Skocz do zawartości

Honda Accord Torurer 2.4 LPG

Zakrześ
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Pozbywam się swojej hondziny, która była u nas od 2017r. Mogę z czystym sumieniem polecić auto. Co do zrobienia to podejrzewam, że są do wymiany tylne piasty bo hamulce troszkę biją no i wiadomo, że tu i ówdzie jakaś ruda wychodzi🤣. Po za tym w ciągłej eksploatacji śmigała i jak coś było to robiłem na bieżąco. Myślę, że cała reszta w opisie:

https://www.otomoto.pl/oferta/honda-accord-honda-accord-2-4-lpg-executive-ID6Eb6J3.html?isPreview=1

Witam,
Sprzedam auto Honda Accord z dynamicznym i oszczędnym silnikiem 2.4 PB+LPG w wersji wyposażenia Executive. Skrzynia biegów manualna z 6-cioma przełożeniami
OC do 25.05.2022
Przegląd do 15.05.2022
Przebieg 246 000km
Instalacja STAG montowana przeze mnie przy przebiegu 160 000km, Wchodzi 60l gazu co daje realnie ponad 500km zasięgu
Wszystkie filtry i olej zmieniany co 10 000km
Dwa komplety opon w tym letnie z 2021r
Sprowadzony ze Szwajcarii przez poprzedniego właściciela, jestem drugim właścicielem w Polsce, w moim posiadaniu od 2017r
Wyposażenie:
- Xenon
- Skórzana tapicerka
- Hak
- Elektryczne, podgrzewane i składane lusterka
- Szyberdach
- Dwustrefowa klimatyzacja
- Czujniki parkowania przód i tył
- VSA
- Tempomat
- Premium Sound System
- Elektryczne fotele z pamięcią
- Podgrzewane przednie fotele
- Otwieranie i zamykanie klapy bagażnika z pilota
- System głośnomówiący
- Zmieniarka CD
-AUX i USB jako dodatkowe źródła dla radia
- czujniki deszczu i zmierzchu
- alarm
- przyciemniane szyby
- komputer pokładowy
- elektrochromatyczne lusterko wsteczne
- światła dzienne LED

Cena dla PBC 39 000zł

IMG_20211020_113521_edit_49252000759149.jpg

IMG_20211020_113704.jpg

IMG_20211020_113819_edit_49429465016414.jpg

IMG_20211020_113951_edit_49470026187762.jpg

IMG_20211020_114042_1_edit_49530712299211.jpg

IMG_20211020_153327_edit_52016503807165.jpg

Przecie to z przystanku PKS-u posklejane jest..kto widział na żywo ten wie 😅🤣😂😂😂😂

A mnie się podoba ,jak na wiek wygląda znakomicie .

No i honda to honda !

22 godziny temu, radzior napisał:

Przecie to z przystanku PKS-u posklejane jest..kto widział na żywo ten wie 😅🤣😂😂😂😂

13 godzin temu, mariuszn2 napisał:

A mnie się podoba ,jak na wiek wygląda znakomicie .

No i honda to honda !

Wziąłem przykład z Radziora i przesiedliśmy się do Skody🤣🤣🐔🐔🐔, ale tak jak Mariusz napisałeś, co Honda to Honda. Miło wsiąść do niej po innych autach 

Skoda to gówno jest 😄😃 trust me 😁😁

Mój młodszy brat, od 30 lat jeździ Hondami Civic ,teraz ma już 4 (dla niego 😉) generację !

Albo wariat ,albo coś w Hondach jest !

11 godzin temu, radzior napisał:

Skoda to gówno jest 😄😃 trust me 😁😁

Jak się popsuje to będę do Ciebie dzwonił, żeby się wyżalić 

1 godzinę temu, mariuszn2 napisał:

Mój młodszy brat, od 30 lat jeździ Hondami Civic ,teraz ma już 4 (dla niego 😉) generację !

Jest jest, gdyby nie brakowało nam miejsca, był automat i ta ruda nie wychodziła to pewnie byśmy dalej nią jeździli. A co lepsze, superb 190koni w gnojówce, dsg, 4x4, a do setki hondą ją porobiłem jak się z ifciaą złapaliśmy na kreskę 🤣🤣

Później odkryłem launch control więc z tym już honda sobie nie poradzi, ale właśnie w  trybie sport bez launch control skoda dostaje bęcki od wolnossących 200 koni z napędem na przód 

14 godzin temu, Zakrześ napisał:

Miło wsiąść do niej po innych

Dość dziwnie trochę to zabrzmiało 🤣🤣

Chyba niemieckie i japońskie auta to jedne z najlepszych, podobnie jak z motocyklami - albo BMW, albo Japonia. I coś w tym jest 💪

Jeżeli chodzi o wygląd to moim zdaniem Włosi wymiatają. Wsiadasz do takiej Alfy, Lanci czy Ferrari i czujesz się rozpieszczany. W niemieckim to wszystko takie nudne w środku.

Godzinę temu, seebst napisał:

Dość dziwnie trochę to zabrzmiało 🤣🤣

Chyba niemieckie i japońskie auta to jedne z najlepszych, podobnie jak z motocyklami - albo BMW, albo Japonia. I coś w tym jest 💪

Same zboczeńce 🤣

1 godzinę temu, Tomek napisał:

Jeżeli chodzi o wygląd to moim zdaniem Włosi wymiatają. Wsiadasz do takiej Alfy, Lanci czy Ferrari i czujesz się rozpieszczany. W niemieckim to wszystko takie nudne w środku.

Włoszki są piękne ,ale jakie kapryśne ! 🤣

10 hours ago, mariuszn2 said:

Znam typka, który też pokolei civiki przerabia.

Zaczęło się od jakiegoś starego civika gdzieś na górskich serpentynach i tak mu zostało.

Każdy łapie sentyment, po sobie widzę, że po 2 generacje czegoś robię i wtedy zmiana, zwykle przypadek co następnie.

Kumpla się przejechałem w automacie i pamiętam że zrywał się tak że czułem jakbym w łeb za każdym razem dostał:)

@Zakrześ jak w tym roczniku z ciężkim przodem i napędem na przód.

Na minus u niego było uciekanie przodu po deszczu przy ostrych winklach. Może za dużo powera i za słabe opony? Też tak doświadczyłeś?

2 godziny temu, Havana napisał:

Znam typka, który też pokolei civiki przerabia.

Zaczęło się od jakiegoś starego civika gdzieś na górskich serpentynach i tak mu zostało.

Każdy łapie sentyment, po sobie widzę, że po 2 generacje czegoś robię i wtedy zmiana, zwykle przypadek co następnie.

Kumpla się przejechałem w automacie i pamiętam że zrywał się tak że czułem jakbym w łeb za każdym razem dostał:)

@Zakrześ jak w tym roczniku z ciężkim przodem i napędem na przód.

Na minus u niego było uciekanie przodu po deszczu przy ostrych winklach. Może za dużo powera i za słabe opony? Też tak doświadczyłeś?

Ja w aucie mam zawsze pełno rzeczy I muszę delikatnie jeździć, żeby nie latało po samochodzie, także nie doświadczyłem 🤣🤣

5 minutes ago, Zakrześ said:

Ja w aucie mam zawsze pełno rzeczy I muszę delikatnie jeździć, żeby nie latało po samochodzie, także nie doświadczyłem 🤣🤣

Ja tam zawsze zapominam, że coś wiozę i potem Sajgon 😄

Kiedyś telewizor kineskopowy wiozłem od babci ale zapomniałem i rękaw strzeliłem w lesie na zakręcie...😆

W dniu 22.10.2021 o 22:35, Havana napisał:

Ja tam zawsze zapominam, że coś wiozę i potem Sajgon 😄

Kiedyś telewizor kineskopowy wiozłem od babci ale zapomniałem i rękaw strzeliłem w lesie na zakręcie...😆

Ja kiedys wiozlem duze wiadro farby 😂 

20 hours ago, darekb1 said:

Ja kiedys wiozlem duze wiadro farby 😂 

Wylało się czy się poszczęściło :) ?

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.