do oddania bilet na tegoroczne Męskie Granie w Gdyni (Park Kolibki) w dniu 27.07 za przysłowiowego browara.

Niestety jest to bilet imienny na moją żonę i nie można już tego zmienić, w związku z tym są pewne ograniczenia:

- z doświadczenia z poprzednich edycji wiem, że dowody nie są sprawdzane, no ale płeć musi się zgadzać bo od razu rzuci się w oczy, dlatego bilet dedykowany jest dla kobiet (nie, nie musisz odgrywać mojej żony do końca koncertu ;) )

- istnieje ryzyko, że się po prostu nie wejdzie jak sprawdzą dowód i dlatego oferta jest kierowana do osób z Trójmiasta, które w razie czego nie będą wracać do domu przez pół Polski

Jadę z paczką znajomych, zawsze można coś zakręcić o zapomnieniu dokumentów itd, także numer "na żonę" powinien raczej wypalić :)

W razie czego proszę o info na priv.

Nie da się zmienić imienia nazwiska na bilecie? 

Teraz to co raz częstsza praktyka na większe wydarzenia że bilety są imienne

Można zmienić najpóźniej 3 dni robocze przed imprezą, teraz już nie da rady.

• Stempel locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.