Skocz do zawartości

Krótka Wyprawa Z Klimatem -Propozycja Wyjazdu Do Miasta Widmo W Polsce

BAN
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to ze marny ze mnie "turysta" jak do tej pory i nawet nie mam dobrego spiwora itp:/ wiec pytam. Ale jak sa checi to wszystko da sie ogarnac, w piatek pewnie bede wiedzial czy moge poswiecic poniedzialek. jesli bede mial wolny to garne sie z wami. pzdr

Jak dam rade to postaram sie pomoc. Jesli bywasz w wawie to sie odezwij, a ja cos sprobuje zalatwic. Tel do mnie w profilu.

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• kacperXX

5

• BAN

17

• obieżyświat

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja się piszę na wyprawę. Dziś przeczytałem artykuł o tym mieście i od razu postanowiłem, że tam pojadę.

400km to "akuratna" trasa a i miejsce zobaczyć warto. Na trasy mam patent taki, że zatrzymuję się na papierosa co 60km/godzinę. Dupa wtedy nie boli i można dojechać znacznie dalej niż w cyklu - jazda do upadłego, długa przerwa itd.

Jeśli chodzi o noc, to jestem za noclegiem w bardziej cywilizowanym miejscu, najlepiej gdzieś w pobliżu. Zdrowie szwankuje i leniwy jestem a napić się zawsze można przy grillu/ognisku.

W takim razie aktualizacja:

LISTA UCZESTNIKOW:

--------GRUPA MAZOWIECKA-----

-Bandziorro, Warszawa, dwudniowy wyjazd niedziela (29.08) -poniedzialek(29.08) z noclegiem w ruinach.

-pan_wiewiorka, Grodzisk maz, dwudniowy wyjazd, niedziela-poniedzialek

- Mors Stefan, Warszawa, dwudniowy

--------GRUPA WIELKOPOLSKA-----

witas, Poznań, dwudniowy wyjazd, niedziela-poniedziałek

Grupie warszawskiej proponuje spotkanie w piatek. Co do odpoczynkow -jak najbardziej, proponuje 1 odp co 100 km (np stacja benz). Kontakt do mnie w profilu (tel) Ja nocuje w miasteczku, o ile jeszcze ktos podzieli ten pomysl. Pozostali moga nocowac gdzies indziej :)

Osoby "na trasie" lub w jej okolicach prosze o kontakt w celu synchronizacji dojazdu ;)

LISTA UCZESTNIKOW:

--------GRUPA MAZOWIECKA-----

- Bandziorro, Warszawa, dwudniowy wyjazd niedziela (29.08) -poniedzialek(29.08) z noclegiem w ruinach.

- pan_wiewiorka, Grodzisk maz, dwudniowy wyjazd, niedziela-poniedzialek

- als, wawa 2 dni

- obiezyswiat, wawa, 2dni

--------GRUPA WIELKOPOLSKA-----

witas, Poznań, dwudniowy wyjazd, niedziela-poniedziałek

PRZYPOMINAM: w piątek spotkanie organizacyjne grupy mazowieckiej w MC Donalds przy skrzyzowaniu Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej!

PRZYPOMINAM: w piątek spotkanie organizacyjne grupy mazowieckiej w MC Donalds przy skrzyzowaniu Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej!

O której godzinie się widzimy ?

O której godzinie się widzimy ?

SPOTKANIE ORGANIZACYJNE o 16:30, MC Donalds przy skrzyzowaniu Swietokrzyskiej i Marszalkowskiej w Warszawie.

AKTUALIZACJA: Niektóre osoby mogą się spóźnic, ważne jednak aby dotarły. Jeżeli ine macie kombinezonów przeciwdeszczowych, radzę się zaopatrzyc lub kupic foliowe plaszczyki przeciwdeszczowe. Zawsze mozna przed wyjazdme zalozyc na kombinezon i nie zmoczyc sie, bo 400 km bedzie raczej upierdliwe. Szczegoly na spotkaniu.

Edytowane przez bandziorro

Wybaczcie zamieszanie ale ja niestety musze odpuścić właśnie sie dowiedziałem, ze lece do niemiec na weekend ;/ i raczej nie dam rady dobić ;( Ale udanej wyprawy życze ;D

to mam juz ku*wa jasnosc w sprawie pracy w poniedzialek....:/ milej wyprawy Wam zycze i oby jak najmniej deszczu...

UWAGA! Przypominam, że przed wyjazdem jutro spotykamy się ok godziny 9 rano przy ulicy Górnośląskiej 3 w Warszawie! Jesli ktoś jeszcze zdecydował się na wyjazd a nie był na spotkaniu, proszę o kontakt telefoniczny: 697109973.

OSOBY na 100% zdecydowane na wyjazd:

- Bandziorro, Warszawa, dwudniowy wyjazd niedziela (29.08) -poniedzialek(29.08) z noclegiem w ruinach.

- pan_wiewiorka, Grodzisk maz, dwudniowy wyjazd, niedziela-poniedzialek

- als, wawa 2 dni

- obiezyswiat, wawa, 2dni

osoby które nie były na spotkaniu i nie jesteśmy pewni co do ich intencji, z powodu braku kontaktu:

Edytowane przez bandziorro

przewidywane dotarcie do celu o której godzinie będzie ???

chętnie się zjawię w kłominie :rolleyes:

Ciężko ocenić. zależy od pogody i ruchu na drodze. Powiedz skąd jesteś, a odpowiednio wcześniej poinformujemy Cię o naszej aktualnej pozycji

Trasę pewnie Macie ustaloną . Lecicie może przez Jastrowie ?

Nie pamiętam już dokładnie, ale myślę że możemy ;) Zapewne znasz tam drogę na pamięć to i dokładniej nas oprowadzisz na miejsce :}

ja na dojazd do Jastrowia potrzebuję ok.45 min. drogę do kłomina znam do samego znaku zjazdu w las (w samym kłominie nie byłem bo jakoś nie było okazji choć znak zjazdu mijałem wielokrotnie jadąc do bornego sulinowa) co do trafienia drogami w lesie to damy rady bo mam telefon do gościa co tam bywa dość często :rolleyes: , jak Byście mieli chęć zobaczyć coś jeszcze w okolicy to polecam górkę magnetyczną robi wrażenie http://www.naszewycieczki.pl/content/view/89/28/ jest to nie tak daleko od kłomina , możemy podlecieć bo byłem tam dość dawno temu i chętnie to miejsce odwiedzę :D

ciekawy pomysl z ta gorka. to damy znac jak bedziemy w Pile. zostaw tylko nr tel.

ciekawy pomysl z ta gorka. to damy znac jak bedziemy w Pile. zostaw tylko nr tel.

oki ja na zjawienie się w pile potrzebuję jakieś 30 min , moja koma to 664062622

Edytowane przez duko

Więc damy znać przed Piłą ;}

Hej, jak będziecie w Jastrowiu to polecam obejrzeć wysadzony most. Jest to most kolejowy, który próbowali wysadzić niemcy pod koniec II Wojny Światowej. Nie udało im się to do końca i teraz tak fajnie wisi przechylony nad rzeką. Przerwa w sam raz na papieroska.

Jak znajdę jutro trochę czasu to podlece po was do Jastrowia. Jak coś to będę dzwonił do bandziorro. Podro i życzę udanej wycieczki.

Edytowane przez Zolty