Skocz do zawartości

Alpinestars stella octane 42 nowy

MaQ(GoobLee)
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do sprzedania nowy z metkami nie używany kombi dwuczęściowy alpinestars octane. 

Cena która mnie interesuje to 850 pln i wysyłka z mojej strony. Link do  OLX

https://m.olx.pl/oferta/kombinezon-alpinestars-stella-octane-CID5-IDBf8mi.html#position=3&page=1

Up 800 

nikt nie zainteresowany ? Rozmiar za mały czy kolory nie te ? :) 

37 minut temu, MaQ(GoobLee) napisał:

Up 800 

nikt nie zainteresowany ? Rozmiar za mały czy kolory nie te ? :) 

Panie A jaki to rozmiar bo coś nie widzę xs czy xxl ?  Pomież rękawy nogawki i zrób porządne ogłoszenie zarówno tutaj jak i na olx. Opisz jak trzeba

z tymi rozmiarami to bywa... powiedz czy jest możliwość wysyłki do przymiarki, oczywiście pokrywam wszelkie koszty w obie strony gdyby nie pasował.

Ok, pany i panie dziękuje za podpowiedz. Postaram się najszybciej jak to możliwe zrobić jakies pomiary i dołączyć do ogłoszenia. 

12 godzin temu, Franio napisał:

z tymi rozmiarami to bywa... powiedz czy jest możliwość wysyłki do przymiarki, oczywiście pokrywam wszelkie koszty w obie strony gdyby nie pasował.

Niestety nie ma mnie na miejscu, jestem daleko od domu. Koszta wysyłki równały by się cenie skory :) 

jeśli wam to pomoże,  tu są orginalne wymiary ze strony producenta trzecia tabela od dołu. 

https://www.alpinestars.com/size-guide

aby nikt nie musil szukać 

0E4ABA59-3E6B-488D-BB27-282D0FE9C0D0.jpeg

Edytowane przez MaQ(GoobLee)

Ja po rozmiarówce nie jestem w stanie stwierdzić czy ten strój będzie dobrze leżał na mojej żonie, gdybyś się zdecydował daj znać.

Koszty przesyłki nie powinny Cię interesować. Ja płace. Pozdro.

Edytowane przez Franio

Zgodzisz się zapłacić za całość ? Jeśli będzie pasował pokryje koszta. Jeśli nie odeśle na konto całość wpłaconej sumy a poproszę tylko o zwrot kosztów :) 

I oczywiście o zwrot skory :) 

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ok extra promocja dla forum.. 650 + wysyłka

• 4 weeks later...

Sprzedany 

• Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.