Skocz do zawartości

Kombinezon skórzany Modeka XP dwuczęściowy

chudy
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Co się tak wyprzedajesz?

Rok temu byłem zmuszony sprzedać gixera i nie zapowiada się na szybki powrót wiec doszedłem do wniosku, ze nie będzie wszystko leżało w szafie tylko idzie w ludzi. To jedyny powód. 

Czy w komplecie jest podpinka do kurtki i slidery do spodni?

Faktycznie zapomniałem napisać - kurtka jest oczywiście z podpinka. Sliderow niestety nie było w komplecie i nigdy zaden nie był przyczepiany 

Rozmiarowo idealnie na mnie :) A z jakim przeznaczeniem, według Ciebie, jest to ubiór? Tor, kręcenie się po mieści czy na jakieś dłuższe przejażdzki/wyprawy też się nada?

Ja głównie latałem po mieście - czasami jakaś trasa dłuższa tez się trafiła. Zanim dokonałem zakupu przymierzałem zarówno skore jak i tekstylia i w tym pierwszym oprócz tego, ze zawsze mi się marzył taki kombinezon jakoś lepiej wyglądałem 🙂 hahaha. Ponadto do GSXR1000 nie pasowały tekstylne ciuchy 🙂 ale co kto lubi. Gdybym miał wybierać drugi raz tez poszedłbym w skórę. Dużym plusem jest to, ze jest dwuczęściowy. 

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.