Skocz do zawartości

Okulary sportowe QUIKSILVER przeciwsłoneczne męskie fotochromy

darekb1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam do sprzedania okulary, dla PBC 300 PLN + KW. Automatymatycznie się rozjaśniają w cieniu posiadając kat. 2 i ściemniają w mocniejszym słońcu mając kat. 3. 

https://www.olx.pl/oferta/meskie-okulary-przeciwsloneczne-quiksilver-landscape-xkks-fotochrom-CID767-IDCvDA4.html?action=show&id=569279416&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink 

Na czym polegają "sportowe"?

To coś jak przeciwsłoneczne? Pytam, bo zaciekawiło mnie to. One mają jakieś sztywne etui? 

I jak szybko się rozjaśniają po wejściu do cienia? 

To przeciwsłoneczne a Sportowe to chodzi o design i wykonanie, np. przy uprawianiu sportu nie spadają tak łatwo z głowy, są lekkie bardzo. Ogólnie to nie czujesz ich na głowie w zasadzie. 
Etui jest usztywniane ale nie jest takie twarde plastykowe. 
Co do szybkości rozjaśniania się i przyciemniania - jak testowałem wychodząc z pomieszczenia na balkon w słońcu to widać było że za chwilę były trochę ciemniejsze ale ciężko mi to też określić dokładnie, mógłbym zrobić filmik ale wychodze rano to jest ciemno, wracam z pracy to już też ciemno niestety. 

tu to rozjaśnianie i ściemnianie jest pomiędzy kategorią 2 a 3, czyli nie są rozjaśniane całkiem na biało. 

dyrektywa-2.jpg

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.