Skocz do zawartości

Gaźniki 2 gen 600

sajanpunk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mojemu mechanikowi podobno się rozpadły gaźniki w ręku przy czyszczeniu/serwisowaniu, dla tego poszukuję jakiegoś egzemplarza. Ma ktoś może coś na stanie, ewentualnie wspomoże informacją gdzie ich mogę szukać?
Bandit 600 2 generacji z 2000r. N - jeżeli to ma znaczenie.

Ech... mechanik dał mi info że mam szukać gaźników do 1 generacji, bo silnik chyba mam podmieniony ;/. Czy w takim razie ktoś ma dostępne info o gaźnikach do 1 generacji?
Znalazłem na allegro takie ogłoszenie:
https://allegro.pl/oferta/suzuki-gsf-600-bandit-gazniki-idealne-95-00r-10557788628
Ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy to mina?

trochę  zaniedbane z zewnątrz, ale widać po śrubach ze  nie były wiele razy rozkręcane

Dzięki za informację. Koniec końców, jak nie chcę moto sprzedać na części to trzeba się zaopatrzyć. Zamówiłem te więc temat zamykam. Jak się okaże, że to jednak nie te, to pewnie znowu otworzę.

• sajanpunk locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.