Skocz do zawartości

gsx 1250

ilm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

generalnie to pomysł chwili do którego nie jestem przywiązany ale:

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gsx-gsx-1250-fa-od-motocyklisty-forumowy-ID6Dxjmz.html?isPreview=1

dla forumowiczów 21k plus nowe opony angel gt II z dot.2020

Kolega dobrze się czuję? :P

Kolega chyba jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze 😁

:) cena jest zaporowa więc raczej o sprzedaż się nie martwię, poza tym poza sezonem No więc jak zostanie w rodzinie to dramatu nie ma. Ale jak się sprzeda No to będę myślał co dalej :)

cena rzecz subiektywna 😉 motocykl bardzo fajny.

Ja chodzę od miesiąca i się zastanawiam czy dopieścić kilofazera czy zastawić nerkę i kupić wymarzoną multistradę. Jak to kumpel powiedział , kto wie ile będziemy żyli więc nie ma co czekać (też po 40stce)

sprawdziłem ceny gsx , no wygląda na to że nie jestem aż tak chciwy jak myślałem. 🙂 jak mamy zestawienie dwóch myśli - zmieniać czy nie zmieniać jestem za zmieniać 🙂

Nie chodziło mi o cenę, a o fakt sprzedaży gsx z paskami, bo nic nie mówiłeś że zamierzasz go sprzedawać ;)

ragor, bo nie zamierzałem i sam do końca jeszcze nie wiem  czy zamierzam. Raczej zmierzam w kierunku niż wyrażam zamiar :)

a na co? Głośniej będę myślał jak dojdzie do skutku transakcja, ale możliwości kilka jest - hayabusa, vfr 1200, zza 1400 ale i gsx f 1000 takze kaliber M /L ewentualnie XL . Nie chce BMW bo trzymają cenę i trudno znaleźć egzemplarz sensowny. 

Z drugiej strony - pozostanie przy gsx 1250 to całkiem wygodna alternatywa - ot dylematy pierwszego świata. :)

W dniu 3.01.2021 o 12:03, ilm napisał:

generalnie to pomysł chwili do którego nie jestem przywiązany ale:

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gsx-gsx-1250-fa-od-motocyklisty-forumowy-ID6Dxjmz.html?isPreview=1

dla forumowiczów 21k plus nowe opony angel gt II z dot.2020

Nie pisz w ogłoszeniu, że zainwestowałeś w zawias 2500, bo ludzie pomyślą, że jest po dzwonie...

Edytowane przez kudłaty

eee

trudno mi będzie dyskutować z takimi.

natomiast dojrzałem do sprzedaży i zmieniłem cenę na 20900 żł

dla forum 20 000 i za tyle chcę go puścić.

Szkoda, fajny sprzęcior.

Beny serce ty moje ja tobie nawet za 10 bym oddał ale wtedy nie będę miał nawet na hulajnogę :)

• 2 weeks later...

no i nieaktualne ! wycofuje się ze sprzedaży  z powodów finansowych : -)

zwykle powody  finansowe zmuszaja ludzi do sprzedazy , czyli ilm trafil w totolotka chyba :) 

gorzej, spłukał się kupując ziemię 🙂 hayka musi isć w sfere marzeń

...ziemie....... pod budowe toru motocyklowego - wiedzialem !!! kiedy otwarcie czerwiec , lipiec??? bede :) 

• ilm locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.