Skocz do zawartości

[K] Enduro

Dario
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Zima zima zima... chętnie spróbuje sił na enduro, myślę o też  drz400 albo dr650. Nie zależy mi na wizualnych aspektach. Motocykl ma jeździć i dawać frajdę. Budzet to Max 7k, ale raczej niżej. 

Najlepiej Wielkopolska, ale jeżeli ktoś nie zwykł wciskać ulepa to mogę pojechać dalej.

7k to mało na drz i dr?

Nie szukam lalki którą wygląda, tylko sprzętu który będzie jeździł. 

Ta yamaszka fajna, ale cena poza zasięgiem. Nie bede Ci przecież proponował 78% ceny. :P

Drz czy dr se nawet w stanie srednim ale ze zdrowymi bebechami to ok 9 k. Chyba ze chodzi o totalnego gruza do odbudowy to wtedy cena sie zgadza ale polecam glebiej siegnac do skarpey bo juz niewiele Ci brakuje 😆

39 minut temu, Cirus napisał:

Drz czy dr se nawet w stanie srednim ale ze zdrowymi bebechami to ok 9 k. Chyba ze chodzi o totalnego gruza do odbudowy to wtedy cena sie zgadza ale polecam glebiej siegnac do skarpey bo juz niewiele Ci brakuje 😆

Niewiele Ci brak do starej kanapy od mechanika ktory nie ogarnął silnka zeby dymka nie puszczał :D

zawsze po zakupie mozesz oddac na serwis i remont bo do niego trafiają przecież w ostatniej chwili :D

• Upvote 1

Dario odrzwij sie do Darka on ci doradzi igłe nówke sztuke za 7 k 😂 Wszystko jest napisane w aukcji takze o co Ci chodzi? Ale widze ze nariszylem nerwa bo probujesz sie dopierdalac w praktycznie kazdym temacie tylko średnio wychodzi i mam zbite z tego😂

Prostujac sytuacje moge wykonac remont tej yamahy koszt + 1.5k. Albo sprzedac w tym stanie co jest i remont mozesz zrobic we wlasnym zakresie, sprzet sprawdzony i pewny :) jak by silnik był po wymianie pierscieni i uszczelbiaczy wisiala by za dyche bo wi3m po ile te sprzety chodza :)

Edytowane przez Cirus

Panowie, nie nerwujta się na siebie, motocykle majo łączyć, nie dzielić. :)

Rozbieżność cenowa jest duża. Rozglądam się, trafi się coś godnego uwagi za godna kase to będę myślał, nie chce wyzej niz 7k bo aktualnie nie chce więcej wydać. Nie mówię, ze podwazam czyjeś zdanie, bo zdecydowanie masz większe doświadczenie Cirus, ale tez nie uważam, żeby za stara drke cena 9k była czymś... naturalnym. Byc moze sie mylę. Niemniej jednak będę czujny i dzięki za opinie. :)

Już tłumacze, wszystko z DR,ek poza dr 650 wersja se to kupa i worek bez dna, niedopracowane jednostki jebiące sie na potege glowice itp - te ezglemplarze kupisz taniej bo mozna zaczac juz od 4 k. Za to wersja SE to troche biały kruk, raz ze praktycznie nie ma a jak sa ti za chore pieniadze. W zasadzie w tych pieniadzach rozejrzyj sie za xt 600 i xr 600 spokojnie powienienes cos znalezc

Edytowane przez Cirus

DR650 z 96 roku - bo aktualnie oczekuję na wiadomość od właściciela jak się zastanowi, czy chce sprzedać i za ile - ma go 6 lat i po rozmowie przez telefon jestem bardzo ciekaw motocykla. xt i XR spoko, ale jakoś tak to suzuki mnie przekonuje i chciałbym zostać przy tej marce.

Zamysł jest też taki, że kupno enduro jest jednoznaczne z zakupem kluczy bo nie posiadam jeszcze zestawu małego majsterkowicza - ot mam dopiero warunki na to. :P

Przy inazumie na razie nie chce grzebać sam, ale wszystko wskazuje na to, że będę się musiał nauczyć, o tym osobny temat. :P

Nie mam ciśnienia, ale polatałbym, wiecie o co chodzi :D 

2 godziny temu, Cirus napisał:

Prostujac sytuacje moge wykonac remont tej yamahy koszt + 1.5k. Albo sprzedac w tym stanie co jest i remont mozesz zrobic we wlasnym zakresie, sprzet sprawdzony i pewny :) jak by silnik był po wymianie pierscieni i uszczelbiaczy wisiala by za dyche bo wi3m po ile te sprzety chodza :)

Ja wierzę, że masz dobry sprzęt i ma swoją wartość, ale przekracza obecnie zakładany budżet - zresztą i tak mi się nie pali jak wspominałem :D

Jeżeli masz jakiś problem to po prostu napisz pw i wyjaśnimy sytuacje bo takich z dupy spin nienawidze.

Handlarzem nie jestem, po prostu wrzuciłem link w odpowiedzi na temat. Niepotrzebnie to komentowałeś bo raz ze to nic nie wnioslo a dwa ze wszystko jest w opisie aukcji. Koniec offa.

A co do moich odpowiedzi to zacytuj mi na pw ktora tak Cie uraziła, czekam

Edytowane przez Cirus

będzie mnie tu spokój?? bo zaraz obaj po ostrzeżeniu dostaną za nakręcanie się :)

W dniu 13.12.2019 o 13:54, radzior napisał:

będzie mnie tu spokój?? bo zaraz obaj po ostrzeżeniu dostaną za nakręcanie się :)

Nie nie będzie. I nie strasz nie strasz bo się....😖

17 minut temu, rafix napisał:

Nie nie będzie. I nie strasz nie strasz bo się....😖

czy 1 punkt ostrzeżenia na rok wystarczy Panu? nie dziękuj :)

24 minuty temu, rafix napisał:

Mało. Dwa lepiej wyglądają😁

Pracuj dzielnie, a nagroda Cię nie ominie! ;)

Ja będę chyba gonił swoją Hondę Nx650 z 94r, gdybyś był zainteresowany to zrobię fotki i napiszę Ci coś więcej 

Zamykam, nieaktualne. :P

• Dario locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.