Skocz do zawartości

proszę wykasować

Destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę wykasować 

Edytowane przez Destroyed22

Link nie działa.  A po drugie mamy tu taką zasadę że robisz specjalną cenę dla ludzi z forum.  Wiadomo niższą 😆

Proszę sprawdzić czy link działa, u mnie śmiga. Cena rzecz jasna dla Was moi drodzy będzie niższa, każdy chętny pozna ją na priv:))

Byłem, oglądałem i nic szczególnego, tzw. przeciętny stan, a ten niezawodny silnik, po niecałych dwóch kilometrach jazdy na spokojnie, bez kręcenia obrotami, dostaje ciśnienia w zbiorniku wyrównawczym płynu chłodzącego i wywala płyn, mojej 420 kilometrowej drogi powrotnej by nie przetrwał... Ogólnie srzedawca udaje typowego Greka, mówiąc że on tylko jeździ a jego mechanik interesuje się stanem jego samochodu i wszystko o nim wie. Więcej informacji dla zainteresowanych na PW.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • Upvote 3

50 minut temu, Vidon napisał:

Byłem, oglądałem i nic szczególnego, tzw. przeciętny stan, a ten niezawodny silnik, po niecałych dwóch kilometrach jazdy na spokojnie, bez kręcenia obrotami, dostaje ciśnienia w zbiorniku wyrównawczym płynu chłodzącego i wywala płyn, mojej 420 kilometrowej drogi powrotnej by nie przetrwał... Ogólnie srzedawca udaje typowego Greka, mówiąc że on tylko jeździ a jego mechanik interesuje się stanem jego samochodu i wszystko o nim wie. Więcej informacji dla zainteresowanych na PW.

Brawo 👍👏

hihi dobre :P:

14 godzin temu, Vidon napisał:

Kolega napalił się na auto aż klucze w ręku ściskał, zobaczył dwie krople na palcu i uruchomił swoją bujną wyobraźnie. Auto jest zgodne z moim opisem i nie mam niczego do ukrycia, nie ukrywałem też, że nie znam przyczyny spocenia się pod zbiornikiem płynu. Bez problemu mogliśmy podjechać do jakiegoś warsztatu sprawdzić czy coś to poważnego czy bzdura ale kolega wołał odpuścić i szybko pochwalić się na forum jakie to złe auto oglądał. Nie udaję żadnego greka tylko mówię jak jest, to raczej ty udajesz znawce , którym nie jesteś. Swoją drogą poziom wiedzy zainteresowanego ŻADEN więc nie rozumiem wywodów, które tu wypocił. Jeśli razem z kolegą zawsze robicie takie zakupy to tylko pogratulować. Mam nadzieje, że nowy nabywca będzie zadowolony z auta tak jak ja jestem, Tobie życzę super zakupu, po którym zapewne będziesz biadolił pół roku skoro taki zakup Cie przerasta. Chętnych zapraszam na oględziny. 

Dobrze że Sprzedawca ma wiedzę na wysokim poziomie jej ukrywania, na szczęście nie zabrałem ze sobą swojego zaufanego mechanika, bo by mnie zabił śmiechem w drodze powrotnej, auto zaczyna generować problemy, a wywalanie płynu nie jest jedynym, sam bym się takiego auta chciał pozbyć, ale sumienie nie pozwoliło by mi polecać je na forum, będzie ktoś z Forumowiczów zainteresowany to niech pisze, powiem na co jeszcze zwrócić uwagę, nie mam zamiaru bawić się w przepychanki słowne, za dużo już poświęciłem w tym temacie czasu.

• Upvote 1

Jako że pojawia się jakaś dziwna dyskusja. Temat Zamykam.

• Tomek locked this temat
  • Destroyed22 unlocked, locked i unlocked this temat
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.