Skocz do zawartości

Komplet klamek suzuki gsf 1250 / 650

Bytian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu zakupu krótkich klamek odsprzedam używane oryginalne klamki sprzęgła oraz przedniego hamulca pochodzące od GSF 1250 ( coś tam podobno pasuje też do 650 - musisz sprawdzić ). Klamki używane, w stanie dobrym bez żadnych pęknięć czy innych uszkodzeń.

Cena 85 zł dla PBC wysyłka poleconym free. 

klamki1.jpg

klamki2.jpg

klamki3.jpg

oryginał to oryginał

Ja bym je zostawił w spokoju. Podczas dalszego wypadu zawsze lepiej miec drugi zestaw w zapasie.

Twoja decyzja ale również uważam jak luk137, że zapasowe klamki mogą się przydać. Zwłaszcza gdzieś daleko od domu.
Też wymieniłem klamki na łamane ale oryginały wożę pod kanapą.

Błędy w pisowni sponsoruje Tapatalk.

A czy te klamki podejdą do 1200 z 2001r. ??

Pozdrawiam

31 minut temu, mpendzik napisał:

A czy te klamki podejdą do 1200 z 2001r. ??

Pozdrawiam

Ciężko powiedzieć ale może być problem. Ewentualnie możesz porównać ze swoimi. 

1 godzinę temu, luk137 napisał:

Ja bym je zostawił w spokoju. Podczas dalszego wypadu zawsze lepiej miec drugi zestaw w zapasie.

Kupiłem krótkie łamane z nadzieją, że jednak się złożą, a nie złamią :D

18 minut temu, Bytian napisał:

Ciężko powiedzieć ale może być problem. Ewentualnie możesz porównać ze swoimi. 

Kupiłem krótkie łamane z nadzieją, że jednak się złożą, a nie złamią :D

Co bys sie nie zdziwil.

Najlepsza lekcja wozenia klamek za0asowych jest motocross i ogolnie jazda na torze. Jedziesz 200 km na jakis fajny tor i 1 gleba i klamka zlamana (ja czesciej mialem szczescie do defektu 😂) ale taka klamka pod fotelem wazy i zajmuje miejsca tyle co nic. A jakis nie wyobrazam sie meczyc przez cale miasto bez sprzegla bo o ile na trasie jeszcze by to szlo ogarnac jakos bo sie nie zatrzymujesz to pecha nie oszukasz - klamka sie lamie wtedy gdy sie tego nie spodziewasz, nawet ta niełamiąca z ali :)

ja 1 co zrobilem po zakupie to zestaw do kolkowania opon, klamki zapasowe i zestaw naprawczy linki. 

Edytowane przez darekb1

7 godzin temu, darekb1 napisał:

Najlepsza lekcja wozenia klamek za0asowych jest motocross i ogolnie jazda na torze. Jedziesz 200 km na jakis fajny tor i 1 gleba i klamka zlamana (ja czesciej mialem szczescie do defektu 😂) ale taka klamka pod fotelem wazy i zajmuje miejsca tyle co nic. A jakis nie wyobrazam sie meczyc przez cale miasto bez sprzegla bo o ile na trasie jeszcze by to szlo ogarnac jakos bo sie nie zatrzymujesz to pecha nie oszukasz - klamka sie lamie wtedy gdy sie tego nie spodziewasz, nawet ta niełamiąca z ali :)

ja 1 co zrobilem po zakupie to zestaw do kolkowania opon, klamki zapasowe i zestaw naprawczy linki. 

Kurde może faktycznie zostawię :D pytanie czy się zmieści pod kanapą już klucze "ori" są 😛 zestaw do kołkowania też muszę zakupić swoją drogą polecacie coś ( sorry za mały offtop panie administrator/moderator ) ? Na szczęście u mnie sprzęgło odpada z linkami co najwyżej naprawczy linek gazu - ktoś coś poleca, jakie średnice i co tam potrzeba do 1250 ? 

Przekonaliście mnie :D usuwam zostają pod kanapą. 

• Bytian locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.