Skocz do zawartości

Suzuki Bandit 600 kości podwyższające zawieszenie, wydech oryginalny wybebeszony

piterkazzz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam gdyby ktoś był zainteresowany na sprzedaż posiadam kości podwyższające zawieszenie motocykla.

Były zamontowane w suzuki bandit 600 2000r.

Kości mają długość 16,5 cm

Wydech oryginalny, wszystko ze środka wyciągnięte (wydech głośny basowy)

Czekam na propozycje cenowe na priv

• 3 months later...

Nadal aktualne ?? Chodzi o kości podwyższajace. 

21 godzin temu, DominikDominik32 napisał:

Nadal aktualne ?? Chodzi o kości podwyższajace.

Hej, jak chcesz to mam takie kości, cena 60 pln z wysyłką 

Nadal jestem zainteresowany. Jaka długość masz tych kości ?? Masz ich foto ?? 

W przyszłym tygodniu będę zdejmował wahacz do malowania to wyśle Ci fotki, nie pamiętam jaką mam długość, podnoszą ogon o ok 5 cm, ja wrócę do oryginału , co bo jazda z wyższym ogonem obciąża barki przy normalnej jeździe.

Znając specyfikację dziorka jak tutaj jeden z szefów przedstawił 1/3 czyli 1 cm krótsze kości 3 cm wyższy ogon 5 cenie za bardzo interesuje mnie. Chodziło mi o jazdę bez wysiłku. Ale pozdrawiam foto dziora możesz pokazać z chęcią obejrzę 

Ja mam 17.5 potrzebuje minimum 16 nie mniej 

Masz tutaj zdjęcie po zastosowaniu tych kości, tak jak mówiłem dla mnie za wysoko, wytrzymałem tak jeden sezon.

f40wM8w.jpg

Ile masz wzrostu ?? A podczas jazdy jak się zachowuje ?? Nie tańczy za bardzo 

186 cm, podczas jazdy jest ok, jedynym dla mnie przynajmniej mankamentem jest to że przy niższych prędkościach albo kręceniu się po mieście, obciąża ramiona.

To faktycznie, chyba lepiej jak zostanę przy tych 17.5cm. 

Koledzy ratunku potrzebuje A nie mogę No gdzie dostać 4 łożyska igielkowe te od kiwaka. Ktoś jakiś link.lub namiary ?? 

W dniu 13.11.2020 o 16:11, DominikDominik32 napisał:

Koledzy ratunku potrzebuje A nie mogę No gdzie dostać 4 łożyska igielkowe te od kiwaka. Ktoś jakiś link.lub namiary ?? 

https://allegro.pl/oferta/lozysko-igielkowe-hmk-1725-ntn-japan-17x24x25-7630203724?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

https://allegro.pl/oferta/lozysko-igielkowe-hmk-2025-ntn-japan-20x27x25-7336159488?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Koledzy powiedzcie bo mam używek na oku całego kiwaka z lozyskami bdb stan tylko od 1250. To będzie to samo co w 600 ??

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.