Skocz do zawartości

Kupię Suzuki GSF Bandit 600S 2000-2004 kuj-pom +200km do 8k

shadeone
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jak w tytule poszukuję sprawne i w miarę zadbane Suzuki Bandit 600S 2000-2004 jeżdżące już w kraju. Budżet około 7k max 8k. Lokalizacja, najlepiej kujawsko-pomorskie, ale 200km po perełkę też jestem w stanie podjechać. Nie interesują mnie zarejestrowane na A2 czy z papierami na Niemca. Pozdrawiam ✌️ PS rozważę też inne propozycje. Najlepiej 600 / 650 ale nie wykluczam 1200S

To nie OLX etc....

depositphotos_10708457-stock-photo-angry-cat-hissing-aggressive.webp

Edytowane przez jacek1

31 minut temu, jacek1 napisał:

To nie OLX etc....

depositphotos_10708457-stock-photo-angry-cat-hissing-aggressive.webp

Tak wiem, to dział kupię 😉 "Kupię

szukasz Bandita z dobrej ręki? Napisz tutaj, może któryś z Klubowiczów rozważa sprzedaż swojego cacka..."

Prawidłowa kolejność na PBC-e 

https://polishbanditcrew.pl/forum/9-przywitania/

Proponuję poczytać inne przywitania aby zobaczyć o co w tym chodzi i następnie może akurat ma ktoś na sprzedaż jakiś sprzęt i jest szansa że staniesz się jego właścicielem . Wejście na to forum z hasłem sprzedam-kupię to tak jak Lewandowski który nie strzela karnego :takaemotka: to samobój wręcz😉

• Upvote 1

Mamy możliwość powiększenia budżetu do 10tys, jeśli tylko coś wpadnie żonie w oko 😉

Do zamknięcia ;) Dwa bandziory już czekają na sezon. Dziś kupiony 650S z 2005 roku.

• Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.