Skocz do zawartości

Najlepsza trasa w Bieszczady z Krakowa do Jabłonki [ wiata turystyczna Lasumiła ]

Emilian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Serwus!! W Bieszczady wybierałem się nie raz, ale ta trasa należy do moich ulubionych w ten rejon 😃
Uwielbiam jak asfalt różnej kategorii przeplata się z odcinkami szutrowymi ❤️

Traska zapisana bo wygląda bardzo obiecująco. Nie wiem tylko,  czy wybranie się tam na drogowych oponach ma sens :D

22 godziny temu, Radzio napisał:

Traska zapisana bo wygląda bardzo obiecująco. Nie wiem tylko,  czy wybranie się tam na drogowych oponach ma sens :D

Ja dłuższy czas jeździłem na drogowych oponach po takich odcinkach i dało radę, lecz dopiero teraz czuję jak dobrze mi się śmiga poza asfaltem mając TKC 80 z przodu i Motoz RallZ z tyłu :)
I na dodatek na asfalcie nie śmiga mi się gorzej, mimo 'pływania' kostek. Naprawdę czuję stabilność jazdy i kolejny zestaw będzie taki sam :)

1 hour ago, Emilian said:

Ja dłuższy czas jeździłem na drogowych oponach po takich odcinkach i dało radę, lecz dopiero teraz czuję jak dobrze mi się śmiga poza asfaltem mając TKC 80 z przodu i Motoz RallZ z tyłu :)
I na dodatek na asfalcie nie śmiga mi się gorzej, mimo 'pływania' kostek. Naprawdę czuję stabilność jazdy i kolejny zestaw będzie taki sam :)

Właśnie widziałem odcinek, gdzie prezentowałeś te oponki i generalny zakupy serwisowe. Pierwsza myśl "WTF, do Inazumy?!". Jednak jak widać, sprzęt się sprawuje i co najważniejsze, daje ogrom frajdy właścicielowi, a o to właśnie w tym wszystkim chodzi. :D

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie uda się coś razem pośmigać!

7 godzin temu, Radzio napisał:

Właśnie widziałem odcinek, gdzie prezentowałeś te oponki i generalny zakupy serwisowe. Pierwsza myśl "WTF, do Inazumy?!". Jednak jak widać, sprzęt się sprawuje i co najważniejsze, daje ogrom frajdy właścicielowi, a o to właśnie w tym wszystkim chodzi. :D

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie uda się coś razem pośmigać!

Nie dziwię się na pierwsze wrażenia, że Inazuma i zjazd z asfaltu i do tego kostka. Wiele osób mówiło, że zniszcze motocykl, że się powypier_alam, że na kostkach to się zabije itd.
A ja na to, że GS cięższy od Inazumy, że się na nim wyżej siedzi i podpór nogą nie taki pewny.. i jakoś śmiga po takim terenie. Mówiłem, że Inazuma to nie dedykowany sprzęt ADV, ale jak wie się jakie ma ograniczenia to radochę daje jak nie wiem co :D
Jeżdżę swoje i jestem bardzo zadowolony z małym minusem ;) Mógłby być prześwit większy o min. 5cm, ale to za dużo kombinowania z tyłem, bo przód łatwy do podwyższenia.

Co do wspólnej jazdy to wiosną zapewne dam film z zaproszeniem to się zgłoś - pokażę na żywo moje odcinki :)