Skocz do zawartości

B12 I Gen 1995-2000 i II Gen 2000-2005 tylko N

lechu72
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię jak w temacie B12 I Gen 1995-2000 i II Gen 2000-2005 tylko N , jak najbardziej w ori im niej chińskich dodatków tym lepiej. 

Edytowane przez lechu72

Napisz do @rafix. On w zależności od humoru (bo przecież nie procentów ;) ) czasem podejmuje decyzję o sprzedaży. Ale to trzeba trafić w ten odpowiedni moment :D 

• Like 1

• lechu72 changed the title to B12 I Gen 1995-2000 i II Gen 2000-2005 tylko N

Rafix myśli, chociaż trochę daleko mam jakby się zdecydował.  II gen też wchodzi w grę, w przyszłym tygodni będę robił oględziny jednej sztuki.

Muszę go trochę ogarnąć.  Bo przez ostatnie 5 lat to może z 1tyś km przejechałem.  Zębatkę małą wymienić i inne tego typu pierdoły . 

No i odpalić i na przegląd jechać 

Wtedy można myśleć o handlu 

20 godzin temu, lechu72 napisał:

chociaż trochę daleko mam

Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz ale z Poznania to masz autostradę prawie pod mój dom. ( ok 40 km ) krajówki 

1 godzinę temu, rafix napisał:

Muszę go trochę ogarnąć.  Bo przez ostatnie 5 lat to może z 1tyś km przejechałem.  Zębatkę małą wymienić i inne tego typu pierdoły . 

No i odpalić i na przegląd jechać 

Wtedy można myśleć o handlu 

Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz ale z Poznania to masz autostradę prawie pod mój dom. ( ok 40 km ) krajówki 

Poznań :)

Ale z powrotem będziesz musiał wracać bocznymi.

19 minut temu, kazek napisał:

Ale z powrotem będziesz musiał wracać bocznymi.

Na bocznych nie stojà

• Like 1

Zróbcie dila na zlocie! Od razu opijemy a co Rafix zarobi to przepijemy! 🤣

• Like 3

22 godziny temu, ar1tur napisał:

Zróbcie dila na zlocie! Od razu opijemy a co Rafix zarobi to przepijemy! 🤣

Dobry pomysł. Dziś oglądałem z 2004 roku,  wioska pod Kaliszem, sympatyczny pan ale moto zgnojone przez poprzednich właścicieli, każda śruba zardzewiała, po szlifie na każdą stronę ale mechanicznie nawet fajnie chodził. I taka ciekawostka - podczas jazdy widzę że coś mi błyska na niebiesko między nogami. Zatrzymałem sie patrzam a tam pod bakiem migające niebieskie ledy oświetlające silnik...

11 godzin temu, lechu72 napisał:

Zatrzymałem sie patrzam a tam pod bakiem migające niebieskie ledy oświetlające silnik...

Normalnie bym powiedział, że może to był kiedyś mój motocykl, ale na szczęście oświetlenie takowe mam tylko w aucie i ładnie oświetla asfalt nocą.😁

Ale w sumie niebieskie ledy pulsujące + kamizela z napisem POLSKA i zapominasz o korkach, jedziesz zawsze korytarzem życia...

Nie no bez jaj... :lol: Nie idźmy januszową drogą. 

Poza tym migające niebieskie to chyba mandat spory.

Godzinę temu, Waluś napisał:

Nie no bez jaj... :lol: Nie idźmy januszową drogą. 

Poza tym migające niebieskie to chyba mandat spory.

Na wioskach taki jest często klimat, tam nie było wyłącznika od tego systemu LED, włączało się po stacyjce na sztywno. Zdemontować to można w parę minut ale własciciel powiedział ze z tym jes OK.  Nie wiem może ja mam zaburzenia estetyki ale jak chciałem zrobić sobie poszerzenie stopki bocznej to kupowałem na alliexpres za parę złotych aluminiową nakładkę i dobrze to wyglądało i spełniało swoja funkcję , tu ni chuja kawał ajzola o wymiarach 5x5 cm heftnięty migomatem do stópki bocznej...

• 3 weeks later...

Temat do zamknięcia. Jutro jadę po B12, obejrzałem, przejechałem się, zaliczkowałem. Idealny nie jest, ale najmniej zgnojony z tych co oglądałem. Bedzie co grzebać zimą.

d4rTN2x.jpg