Skocz do zawartości

Graty po serwisie zawieszenia 600 II, linka sprzęgła

szymv
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zostało mi po 1 (słownie: jednym) uszczelniaczu ARI 102 i ARI 128 - w tamtym roku źle złożyłem, wyjmowałem, uszkodziłem, kupiłem drugi zestaw... nieistotne. Stan - nowe, nie śmigane.
Mam też ok 850ml oleju Valvoline Synpower 10W - zostało z litrowego opakowania, otwarte dzisiaj (19.02), nic nie wpadło do środka itp. Nowy olej. Ja już nie będę mieć z tego pożytku, ale może ktoś akurat robi serwis widelca, to nie będzie musiał kupować 2 litrów, tylko 1. 

Edit: mam też linkę sprzęgła (2 generacja, mały bandit), przejechała max 1000km - włożyłem do siebie hydraulikę z 1200. Może przydać się jako zapas w trasę np. Odstąpię za browara ;)

Oddam w całości/pojedynczo. Najchętniej północ Warszawy (powyżej S8), mogę ew. wysłać (paczkomat, poczta, dpd), ale wtedy koszt wysyłki :D

Edytowane przez szymv
+ linka

• szymv locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.