Skocz do zawartości

Bandzior 2005 650

konkl
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Akcja jest tego typu, że zastanawiam się nad sprzedażą mojego Bandziora. Oferta będzie ważna przez maksymalnie dwa tygodnie. Ostatni tydzien lipca-pierwszy tydzień sierpnia.  Wystawiam go tu na forum bo trochę się marnuje w garażu. Przez cały rok stoi , przyjeżdżam na miecha do Polski, robie wszysko , chwilę pośmigam i odstawiam je znowu na rok:( Nie opłaca mi się go sprowadzac na północ Norwegii, siedzę na Lofotach. Pogoda tu raczej słaba, a ja wiecznie siedzę na morzu.

Moto na dzień dzisiejszy ma coś koło 80tysi +-/ Nie pamiętam dokładnie. 

W licpu będe robił serwis moto więc sprawy techniczne będa ogarnięte. Wizualnie trochę można byłoby go podpicować.  Wrzucam foty z zeszłego roku. . Jeżeli ktoś chciałby uzyskac więcej info to piszcie najlepiej na fb, Konkel Tomasz. Na morzu mam bardzo słaby zasięg i jak juz to messenger mi działa.

Z rzeczy których nie będę wymianiał to najprawdopodobniej przednie tarcze, i półpanewka trzymająca wałek rozrządu. śruba jest zaklejona czarnym silikonem i nic nie puszcza.   W zeszłym roku ukradli mi z pod bloku u teściów dbkillera...postaram się coś ogarnąć jak będę w pl:) 

MIałęm kiedyś ślizg , stałem na skrzyżowaniu i wjechał we mnie....drugi motocykl...dla zainteresowanych poszukam foto..

Myślę że cena w okolic 6500-7tysi będzie mnie interesowała. 

PS. Kaski nie na sprzedaż :)

104204983_266344187781397_6537009596882567707_n.jpg

103402342_624630788138082_5805602264847036376_n.jpg

Edytowane przez konkl

• konkl locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.