Skocz do zawartości

Sezon W Belgii

Sowa
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czuję się załamany! Czemu? Od 18.09 przebywam w Belgii, i co widzę, sezon motocyklowy w pełni. Słoneczko świeci, 20 st.C, motocyklistów pełno na trasach! A ja zostawiłem Bandita w Polsce, w garażu, przykrytego już plandeką i czekającego na przyszły rok. Prognoza pogody oczywiście w takich sytuacjach bardzo optymistyczna ( prognozowane słonko do połowy listopada) więc mógłbym polatać po równych, krętych ścieżkach, ale niestety peszek. Obym następnym razem nie popełnił tego samego błędu i nie zostawił moto w poczekalni.

sowa uwierz mi że nie jesteś jedyny ja siedzę w Holandii i tu też sezon w pełni a motocykll stoi w pl

U nas póki co też ładna pogoda (przynajmniej na pomorzu) i można jeszcze śmiało pośmigać :)

Pozwolę sobie na małego offtopa w tym temacie, mam nadzieję, że nikt nie będzie mnie za to ścigał ;)

Sowa i MaQ(GoobLee) mam do was prośbę: Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć opinie, jakieś wrażenia z użytkowania odzieży firmy Macna. Jest to holenderska firma i właśnie tam mają najwięcej klientów. Dlatego chciałbym trochę wykorzystać fakt, że obaj jesteście w tych rejonach i poprosić was o jakieś informacje na ten temat (oczywiście w miarę waszych możliwości) :)

Na forum tylko ZaQaZ mi szepnął parę słów na temat tych ciuchów, a poza tym to cichosza.

Konkretnie chodzi mi o kurtkę Macna Oasis - w skrócie czy warto ją kupić czy lepiej coś Modeki?

W razie co, piszcie tutaj: http://polishbanditcrew.pl/index.php?/topic/3600-modeka-vs-macna/

Będe wdzięczny za wszelki informacje :)

u mnie może być problem ale postaram się coś dowiedzieć

w mam kilku motocyklistów ale nie wiem kto czym i w czym jak narazie jeździ jestem za krotko tu ale jak cos bede wiedział dam znać

u mnie może być problem ale postaram się coś dowiedzieć

w mam kilku motocyklistów ale nie wiem kto czym i w czym jak narazie jeździ jestem za krotko tu ale jak cos bede wiedział dam znać

Byłoby super, bo chcę kupić jakiś dobry ciuch ponieważ pogoda niedługo już nie będzie tak łaskawa :/

oj juz nie narzekajcie...

Jesli tylko macie gdzie parkowac za granica Wasze maszyny to nie ma na co czekac.

Tanie linie lotnicze jak Ryanair czy Easyjet czy inne do PL bilet w jedna strone kosztuje raptem 50E.

Przylatujecie w piatek do PL wieczorem wodka ze znajomymi/rodzina a w niedziele raniutko skoro swit wylatujecie z powrotem na Bandicie.

I wycieczka konkretna bedzie. :)

A sezon jeszcze bedzie dluuugo B)

Czuję się załamany! Czemu? Od 18.09 przebywam w Belgii, i co widzę, sezon motocyklowy w pełni. Słoneczko świeci, 20 st.C, motocyklistów pełno na trasach! A ja zostawiłem Bandita w Polsce, w garażu, przykrytego już plandeką i czekającego na przyszły rok. Prognoza pogody oczywiście w takich sytuacjach bardzo optymistyczna ( prognozowane słonko do połowy listopada) więc mógłbym polatać po równych, krętych ścieżkach, ale niestety peszek. Obym następnym razem nie popełnił tego samego błędu i nie zostawił moto w poczekalni.

Stary, to nie czekaj na to tylko zabieraj bandziora z PL, chyba ze pojechales na miesiac :)

W sprawie ubioru zasięgnę opinii i dam znać ( może to nie być za tydzień ale za 2 już napewno sie odezwę).

W sprawia sprowadzenia moto to około 22. 10 będę na może jakieś 2 tyg w Polsce, i jak pogoda dopisze to się troszku polata .

to i ja się podłączę do wątku.... w Heidelbergu Niemcy wciąż lato :lol::vroom:

• 2 weeks later...

Heja Sowa!

Heh aż mi się miska uśmiechnęła jak zobaczyłem podpis pod tematem "Szaleństwo!" :) Spędziłem w Belgii 9 miesięcy (październik - lipiec) i zimy to tam nie było, jak była pseudo zima to przez tydzień maksimum także motóry śmigały nonstop. Od marca prawdopodobnie będę w Leuven pod Brukselą także spodziewaj się odwiedzin w Liege :-) Pozdrawiam!

• 2 weeks later...

jeśli chodzi o odzież Macna to kurtkę tej firmy mają moja ładniejsza połowa oraz mój kumpel. Oboje bardzo sobie chwalą. Kurtce męskiej się za bardzo nie przyglądałem ale damską mam w domu i naprawdę jakość wykonania jest bardzo dobra. Długo szukaliśmy fajnej, kobiecej kurtki i Macna to najlepsze co znaleźliśmy. Obie kurtki były już sporo używane na wypadach do Austrii / Włoch / Chorwacji więc niejedno przeszły. Generalnie polecam.

Dzięki Szuli :)

Ja się wkrótce mam zamiar wybrać na przymiarki odzieży Macna, bo szukuje mi się delegacja do stolicy więc mam nadzieję, że w końcu coś sobie kupię.

A jak tam koledzy z Beneluksu?

Sowa i MaQ(GoobLee) udało wam się zasięgnąć jakichś informacji? :)