Skocz do zawartości

Sprzedam czorny rydwan: Honda Civic Sport VII gen. 2003

ZuZa
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

po 4 latach przygód, żegnam się z moim czarnym przyjacielem xD :D
Honda Civic Sport, hatchback, 2004 rok, 1,4, 90 KM. Auto bezawaryjne i bardzo wygodne, niejeden pomylił mnie z Type R-em :D:D  Ma charakterna sznytę na lampie i kilka zdrapek na lakierze, ale po tylu latach ciężko spodziewać się czegoś innego ;)
Dla forumowiczów za 10 tys.

https://allegro.pl/ogloszenie/honda-civic-sport-vii-1-4-2003r-9367303612?utm_source=notification&utm_medium=addAdvertisement&utm_campaign=2a0eff48-74fc-46bd-9482-1913c7c334f1&utm_content=offer-link

Ale strucel 🤪 kiedyś na szybko kupiłem polo i gościu tez gadał, że przycisk. Jak rozebrałem to szyba była podparta kawałkiem deseczki i wzmocnione wkrętem. Nie było nic 🤷🏽‍♀️

Hahaha, nie no, ona była naprawiana i działała, a potem nagle znowu przestała. Ale ciekawe, bo raz facet w trasie na mnie trąbił, zrównał się ze mną i pokazywał, abym opuściła szybę. A ja nie mogłam, bo wiedziałam, że nie działa. I wtedy wydarzył się cud. Przycisnęłam guzik i szyba opadła. Facet wtedy powiedział, że odpada mi z tyłu rejestracja xD to mu podziękowałam, zamknęłam szybę i zjechałam w zatoczkę autobusowa. Poprawiłam blachę, wsiadłam do auta i szyba znowu nie reagowała na guzik xD więc w sytuacjach awaryjnych się otwiera, hahaha. 

kto zaakceptował to ogłoszenie tak wogóle?? 🤣😂

brać jako inwestycje 👍

jak Zuza będzie sławnom artystkom, wartość wzrośnie 😋

40 minut temu, pavlacos napisał:

brać jako inwestycje 👍

jak Zuza będzie sławnom artystkom, wartość wzrośnie 😋

Wstydź się, już jest 😁

• Upvote 1

2 godziny temu, ZuZa napisał:

raz facet w trasie na mnie trąbił, zrównał się ze mną i pokazywał, abym opuściła szybę. A ja nie mogłam, bo wiedziałam, że nie działa. I wtedy wydarzył się cud. Przycisnęłam guzik i szyba opadła. Facet wtedy powiedział, że odpada mi z tyłu rejestracja xD

prawie oplułem monitor 😂

spoko honda swoją drogą. miałem kiedyś EJ9 z takim motorem i nigdy mnie nie zawiodła (a jak już zawiodła to dała się własnoręcznie w trasie naprawić 😄)

o to to, inwestycja!!! xD
No silnikowo jest prima sort, zniosła moją ułańską fantazje!! :D  Myślę, że ten silnik to taki odpowiednik bandita, nie do zajechania :D

W dniu 15.05.2020 o 13:51, ZuZa napisał:

o to to, inwestycja!!! xD
No silnikowo jest prima sort, zniosła moją ułańską fantazje!! :D  Myślę, że ten silnik to taki odpowiednik bandita, nie do zajechania :D

Odpowiednikiem Bandita jest Passat :P 
Nigdy nie rozumiałem projektanta, dlaczego ten lewarek zrobili jak w Multipli...
I ta felga ! Ale bym płakał :D 

• Like 1

Odpowoednik bandita to passat 1.9 tdi 🤣 a felga to dzielo artystyczne :D

• 5 weeks later...

Dobra, obniżam cenę do 9k. dla forum i niech go ktoś zabierze, bo nie chce mi się płacić za ubezpieczenie auta, którym już nie jeżdżę 😅

Wystawiłaś go tylko na Allegro, czy na innych portalach również?

Był na początku na olx, teraz wrzuciłam na allegro, jest też na otomoto i w auto centrum zdaje się... Ja wiem, że teraz jest więcej aut niz ludzi ich potrzebujących, ale nie spodziewałam się takiej posuchy :D miesiąc mija, a ja miałam 3 zainteresowanych i jedne oględziny i Pan się boi kupić, bo mówi, że on twz może go potem nie sprzedać 🙈

może to ta nazwa użytkownika na allegro? :D

haha, tak sie nazywała firma mojego taty, zakładana z 50 lat temu na cześć RAKów, które konstruował mój dziadek :D coż zrobić.... :lol:
A konto zakładane było na jego dane, bo ja byłam nieletnia jeszcze xD

Zuza, przez miesiąc trzech zainteresowanych? Rewelacja! Ja captivę ŻulJetty sprzedaję już 3 miesiące i ZERO zainteresowania.

Szukam auta w okolicach  5 tyś I bo jestem skąpy.  ..A tu takie ceny... ;)))))

Dla pocieszenia powiem Ci że w styczniu wystawiłem Audi Q3 i trzy tyg temu pierwszych oglądających miałem którzy kupili,a pomimo dobrej ceny wystawionej to pod domem zbili mi jeszcze 7K na drugi komplet alfelg bo to obciach opony zmieniać,tak twierdzą.Jak od miecha miałaś 3 telefony to trzymaj cenę bo jest zainteresowanie Twoją ofertą.

Kurde a ja tydzień temu sprzedałem starą beemke w dwa dni. Drugi oglądający ją kupił a myślałem, że nigdy nie sprzedam. 

Ja w zeszłym miesiącu sprzedałem Primere rodziców w niecałe 3 godziny 🙂

• 3 weeks later...

Ja z reguły sprzedawałam pojazdy jeszcze przed wystawieniem ich na sprzedaż 😂

Ale hondzia już sprzedana, więc zamykam temat, dobranoc :D

• ZuZa locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.