Skocz do zawartości

Tomek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Środa wieczór godzina 20 dzwoni telefon. @kwinto59 daje cynk o super promocji w Louis.  Odpalam kompa, a tam tak jak mówi ceny 80-90% w dół. Siedzimy na słuchawce i podjarani jak dzieci i wybieramy kolejne graty. Świece irydowe po 12 zł. Kurtki przecena z 1600 na 130 zł. Szyba Mra za 80 czy wydech Skorpion za 400zł.

Lista się wydłuża, a my coraz bardziej nakręceni. Ląduje wszystko w koszyku. Rachunek rośnie nieubłaganie. Ale nie można przecież przegapić takiej okazji. Po prawie godzinie zadowoleni z odkrycia sprawdzamy koszyki. U mnie wyszło około 1000 zł , a u Maćka 350. Maciek przechodzi do kasy. Już na płacić , a tu zoonk. 1200 zł i info, że obciążą w Euro. Ale zaraz miało być 350. Szybko loguję się na konto i przechodzę do płatności. Ponad 4 tysiące. Co jest ?. Robię zrzuty ekranu. Szukam regulaminu promocji. Nic nie ma. I coś podkusiło mnie jeszcze raz wejść na jeden z produktów z listy po kodzie produktu. I duża. Z 80 zł zrobiło się prawie 400. Promocje już nie były takie super. Zwykłe rabaty po kilkanaście zł.

I z tematu jaki założyłem dla was o super wyprzedaży z Louisa zostało zero nic. Nawet nie puszczałem na forum, tylko anulowałem wysyłanie.

Jest pocieszenie. Tetryki pogadały, pośmiały się i nikogo na minę nie wsadzili 😎

Szkoda ze nie bylo ukrytej kamery, chcialbym zobaczyc jak byliscie podjarali 😂

4 godziny temu, Tomek napisał:

u Maćka 350. Maciek przechodzi do kasy. Już na płacić , a tu zoonk. 1200 zł i info, że obciążą w Euro. Ale zaraz miało być 350

Była chytra baba z Radomia, jest chytry Maciej z Poznania 🤣

Niestety, w tym kraju nie ma nic za darmo.

Ale faktycznie, napaliliście się jak szparki na jebanie 😂😂😂😂

Pewnie każdy by tak zareagował. A z kobiet podczas wyprzedaży w H&M to się śmiejemy 😅

Tutaj dochodzi jeszcze ta łatwość zakupów przez Internet.

😂 Jak każdy z was by zobaczył ceny to koszyk by szybko zapełnił , jeden przez drugiego rzucaliśmy w słuchawce co i za ile np. kurtka Buse z 1600 na 139 zł , skórkowa na 90 zł itd ceny szok😮 .Wózek garażowy pod motocykl za 58 zł wiosną kosztował 270 zł a teraz poniżej 200 zł tylko brać i kupować. Rozłączyliśmy się i każdy dawał upust zakupów a otrzeźwienie przyszło przy płaceniu 🙃 dobrze że nie zapłaciłem tylko anulowałem zakupy. Po ponownym wejściu na stronę louisa ceny były już "normalne" po super upustach nie było śladu 😉

Jakbyście robili zakupy dla kotełków, dajcie znać. Chętnie się najebię przez telefon

• Upvote 1

Cuś tym informatykom nie idzie ostatnio.

U mnie w robocie też się śmiałem, że ktoś poleci ze stołka, bo nie udało się rozwiązać problemu, jak u was w Louis'ie.

Niby nic, ale w promocji były "zajebiste, legendarne, niezniszczalne", a tak na prawdę zwykłe skarpety, wielopak. Cena promocyjna koło 9 zł. Na kasę wchodziły za 2 zł.

Obsługiwałem akurat na kasie. Przychodzi gość. Pyta się "może pan sprawdzić cenę". Mówię, że 2 złote.

Wziął pięć par.

Minęło pół godziny, wrócił. Bierze w łapę kolejne pięć par. Patrzy, czy nadal nabijają się za 2 zł.

My się śmiejemy, a kierownik skitrał pod kasami 3 koszyki, do połowy napchane tymi skarpetami, które pod koniec dnia sam kupił.

Chyba do końca życia mu starczą.

Co jak co, ale jakby informatycy tak zwalili z czekoladą, to pewnie też bym pół sklepu wyniósł.

7 godzin temu, maniomen napisał:

Cuś tym informatykom nie idzie ostatnio.

Na prawdę im nie idzie? :D

Każdemu który tak zrobił @Tomeki tego naszego emerytowanego kierowcę czołgu @kwinto59 postawił bym flaszkę za geniusz zła i cudowną inwencję :)

A Twój kierownik - pewnie połowe skarpet musi oddać do IT.. xD nic za darmo.. :D