Skocz do zawartości

Kurtka skórzana Adrenaline

Kazmir
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kurtka skórzana  Adrenaline w dobrym stanie. Gruba skóra porządna. Dla mnie po zimie za ciasna. Nasz forumowy Ekspert od odzieży i akcesoriów wycenił ja nawet na 500zł. Ponieważ nie buduję nowego domu to cena tylko 350zł

Odbiór osobisty, albo przez kogoś. Nie mam czasu na wysyłki. Na razie wystawione tylko tutaj.

k01.jpg

k05.jpg

k04m.jpg

k03m.jpg

Nie jestem zainteresowany. 

Ale dopisz fizyczne rozmiary. Długość rękawa itp.na pewno to ułatwi zainteresowanemu zakup. Bo te 3xl nic nie mówi 

Dzięki Rafix. Przy pomiarach odkryłem małą usterkę i tym samym jesteś sprawca obniżenia ceny 😟

Długość rękawa od wzmocnienia obojczyka to około 74cm Kurtka po zapięciu ma szerokość 63cm. W tabelach rozmiarówek są podane wymiary dla rozmiaru 3XL.

Pod prawą pachą trzeba poprawić szycie. Jest w Warszawie specjalistka od takich rzeczy jakby co. Cena w dół 200zł ostateczna

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.