Skocz do zawartości

Kupię Yamaha tracer 900

kaniosz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Po przeanalizowaniu moich potrzeb wybór padł na tracera 900. Szukam ładnej, dobrze wyposażonej i niedrogiej 😅 Yamahy tracer 900🙂 interesuje mnie pewny motocykl najlepiej od prywatnej osoby. Może ktoś z Was zna kogoś kto sprzedaje taki model. Budżet to +/- 30k zł więc pewnie roczniki 2015-2017.

No panie, to teraz poleciałeś na maxa.
A jeszcze niedawno podobała się Tobie XJRka 🤣

10 minut temu, PiotrekBe napisał:

No panie, to teraz poleciałeś na maxa.
A jeszcze niedawno podobała się Tobie XJRka 🤣

Nadal mi się podoba, nawet bardzo, ale tracer będzie bardziej pasował pod moje potrzeby. Trochę mi ludzie wybili z głowy dużego nakeda 😅

Prawidłowo nie ograniczać sue do jednego modelu, bi sue potem szuka i szuka. Tracer to fajne lekkie i zwinne moto do turystyki. 

Rozważ tez 700, czytałem test kiedyś porównanie , ze nie ma dużej różnicy jak ktoś nie dzikuje 🤫

12 minut temu, pavlacos napisał:

Prawidłowo nie ograniczać sue do jednego modelu, bi sue potem szuka i szuka. Tracer to fajne lekkie i zwinne moto do turystyki. 

Rozważ tez 700, czytałem test kiedyś porównanie , ze nie ma dużej różnicy jak ktoś nie dzikuje 🤫

nie chce 700, jak już to rozważam jeszcze Suzuki dl 1000, ale w tej chwili ciężko cokolwiek znaleźć, na 3 które oglądałem 3 były powypadkowe.

Tracer ma tą przewagę, że ma już 115km więc jak trzeba pocisnąć to jest czym, w 700 tylko 85km więc podobnie jak miałem  a chciałbym coś mocniejszego :)

Liczę że może ktoś zna kogoś kto chce sprzedać w końcu to jeden z najlepiej sprzedających się modeli Yamahy w Europie :D

Mój kumpel kupił dwu czy trzyletnią z salonu bez przebiegu za chyba 35tys. Może warto się popytać?  Zwłaszcza, że teraz chyba wyszły nowe modele to może będą sprzedawać stare

Kaniosz! "Nie ważne na którym biegu jedziesz, jak masz litra to zawsze przyspieszy"

Idź do przodu zdecydowanie😉:takaemotka:

fz1 w esce albo gt.

bez półśrodków ;)

Edytowane przez krynio

Byłeś w Big Bikes? Dziś robię przegląd fajnej MT 09 TRACER z kuframi (sprzedana)

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Srapatapatalka

15 minut temu, Ragor napisał:

Byłeś w Big Bikes? Dziś robię przegląd fajnej MT 09 TRACER z kuframi (sprzedana) emoji12.png

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Srapatapatalka emoji6.png

Byłem, ale mieli zamknięte. Tego tracera widziałem, ale poza zasięgiem cenowym niestety

Coś mi Adam mówił, że będzie miał multistrade za niedługo jakbyś chciał Włocha

Jak 1200 to można Włocha obejrzeć...🧐

Mam czas, jakby co 🤪

Co do tracera 900, to ma jedną dosyć poważna wadę fabryczną. Przy wyższych prędkościach wpada w drgania, wibracje, coś jak shimming. Kolega ma i nawet akcesoryjny amortyzator skrętu nic nie daję. Brak stabilności przy wyższych prędkościach. Osobiście przez to nie polecam.

3 godziny temu, Adus napisał:

Co do tracera 900, to ma jedną dosyć poważna wadę fabryczną. Przy wyższych prędkościach wpada w drgania, wibracje, coś jak shimming. Kolega ma i nawet akcesoryjny amortyzator skrętu nic nie daję. Brak stabilności przy wyższych prędkościach. Osobiście przez to nie polecam.

Czytałem o tym, ale ten objaw pojawia się przy 160-180km/h, a ja raczej jeżdżę wolniej

5 godzin temu, cypis napisał:

Jak 1200 to można Włocha obejrzeć...🧐

Mam czas, jakby co 🤪

Włoszki nie chce, ale jak chcesz pomóc w oględzinach to chętnie skorzystam 👍🙂 

Masz tu trochę info , gdzieś jeszcze jest temat jak kupił Tracerka 😉

• Upvote 1

Melduję wykonanie misji transportu prawie bez szwanku dla moto, zgubiliśmy gdzieś po drodze tylną kanapę
@kaniosz niech służy! c3268dcc96d8e80ca5dec462d70c678a.jpgef5d885e2c70d1839d1544026fb9c9d4.jpg

A mówiłam żebyście dobrze go związali

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

No to się @Ragor pochwalił za mnie 🙂 Motocykl kupiony, kanapa zamówiona 😅, temat do zamknięcia.

bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli w zakupie szczególnie Marcelowi za pomoc w transporcie. 

Pochwalę się niebawem w innym dziale😁

15 minut temu, Adus napisał:

Ta "szybka" to jak od malucha, tylko że ustawiona w pionie 🤣

Szyba mi też nie za bardzo pasuje, ale podobno lepiej chroni niż oryginał

• kaniosz locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.