Skocz do zawartości

[S] Rower Merida Silex200 2020

Waluś
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam rower gravel Merida Silex200 czarny. Rozmiar M. Rama alu, widelec karbon.
Kupiłem go w zeszłym roku w sierpniu. Przebieg na dziś to 2800km.
Jestem pierwszym właścicielem. Kupiony i serwisowany w Rowery Jamróz we Włocławku.
Wszystkie podzespoły są fabryczne (z wyjątkiem pedałów, te zostają ze mną). Opis roweru jest na stronie producenta:

https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/669/silex-200

Idealny pod szutry, stabilny przy większych prędkościach. Osie sztywne. Fabryczne opony to Maxis Rambler 38 ale kupę kilometrów przejeździłem na 28mm Continental Gatorskin (dorzucam wraz z dętkami do kompletu)
Najsłabszym ogniwem są hamulce tarczowe mechaniczne.
Rower posiada drobne rysy(głównie przez transport) oraz odpryśnięty lakier w okolicy haka przerzutki ponieważ urwałem hak przy niewielkiej prędkości. Hak został wymieniony ale wymienię jeszcze wózek bo nie wchodzi jeden bieg(usterka świeża, urlopowa sprzed kilku dni)
Rower leżał raz na lewej (paciak na asfalcie, uszkodzona owijka kierownicy) dwa razy na prawej, paciak i gleba przy ok 10km/h (nauka jazdy w lesie , z pedałami spd) Siodełko do podklejenia z prawej strony. Lewe ramię korby wytarte od buta i nogi, to jeszcze jak nie jeździłem w spd. 
Rower za chwilę jedzie na przegląd i serwis żeby nie wyszły jakieś posprzedażowe babole.
Gwarancja 2 lata od daty zakupu.
Na wszelkie pytania chętnie odpowiem.
Szczegółowe zdjęcia zrobię w tygodniu.
Rower dla osób tak od 178 cm w górę. Jest dosyć długi więc trzeba się przysiąść.

Cena dla PBC 3200.
Za 2 tyg. wrzucę na portale aukcyjne z ceną 3600.
Odbiór raczej osobisty bo nie mam pojęcia jak bezpiecznie zapakować rower. Możemy się spotkać w promieniu 50 kilometrów od Koła.
Sprzedaję bo jedzie do mnie szosa default_jupi.gif
Silexa kupię znowu (już na hydraulicznych) jak sprzedam butelki z garażu bo to na serio fajny rower.
Pozdrawiam.
9e14820672c8e873cf21f4da72521969.jpg768db3235236aed1a38a7f6115c00e84.jpg272d3622a576b9b7420f96569896443c.jpg6a6374ddec4f6ddade436eeda547b77d.jpg

Edytowane przez Waluś

• Waluś changed the title to [S] Rower Merida Silex200 2020
Na ile rat 0% można to rozłożyć?
No jeśli tak sprawa wygląda to ratki z minimalnym 40% i możemy ponegocjować dwie noce

Tak. Wychodzi na to, że ogłoszenie nieaktualne

• kokos locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.