Skocz do zawartości

Swap czy oryginał

Gość Malutki
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema chyba mi silnik się skończył w mojej Suzi, Bandit 1200 coś strasznie klekocze po ostatnim paleniu gumy jakby panewka albo na zaworach. Nie mam pojęcia jutro będę otwierał górę silnika żeby sprawdzić łańcuch rozrządu. Dzisiaj po odpaleniu wyciągałem świece po kolei żeby sprawdzić czy to nie panewka i dalej stukało. Olej spuściłem opiłków dużo nie było tyle co na korku troszkę. Jeżeli będę musiał wymienić silnik chcę wiedzieć czy mogę wrzucić tam coś mocniejszego bez większych przeróbek 

Kolego, na forum tutaj mamy duzo info na ten temat i duzo ludzi robilo rozne rzeczy ze swoimi maszynami... ale pierw do przywitalni marsz.

I po co dwa tematy?

Tym bardziej ze na forum jestes 1,5 roku!

Edytowane przez Walle

• Gregu locked this temat

Cześć. Zasady u nas są proste. Najpierw ładnie przedstawiasz się w przywitalni, a potem  prosisz o pomoc. 

Zamykam temat. Otworzę, gdy pojawi się regulaminowe przywitanie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.