Skocz do zawartości

Akcesoryjny wydech

quanti86
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio w ogłoszeniu znalazłem tłumik Remus za dobrą cenę i tak mnie naszło, że sam bym sobie coś wmontował do BMW.

Trzeba po takiej wymianie coś jeszcze robić? Kolektory zostają ori tylko puszka idzie do wymiany.

Druga sprawa to czy taki tłumik musi być stricte do danego modelu? Czy mogę sobie kupić coś od RS'a do RT?

Wiem, że to inna marka, ale na forum bmw zaraz powiedzą że jak chcę w świętość niemieckich inżynierów ingerować to lepiej żebym kupił sobie Harleya

• 1 month later...

Dobra nie ma tematu. Bokser zawsze będzie brzmiał jak kupa choćby miał i złoty wydech
Zostaje przy oryginale.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.