Skocz do zawartości

Duży Bandzior 1200s z 2001r.

mpendzik
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Kurcze.... wstyd się przyznać ale zabujałem się w Hondzie Deauville 700 i mam tzw. okazję na zakup zadbanej sztuki od sąsiada...

W związku z powyższym chciałbym sprzedać mojego Bandziorka. Maszyna jest z 2001r. ubezpieczona i z ważnym przeglądem. Tak na serio jest to pełnosprawny motocykl który posiadam od 2019r., co roku uczciwie serwisowany na który można wsiąść i pojechać nad morze a później w góry dla przykładu... Motocykl mieszka w  przydomowym garażu, także zimą ma cieplutko. Opony z DOTem 2016 wymieniane w 2017r przez poprzedniego właściciela - jeszcze spokojnie dwa sezony polatają. Napęd zvmx w połowie naciągu, kupiony tu na forum w 2019r. i własnoręcznie wymieniony z zębatkami JT - spokojnie ten i następny sezon powinien zahaczyć. Na półeczce już leży nowy zestaw napędowy did zvmx530 oczywiście z nowymi zębatkami kupiony zimą 😉

Do motocykla mam fabryczny komin w bdb stanie (obecnie założony dominator bo ładnie brzmi) . W tamtym roku były robione gaźniki - wymieniane wszystkie uszczelki oraz regulowane zawory. Robiłem także hamulce z przodu - wymiana  gumek przy tłoczkach oraz klocki. Z tyłu wymieniłem tylko klocki bo zacisk był okej. Z przodu oczywiście stalowy oplot. Z bajerów to jest turystyczna szyba Lostera (fabryczna leży oczywiście schowana w db. stanie) oraz stelaż tylny Givi z kufrem Givi tym dużym 50l. Są też akcesoryjne niebieskie klamki - oczywiście te stare mam również schowane na zapas oraz gmole.

Z problemów jakie miałem, to musiałem wymienić w 2020r. stacyjkę, bo zaczęła się kręcić w kółko i nie umiałem tego naprawić. Ale dzięki temu są teraz dwa kluczyki - jeden do odpalania a drugi do baku i siedzenia 🙂 I w zasadzie tyle....

Na hamowni wyszło 106KM i 98Nm, maszyna jest naprawdę uczciwa - nie miałem nigdy szlifu żadnego - raz przewróciło mi się moto na stacji benzynowej - lekko porysował się gmol 🙂

Przebieg to 79900 - stan wizualny jest bardzo dobry - owiewki całe, nie klejone, ogólnie wszystko kompletne.

Cóż mogę powiedzieć - polecam. Cena jaką bym chciał uzyskać to 8800  z jakąś rozsądną minimalną negocjacją - do tego dorzucam nówka napęd i wszystko co wyżej wymieniłem z dodatkowego wyposażenia.

Jakby ktoś chciał zapytać o coś więcej to służę: 602 752 407

Machina do obejrzenia w Kielcach woj. Świętokrzyskie.

Poniżej kilka zdjęć poglądowych.

Dziękuję i pozdrawiam.

20190813_200755.jpg

1658344231387.jpg

1658344231414.jpg

1658344231442.jpg

Witam serdecznie. Chciałbym przekazać info, że Bandit pojechał do Białego Stoku. Ogłoszenie nie aktualne. Mam nadzieję, że będzie wiernie służył, bo fajny człowiek po niego przyjechał. Pozdrawiam.

• Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.