Skocz do zawartości

Strzały z wydechu

Gość Lewy00
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Może ktoś wie jak zrobić żeby Moto strzelało gdy hamuje się silnikiem. Mam wydech przelotowy i nwm co jeszcze można zrobić, czy inaczej wyregulować gaźniki?

Virago przy jednym z cylindrów przy wylocie mam wywiercona dziurę . przyspawana nakrętkę szóstkę i wkrecona srube. jak ja wykrece to strzela w wydech

Jak sie przywitasz to na panelu pod licznikiem masz nowa opcje gdzie wybierasz jakim kalibrem bedzie strzelal i jak duzy magazynek 🤣

• Like 1
  • Upvote 1

Darek wkręcasz gościa,a temat był już przerabiany na forum, strzelanie zależy tylko od składu mieszanki, regulacji, odkręconej manetki i dodatków do paliwa.

Moja mała Virażka strzelała przy swobodnej jeździe po odpuszczeniu gazu - przestała jak ustawiłem skład mieszanki bo było za ubogo:-)

Pozdrawiam.

Już taka, nie wiem, oszczędność czasu, żeby nie napisać pełnego wyrazu, tylko w skrótach pisać? Myślałem, że to tylko kiedyś tak gimby piszo

A co do tematu, mi po zmianie na przelot co jakiś czas po odpuszczeniu gazu fajnie popierduje. I nic nie robiłem. Fajnie słychać to w tunelach:

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Dzikus mi strzelał, gdy zaczynało  brakować paliwa i zanim zdążyłem przełączyć na rezerwę.

Temat powinien być zamknięty , Lewy nie pofatygował się do przywitalni a to podstawa do dalszej dyskusji . Darek dobrze podpowiedział tak więc stała dewiza ile dajesz tyle dostajesz 

98979176_2495518947425275_1146326870086647808_n.jpg

• Gregu locked this temat

Zamykam temat, a naszego nowego kolegę zapraszam do przywitalni.

Jak ładnie (regulaminowo) się przywitasz, to temat otworzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.