Skocz do zawartości

Kupię. Odkurzacz piorący

nieaktywny2
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.  A w zasadzie bardziej zależy mi na poradzie JAKI odkurzacz kupić ? Może ktoś ma doświadczenie w temacie

Ma służyć do celów prywatnych  lecz ma to być porządny sprzęt. Sporadyczne Pranie dywanów i tapicerki samochodowej .

Wiem że odkurzacz to 1/3 sukcesu i warzniejsze jest odpowiednia chemia i przygotowanie podłoża. No ale odkurzacz ma działać długo i porządnie odsączać wodę.

Chcę nowy może ktoś ma dobre rabaty na zakup urządzenia

Lub używany  że 3 razy.

Numatic george. Smiesznie wyglada ale jakosc wykonania pobija karchera. Chyba ze karcher to jakies wypasne puzzi ale nunatic np ma metalowe zlaczki. 

1 godzinę temu, darekb1 napisał:

Numatic george. Smiesznie wyglada ale jakosc wykonania pobija karchera. Chyba ze karcher to jakies wypasne puzzi ale nunatic np ma metalowe zlaczki. 

Wstępnie celuje właśnie w puzzle 10/1

Mam mujke karchera juz 15 lat. Wtedy kosztowała 2 tyś zł. Działa bez problemu a zimuje w nieogrzewanym budynku. Czyli marżnie jak wszystko inne w zimę 

U mnie jak już decyzją padnie na coś to to ma  być porządne w rozsądnych pieniądzach 

Ja polecam firmę : Bissell, mam od nich 2 sprzęty, jeden to odkurzacz przemysłowy a drugi właśnie to piorący. Dają radę.

karchera używa Sister. 2 zajeździła w ciągu roku. Padają silniki. Używany co prawda codziennie conajmniej 2 razy, alę przecież to ma hulać  a nie stać w szafie.

3 godziny temu, Tomek napisał:

karchera używa Sister. 2 zajeździła w ciągu roku. Padają silniki. Używany co prawda codziennie conajmniej 2 razy, alę przecież to ma hulać  a nie stać w szafie.

Jakie modele? Bo jakby nie było to większość zawodowców pracuje na karcher właśnie. 

Ogólnie to padają silniki w tych odkurzaczach. 

Ale jak to mówią.  Za tanie pieniądze...

Kupiony 

Karcher puzzi 

• nieaktywny2 locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.