Skocz do zawartości

Tymczasowe ciuchy poszukiwane

Yummy
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziska!

Nietypową listę zakupów mam. 

W związku z faktem, że utknęłam w Polsce z motocyklem a bez ciuchów i kasku, poszukuję damskich: kasku, rękawic (i idealnie spodni) w rozmiarze hmmmm.... słusznym :) XS raczej nie wchodzi w grę, ale kurtki, które mam, są od S do L, więc nie porzucam ducha. Kask raczej XS/S. Gdybyście czymś dysponowali, może być nawet za duże, byle bezpieczne i w miarę ciepłe.

Edit: spodnie M lub L 

Szukam rzeczy używanych, bo mają w zamyśle być tylko na 2-4 tygodnie. 

Edit: finalnie się wkurzyłam i kupiłam wszystko nowe :P

Ewentualnie może być zestaw razem z motocyklem typu duży B, Tracer czy inny krążownik w owiewkach :D 

Dobre rady i podśmiechujki są mile widziane, ale uprzedzam, że mogę się z kimś poszarpać, bo od tej całej izolacji niebezpiecznie spadło mi pH 🤣🤣🤣

Edytowane przez Yummy

Ja mam jakiegoś integrala w garażu, zapięcie DD, dostałem w gratisie czy tam za złocisza do dużych zakupów w Moto Akcesoriach. Nie wiem czy to był ten MTR, którego mają w ofercie, czy nie.

Nieużywany, leży od paru lat i zbiera kurz. Nie jest damski - nie ma kokardek, różowych frędzli ani lusterka do makijażu.

Rozmiar M.

Mogę puścić za nie wiem... Stówę, ale jestem otwarty na negocjacje ;) 

Zdecydowałam się na kupno kasku, zastosowałam 2 kryteria: 5 gwiazdek w teście Sharpa i cena.

Padło na MT Revenge w malowaniu Skull & Roses wariant srebrny.

Mt helmets Revenge Skull and Rose

!Nie polecam go! Kosztował tylko 450 zł, ale nie ma blendy i jest mega głośny, wiatr w nim ŚWISZCZE! Jeśli ktoś jest plecakiem albo powozi moto z wysoką szybą, być może się sprawdzi.

Znalazłam swoją starą kurtkę, jest jeszcze OK. 

Kupiłam rękawice, nie wiem w sumie jakie. Są. OK. 

Spodnie próbowałam kupić, ale nic mi nie pasowało. Mam jedne stare, za ciasne przez przysiady, hip thrusty i takie tam, ale od bidy ujdą i bezpieczniej w nich niż bez nich.

Pozostaje otwarta kwestia spodni, jak ktoś ma po swoim plecaczku, to możemy się dogadać. 

Jeżeli nie ma śladu użytkowania spróbuj wymienić , jakiś termin chyba jest i wtedy może za dopłatą coś lepszego z blendą dostaniesz.

11 godzin temu, Yummy napisał:

Zdecydowałam się na kupno kasku, zastosowałam 2 kryteria: 5 gwiazdek w teście Sharpa i cena.

Padło na MT Revenge w malowaniu Skull & Roses wariant srebrny.

Mt helmets Revenge Skull and Rose

!Nie polecam go! Kosztował tylko 450 zł, ale nie ma blendy i jest mega głośny, wiatr w nim ŚWISZCZE! Jeśli ktoś jest plecakiem albo powozi moto z wysoką szybą, być może się sprawdzi.

Znalazłam swoją starą kurtkę, jest jeszcze OK. 

Kupiłam rękawice, nie wiem w sumie jakie. Są. OK. 

Spodnie próbowałam kupić, ale nic mi nie pasowało. Mam jedne stare, za ciasne przez przysiady, hip thrusty i takie tam, ale od bidy ujdą i bezpieczniej w nich niż bez nich.

Pozostaje otwarta kwestia spodni, jak ktoś ma po swoim plecaczku, to możemy się dogadać. 

Oddaj go i zapraszam do mnie :Dhttps://www.olx.pl/oferta/kask-lazer-bayamo-z-line-CID5-IDD457H.html

Jak dla mnie cichutki, blenda jest, przerobił bandita 600 i skuterka wcześniej :D

Jak kupiony przez neta to masz 14 dni na zwrot w jakiejkolwiek formie byleby produkt był nienaruszony

Kupiony w sklepie na żywo. Nie ma za bardzo alternatywy co miałaby 5 gwiazdek bezpieczeństwa i była w takich pieniądzach. Będę jeździć z wiatrem i będzie git ;)

@Bytian ciut za duży ;) 

po prosze pol kilo salcesonu dla pieska...

tylko zeby nie byl taki słony jak ostatnio.. 🤔