Skocz do zawartości

Duży Bandzior poszukiwany!

Fredi
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zacnych forumowiczów, po dość długiej przerwie (mija jakoś 3,5 roku od sprzedania swojego bandziorka), postanowiłem powrócić na odpowiednie „tory”. Jako, że swój pierwszy motocykl znalazłem na tym to forum to i tym razem nie może być inaczej 😁 Aktualnie jestem na statku jeszcze przez dwa miesiące wiec jakoś mi się nie pali z szukaniem ale fajnie byłoby mieć już coś konkretnego upatrzonego na zjazd do domu. A wiec przechodząc do konkretów: 

-Duży brat 1200, najbardziej mnie interesuje rocznik 2006, ostatni olejak, ale inne propozycje tez rozważę.

-Stan techniczny bardzo dobry ale o to chyba nie muszę się martwić bo tutaj wszyscy dbają o swoje maszynki 😀

-Z sentymentu do pierwszego bandziorka fajnie by było jakby się trafił w najszybszym malowaniu ale jak inny ładny kolor się trafi to też pomyślimy.

-(nie)Koniecznie wersja N (hah, pierwszego tez szukałem N-ke i pojechałem przez pół Polski po S-ke).

-Cena adekwatna do propozycji 

Wiec jakby ktoś sprzedawał swój albo słyszał gdzieś o koledze z taką maszyną to walić do mnie drzwiami i oknami ;)

LWG

Edytowane przez Fredi
Odświeżenie wiedzy :D

Jak olejak to 1200 w starej budzie był do 2005. W nowej  (jak woda) tylko w 2006. Mam S-kę ale nie sprzedam  :)

jak przyjedziesz sobie po niego do hiszpanii i nie przeraza Cie ze troche zmian w nim bylo... to Ci oddam :D

47 minut temu, Walle napisał:

jak przyjedziesz sobie po niego do hiszpanii i nie przeraza Cie ze troche zmian w nim bylo... to Ci oddam :D

Walle jak za darmo to już jadę 😁😁

Godzinę temu, dj.atomix napisał:

Nooo. gratis to Nie wygórowana cena 🤣

• Upvote 1

1 hour ago, dj.atomix said:

to sie szykuj na 8000 euro mandatu. zwroci sie za moto ;) 

33 minuty temu, Walle napisał:

to sie szykuj na 8000 euro mandatu. zwroci sie za moto ;) 

Przyjade ciezarowka bo wtedy mandatu nie dostane :D

adres mozesz na pw :D

ps. Nie bylo ze ogloszenie nie stanowi oferty wiec potraktowalem to jako zlozenie oferty :P przyjąłem oferte :D

2 godziny temu, Walle napisał:

4 godziny temu, ar1tur napisał:

Jak olejak to 1200 w starej budzie był do 2005. W nowej  (jak woda) tylko w 2006. Mam S-kę ale nie sprzedam  :)

A właśnie nie było przejściowego olejaka w nowej budzie w 2005? 

2 godziny temu, Walle napisał:

Haha akurat za dwa tyg będziemy w Cartagenie ale ciężko byłoby przekonać kapitana 😃

1200 w nowej budzie tylko 2006, 2005-2006 była tylko 650-ka.

2 minuty temu, ar1tur napisał:

1200 w nowej budzie tylko 2006, 2005-2006 była tylko 650-ka.

No właśnie odświeżam swoją wiedzę, w takim razie szukam ostatniego dużego olejaka w nowej budzie i może być i S i N, obie są ładne ;) 

Panowie, w 2006 roku wyszedł ostatni olejak 1200, ale w nowej budzie. To była taka "przejściówka". Sam nim przejeździłem kilka sezonów. Proszę nie sugerować się karterami, bo zmieniałem je na czarne.IMG_6421.thumb.JPG.4876e1cb9de01f7a994cc6601882194d.JPG

Edytowane przez KG B12

Mam k2 a S-ce. idealny nie jest ale pewny i doposażony, chyba już dla mnie za ciężki.

5 minut temu, Caesar napisał:

Mam k2 a S-ce. idealny nie jest ale pewny i doposażony, chyba już dla mnie za ciężki.

No nie gadaj...

W dniu 7.05.2020 o 20:37, Caesar napisał:

Jesli do mojego powrotu nic nie znajde a Ty dalej bedziesz w posiadaniu swojego to mozna się spotkać ;) ale chyba poszerzam zakres poszukiwań o Bandita w przebraniu GSXa czyli 1250 FA   

• 1 month later...

Halo halo Bandzior dalej jest poszukiwany a się okazało, że przy dobrych wiatrach za 2tyg będę już w kraju. Jakby ktoś coś słyszał o jakimś fajnym sprzęcie to czekam na info ;)

• 2 weeks later...

Mój K7 jest wystawiony na sprzedaż, niestety w pełnej owiewce, łącznie z boczkami GT Jak coś to pisz.

• 1 year later...

Witam wszystkich, jako, że poprzednio skonczyło się na niczym a w życiu mi się troche pozmieniało i się zwolniło miejsce w sercu na bandziorka to odgrzebuje temat bo sezon się zbliża :) z tym, że teraz jestem bardziej w strone Ski i najlepiej z kuframi ale wszystkie propozycje rozpatrzę :) LWG

• 2 weeks later...

Jak jeszcze szukasz, to mój jest na sprzedaż:

• 10 months later...

Temat do zamknięcia, po 3 latach prawie, moto znalezione 🫣👌

27 minut temu, Fredi napisał:

Temat do zamknięcia, po 3 latach prawie, moto znalezione 🫣👌

3 lata szukania... to napisz co kupiłeś.

1 minutę temu, radzior napisał:

Oj Ty chyba wiesz :D forumowe moto zmieniło właściciela, pięknego dużego, ostatniego olejaka 😎

7 minut temu, lechu72 napisał:

3 lata szukania... to napisz co kupiłeś.

• Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.