Skocz do zawartości

[S] Sprzedam silnik do GSF 600 K2 i inne

Domin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

mam na sprzedaż silnik do Bandita GSF 600 K2. 
Silnik sam w sobie w pełni sprawny, uszkodzony jest lewy dekiel - pęknięty na dole, cieknie. Skleiłem go na potrzeby sprawdzenia silnika, ale nadal cieknie, więc trzeba to poprawić lub wymienić + wymienić uszczelkę. 

Sprzedaje kompletny silnik, tj z deklami i wszystkim co się pod nimi znajduje. W pakiecie nie ma rozrusznika i alternatora, jest możliwość dokupienia. Kwestia dogadania.

Na tą chwilę silnik jest w ramie, wygląda jak na zdjęciach. Mam też inne części z motocykla widocznego na zdjęciach, generalnie docelowo cały idzie na sprzedaż na części. Sprzedałem jedynie gaźniki, a kilka elementów zostawiam do swojego Bandita. Kwestia dogadania gdyby ktoś czegoś potrzebował.

Silnik wystawiłem również na olx i allegro w cenie 1200 zł.

Dla PBC cena 1000 zł.

Możliwa wysyłka na palecie w cenie 100 zł, lub odbiór osobisty.

6ad3c46c-ef92-4123-956e-7b5ddd1146ce.JPG

e5e02cb2-e21a-475f-81ae-2e21cea3abcb.JPG

7eb3eeba-cc0b-4d5e-b5a5-c9ec7accdd90.JPG

174945e3-158b-4767-a70b-cb17b749e049.JPG

1000 za 600 wez przemysl i daj normalna cene bo tu raczej w tej  ie sprzedasz  delikatnie mowiac , widze ze wrociles zeby opchnac :D

• Upvote 1

Jaka cena kompletnego tylnego zadupka? Jaki stan?

Co to za wydech i jaka cena?

W dniu 20.09.2019 o 15:35, benywariat napisał:

1000 za 600 wez przemysl i daj normalna cene bo tu raczej w tej  ie sprzedasz  delikatnie mowiac , widze ze wrociles zeby opchnac :D

Mylisz się, nie znamy się osobiście, więc nie rozumiem skąd ta ocena i po co ten komentarz? 3 lata temu tak mi się życie ułożyło, że sprzedałem motocykle. Sentyment był silniejszy, kupiłem znów bandita, a że potrzebowałem do niego trochę części, to kupiłem drugiego. To co mi niepotrzebne, chcę sprzedać, coś w tym złego? Nie jestem nowy na forum, nie zarejestrowałem się po to żeby handlować.
Możesz czymś poprzeć co jest nie tak z tą ceną?

33 minuty temu, Dario napisał:

Co to za wydech i jaka cena?

Wydech nie jest na sprzedaż

W dniu 20.09.2019 o 18:25, CASIJAS napisał:

Jaka cena kompletnego tylnego zadupka? Jaki stan?

Zadupek jest cały, nie jest połamany, nie ma pęknięć, ale lakier jest zniszczony - do malowania. Cena 150 zł. Co to znaczy kompletnego? To jest jeden element.

tak tylko napiszę że kiedyś taki silnik kupiłem za 700 zł i w gratisie dostałem drugi bez wałków rozrządu 😛

dodam że zwiedziłem tym motorkiem potem kilka krajów i kolejny właściciel tez conajmniej dwa sezony nic nie narzekał 😛 więc nie była to operacja zrób&sell 😛

ps. rozrusznik i alternator mogę komuś wysłać za flaszkę 😛 bo jeszcze mam pół bandita w piwnicy 😛

Edytowane przez Seev

Tez od chłopaków z forum miałem silnik za 500 czy za 600. 

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.