Skocz do zawartości

Małopolska z chłopakiami z PBC

Emilian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle najciekawsze zostaje na koniec ,no i o 8"15' pada ta słynna kwestia ,

o której już zdążyłem zapomnieć ! :takaemotka:

Godzinę temu, mariuszn2 napisał:

Jak zwykle najciekawsze zostaje na koniec ,no i o 8"15' pada ta słynna kwestia ,

o której już zdążyłem zapomnieć ! :takaemotka:

Najciekawsze zawsze na koniec, by stopniować doznania :D
No to przypomniałeś sobie swoje słynne zdanie o klapkach i Rysach 🤪

Jak bedzie opcja 2021 na powtorke to chetnie pokrecilbym sie po takich okolicach :)

3 godziny temu, jacekrysiek napisał:

Jak bedzie opcja 2021 na powtorke to chetnie pokrecilbym sie po takich okolicach :)

Nie pierwszy i nie ostatni taki 'wypad' organizuje, więc juz teraz zapraszam :) Jak coś to na moim kanale nagrywam filmy z zaproszeniem ;)

Oto przedostatni epizod z tego fajnego dnia :D

I na zakończenie 5 ostatni epizod z tego dnia.. To był fajny dzień :)

Fajny ,ale Słowacja mi sie bardziej podobała !

W dniu 2.01.2021 o 13:37, mariuszn2 napisał:

Fajny ,ale Słowacja mi sie bardziej podobała !

Dla każdego coś innego ;) Ja bardzo lubię na Słowacje jeździć, ale przede wszystkim dlatego, że jest mniej zabudowy i więcej przestrzeni pomiędzy miejscowościami, oraz dużo wzniesień :)

To tak jakby kto chciał za jednym zamachem oglądnąć te 5 epizodów ;)
Film jako niepubliczny na moim kanale, więc tylko Wy go widzicie :D

W dniu 6.01.2021 o 22:43, Emilian napisał:

To tak jakby kto chciał za jednym zamachem oglądnąć te 5 epizodów ;)
Film jako niepubliczny na moim kanale, więc tylko Wy go widzicie :D

A to jest poskładane te wszystkie odcinki w jedną całość, czy coś nowego się tam pojawiło? Bo nie wiem czemu, ale coś mi ten temat umknął i dopiero na Mariusza fanpejdżu natrafiłem na ten film. Bo na razie nie mam wolnej godziny na zbyciu 🤪😂

17 godzin temu, seebst napisał:

A to jest poskładane te wszystkie odcinki w jedną całość, czy coś nowego się tam pojawiło? Bo nie wiem czemu, ale coś mi ten temat umknął i dopiero na Mariusza fanpejdżu natrafiłem na ten film. Bo na razie nie mam wolnej godziny na zbyciu 🤪😂

Nic nie ma nowego :P Po prostu lubię 'tasiemce', więc poskładałem wszystko w jedną całość :)

• 2 weeks later...

Jak tak kiedyś przygotuję hajkę ,to mogę lecieć z Tobą na bezdroża ! :takaemotka:

1 godzinę temu, mariuszn2 napisał:

Jak tak kiedyś przygotuję hajkę ,to mogę lecieć z Tobą na bezdroża ! :takaemotka:

można?? mozna :D zatem zakładaj odpowiednie oponki i zapraszam!! Tym bardziej, że właśnie przyjechały mi nowe laczki do Inazumy i obie kostkowe :D

6 godzin temu, mariuszn2 napisał:

A to nie ta Hajka, co z Japonii do Maroka przejechała, jak kiedyś opowiadałeś? Bodajże ojciec z synem...?

Ten ojciec z synem to byli Polacy i oni na kołach pojechali z W-wy do Władywostoku,

wtedy syn był nastolatkiem i jechał jako plecaczek .Ale wyprawa była na tyle trudna ,

że z Władywostoku wrócili już samolotem ,a hajka chyba statkiem.

Parę lat później pojechali do Dakaru w Afryce (m.in. przez Maroko ) ale już na 2 ,a nawet 

3 hajkach ,bo syn już miał swoją i był z nimi znajomy .Ta wyprawa miała nawiązywać do 

słynnego rajdu Paryż -Dakar ,ale oczywiście nie takimi bezdrożami jak na rajdzie .

Ale i tak nie było lekko ,bo już za Marokiem to w zachodniej Afryce asfalt to już jest luksus !

Zresztą ja pamiętam z wyprawy do Kenii ,że po powrocie do kraju przepraszałem się

z polskimi drogami ,bo po prostu nie miałem wręcz wyobraźni w jak złym stanie potrafią

być "drogi " !!! :takaemotka:

A powracając do hajek ,to ja Tobie opowiadałem o przygotowaniach motocykli do wyprawy

do Dakaru ,bo je widziałem w serwisie Suzuki w Piasecznie.

• Upvote 1