Skocz do zawartości

Kask SHOEI GT-AIR 2 II Biały L + SENA SLR 2 gwarancja do 11.2024 1350zł

pwm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Fotki oraz kup teraz:
jeśli się dogadamy poza allegro  taniej o allegro  (odb osobisty lub przedpłata, umowę kupna sprzedaży mogę zrobić jakby co).

https://allegrolokalnie.pl/oferta/kask-shoei-gtair-2-ii-bialy-l-sena-slr-2-gwara

Jednym słowem kask + pinlok + pokrowiec + oryginalny zestaw dedykowany do niego sens SLR2.

Kask kupiony w zimie 2019, w 2020 przyszła sramdemia i przestałem jeździć do klientów bo się zaczęło szaleństwo spotkajmy się na zoom.
A potem klasyka rocka, urodził mi się syn więc motocykl poszedł właśnie w dobre ręce bo nie ma kiedy go używać.
Dlatego sprzedaję całość wyposażenia.

Kask jest zarejestrowany na 5lat gwarancji, kartę plastykową gdzieś przepiłem, jest faktura zakupu na tej podstawie gwarancja też jest realizowana.
Kask kupiony w 4biker w Poznaniu.

Więc jest gwarancja do listopada 2024

Kask SHOEI GT-AIR 2 II White Biały L
stan idealny, używany przez 6tyś km.

POSIADA PINLOCKA
Mam do niego oryginalny pokrowiec

Sena SLR 2 zajebisty zestaw głośnomówiący pozwalający się połączyć nawet z gównozestawami z allegro po kilka stówek.
Jest aplikacja do tego można z telefonu poustawiać wszystko, jest intuicyjne.
Jakość dzwięku super głośność też można sobie pogadać i przy 150 na godzinę.

Opisy i kasku i zestawu są w internecie.

Moje wrażenia z używania są bardzo dobre, używałem od +5 stopni po mieście, wentylacja ok.
W lecie też daje radę.

Edytowane przez pwm

powiedz mi kolego jak Ty sie spinałeś z chińczykami, bo ja do kwinta chinolka tym samym zestawem ni ch... sie podlaczyc nie mogłem..

14 minut temu, subsd napisał:

powiedz mi kolego jak Ty sie spinałeś z chińczykami, bo ja do kwinta chinolka tym samym zestawem ni ch... sie podlaczyc nie mogłem..

Normalnie, plecak miał freed conna za 199 zyla z allegro i wszystko banglało.
Wrzucało się szukanie w gównie chińskim potem w slr i stykło.

• pwm changed the title to Kask SHOEI GT-AIR 2 II Biały L + SENA SLR 2 gwarancja do 11.2024 1350zł

sprzedany

• pwm locked this temat
  • pwm unlocked i locked this temat
  • pwm unlocked i locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.