Skocz do zawartości

[S] Kurtka motocyklowa SPIDI model GARA r. 50 i rękawice

margag
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Kurtkę tekstylną renomowanej włoskiej marki SPIDI, model GARA z podpinką na chłodne dni, rozmiar 50. Stan bardzo dobry, brak przestać czy jakichkolwiek uszkodzeń mechanicznych, wszystkie zamki i klipsy sprawne. Kurtka super leży i jest wygodna, mało używana gdyż częściej jeździłem w skórzanej.

Ja mam 180 cm i 80kg wagi  i pasuje idealnie.

Cena 250zł+przesyłka

Mam też rękawice skórzane  T-schule i krótkie materiałowe na lato ALPINESTARS (oryginały) cena 120zł+przesyłka za obie pary w pakiecie rękawice stan idealny oba rozmiary M

Preferowany kontakt telefoniczny 880 597 415 

Pozdrawiam Marcin

ggggg.thumb.jpg.18b12d6a59f8ac24d7ad3d61ab72529c.jpg719114680_kurtkaprzd.thumb.jpg.a3f04cb028afbad3624554f3ee7f2747.jpgrekawice.thumb.jpg.09d75784852571f891211a6cf2efa1d8.jpg

Edytowane przez margag

Materiałowe apliny bym przygarnął jak byś to jakoś oddzielal. wiosenno jesienne mam swoje

Napisz mi SMSa bądź zadzwoń jutro przez dzień.

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.