Skocz do zawartości

Laptop do sprzedania - sprawny

jacekrysiek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania używany laptop Compaq Presario CQ56 .

Slady uzytkowania jak na zalaczonych obrazkach. 

RAM 4Gb

HDD 250Gb 

Procesor AMD V-140

naped CD sprawny, zawiasy zwarte i gotowe, ekran swieci jak ksiezyc w pelni :)

Posiada rozne wejscia jak i wyjscia ( fot.)

Zainstalowany system operacyjny windows 7.

Pousuwam oczywiscie dane prywatne w miare mozliwosci , mam nadzieje ze jesli ktos dojdzie w czelusciach dysku do obciazajacych mnie zdjec, to pozostawi to dla wlasnych uciech i nie bedzie na tym zarabial w sieci, tudziez szantazowal mnie lub kolegow/kolezanki/psa sasiada/czy kangura z zoo :)

Ogolnie caly laptop jest sprawny tylko stracil swoja druga predkosc kosmiczna ( wciaz pozostala pierwsza ! ),  ktora to posiadal w pierwszych latach swojego istnienia. Obsluguje sprawnie strony internetowe i ogolnie pakiet offcice, ale w prownaniu z nowymi maszynami to jest jak czlowiek w pracy, gdy szef nie widzi, (niby pracuje ale nie widac tego).

Nie wiem, jesli ktos potrzebuje czegos takiego to prosze bardzo dac znac .Za rozsadna kwote 500PLN jestem w stanie sie rozstac z nim. 

Aha zapomnialem - zasilacz jest ale z wtyczka angielska - wobec tego cena spada do 450PLN. JAk ktos bedzie mily i nie marudzil to postaram sie dokupic przejsciowke

Rozsadne propozycje chetnie rozwaze, ale pisane przez powazne osoby i trzezwe.

Bateria jeszcze - jest , jest a jakze.. i dziala na samej baterii ale naprawde nie jestem w stanie powiedziec ile trzyma na pewno nie jest to 12 godzin albo 30 minut. postaram sie wlaczyc go i zobaczyc kiedy sie wylaczy ale to jutro jakos zrobie uaktualnienie

dziekuje za uwage i pozdrawiam

20200629_155726.jpg

20200629_155852.jpg

20200629_200911.jpg

20200629_201037.jpg

20200629_201046.jpg

20200629_201053.jpg

20200629_201103.jpg

20200629_201145.jpg

20200629_202605.jpg

20200629_202655.jpg

Mały offtopic zamiast kupowac przejsciówke lepiej kupic kabel z polskim wtykiem :) cena taka sama a nie ma przejsciówek itp :P kabel jest wyjmowany z zasilacza.

I jak pokażesz jaki wtyk kabla zasilającego  (wej. zasilacz) to zaraz się okaże że to klasyczny ATX.

o taki

3414251_0_i1064.jpg

2 minuty temu, Tomek napisał:

I jak pokażesz jaki wtyk kabla zasilającego  (wej. zasilacz) to zaraz się okaże że to klasyczny ATX.

o taki

3414251_0_i1064.jpg

Ewentialnie koniczynka :)

https://allegro.pl/oferta/przewod-zasilajacy-laptop-kabel-koniczynka-1-2m-8194386333?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

• 2 weeks later...

cena promocyjna bo ida wakacje PLN350 

• 3 months later...
  • Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.