Skocz do zawartości

Bandit 650S, 2006 r.

Lock
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ekipa.

Nie byłem przez ostatni prawie rok praktycznie aktywny i to samo niestety tyczy się jazdy motocyklem, bodaj ostatni wyjazd sensowny to Ziemniak. Moje moto prawie że kurzy się w garażu, bo nastąpiła zmiana priorytetów - ot spodziewam się nowego członka rodziny i trzeba było wybierać. Nie będę mieć czasu za bardzo na śmiganie, więc szkoda żeby moto stało nie używane.

To tytułem wstępu ideologicznego. Teraz krótka historia sprzętu:

Kupiony w 2016 r. i od tego czasu przejechałem może raptem z 5 tys. km a wymienione na starcie były:

- Opony (przód 2016 Dunlop Qualifier, Tył 2017 Michelin Pilot Road 4)

- Sprzęgło

- Tarcze i klocki hamulcowe

- Napęd

W zeszłym roku wymieniłem olej w lagach, są zrobione luzy zaworowe, synchro (dzięki nieocenionemu Tomkowi!) i ustawiona mieszanka.

Na dzień dzisiejszy uznaję, że można lać, jeździć i ewentualnie wyrzucić akumulator na koniec sezonu ;).

Formalności:

Rocznik 2006

Przebieg ~38000 km

Pojemność 650 cm3

Kolor niebieski

Dodatkowo: Płyta Givi ze stelażem, zamontowane handbary od DL650, wydech Dominator + dbkiller w zestawie, gmole HEED.

OC do czerwca 2020, przegląd do lipca 2020.

Cena: 9900 PLN. Dla forum dorzucę tankbag Oxforda i możemy jeszcze w dobrej cenie dogadać kufer - Givi V56 Maxxia.

Moto stoi w okolicy Radomska (Łódzkie) ale mogę je ściągnąć do Warszawy jeśli będzie zainteresowanie ;).

Parcia ogromnego na sprzedaż nie mam, więc nie wrzucam na żadne OLX-y.

20170814_125415.jpg

Edytowane przez Lock

1 godzinę temu, benywariat napisał:

zostaw moto w spokoju , bo potem juz bedzie ciezko .Stoi jesc nie wola 

Dokładnie jak przedmówca mówi  - ZOSTAW (no chyba, że kasa potrzebna, a to stan wyższej konieczności)

Ps. Kiedyś, dawno, dawno temu sprzedałem swoja Jawkę 350, rp 1989 i do dnia dzisiejszego tego żałuję.

Edytowane przez jacek1

moj motur czekal na.mnie zod 2009 do 2019. az podchowalem.syna i upozadkowalem.zycie

.  czasem przejazdzki.. 50km. potem dopiescilem i dokupilem jeszcze 3  miedzy czasie zaczynajc od 2014

Edytowane przez Maryusz

Chyba się przekonam, ale ogłoszenie zostawię, może kogoś zainteresuje. 

Kasa by się przydała, ale nie ma aż takiego noża na gardle, żeby się na gwałt pozbywać :). 

Wolę wystawić jak mam mniejsze ciśnienie na sprzedaż, wtedy się łatwiej trzyma dobrą cenę :P.

A jak coś to zostawię, będzie dla syna o ile nie zardzewieje xD

tylko postaw na centralce i podłóż sobie coś delikatnie pod kolektor - można to tak wybalansować, że obydwie opony będą w powietrzu.

to tak na dłuższy postój.

Daj sobie spokój, jak moja żona byla w 4 miesiącu ciąży sprzedalem 600sete i cala rodzina sie cieszyla. 'Żodyn' nie wiedział, ze sprzedalem, żeby za tydzień kupić 1200. I dobrze się stało bo bym pewnie nie miał moto do dziś. 2 dni temu mlody miał 5te urodziny. Wiadoma sprawa, ze względu na czas mało jezdziłem po pępkówce ale spokojnie, rok, drugi, trzeci, powoli wracałem do dłuższych tras. Nie podejmuj pochopnych decyzji. Benywariat dobrze napisał: jeść nie woła! Najwyzej przez kilka/naście lat bedziesz sobie piwo pił przy Suzi.

Edytowane przez linczester
  • Upvote 1

e tam kilkanascie.  ja juz z synem.smigam. co prawda 90.. . max.. od 7 roku.mozna pow. 50 cm. kup skutera synna przed siebie i jedziesz.. ja tak ile sie wyjezdzilem.. 

• 6 months later...

Mała aktualizacja, koledzy.

Plan był (dzięki też Waszemu wsparciu) aby faktycznie sprzęt zostawić, ale dużo rzeczy się... popieprzyło.

Wracam do opcji sprzedaż. Jeśli jest opcja aby wpadł w dobre, forumowe ręce to tym lepiej.

Tu link do ogłoszenia na otomoto, warunki z pierwszego posta wg. mnie bez zmian.

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-suzuki-bandit-gsf650s-r-2006-stan-bardzo-dobry-ID6CRw2t.html?utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20200208-[diplayLink]-11520767@1-20200208140404