Skocz do zawartości

Rizoma Vs Barracuda

Daniel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny zestawik ale cena przesadzona max ! 719 zł za dwie klamki to jakies nieporozumienie jest.

Lans kosztuje :D

Mazi, za ten czarny komplet Rizomy w Bandicie Kulsona też się nieźle wysypałem, nie myśl sobie..

A klamki lanserskie Pazzo Racing czy Titax też kosztują 180E więc na jedno wychodzi..

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• JackRM

5

• Daniel

26

• Ojciec Abstynent

8

niby ladnie niby pieknie niby zajebiscie ale cena jednak powala. efekty fajne jednak nie za ten piniadz:D ale ty masz na firme wiec mozesz szalec bo ciebie to 60% kosztuje ;) Daniel a powiedz why masz sciagniety wydech i caly zadupek + owiewke przod?? rozkrecasz do mycia?

I teraz nic i tylko zaliczyć drogiego szlifa...  :rolleyes:

Niezły zestawik!

niby ladnie niby pieknie niby zajebiscie ale cena jednak powala. efekty fajne jednak nie za ten piniadz:D ale ty masz na firme wiec mozesz szalec bo ciebie to 60% kosztuje ;) Daniel a powiedz why masz sciagniety wydech i caly zadupek + owiewke przod?? rozkrecasz do mycia?

moto rozebralem do rosolu żeby umyć. Kazdy element jest myty polerowany itp.. Inaczej nie podejdziesz wszedzie

Edytowane przez Daniel

I teraz nic i tylko zaliczyć drogiego szlifa... :rolleyes:

Te klamki to są składane, więc jest szansa, że się nie połamią tylko podegną a wtedy puszka sprayu parę zł :lol:

Fajny ten komplet barracudy, ale jak sądzę manetki nie są grzane - trochę szkoda. Za to przypadły mi do gustu produkty WOMETu (dzięki za linę chriss) konkretnie klamki bo moje niechcący stuningowałem (obie :D ).

klamek Wometu nie widziałem na zywo, ale kilku moich znajomych ma od nich crash pady i sa naprawde porządne.

Na tej aukcji znalazłem klamki Wometu z opisem produkt przeznaczony do użytku wyłącznie do jazdy na torze wyścigowym. A na innej aukcji Titaxa, że to jedyne klamki z certyfikatem TUV.

Czy oznacza to, że z klamkami wometu nie przejdę przeglądu, a z titaxami mi się to uda? Czy może raczej chodzi tu o długość klamki, że niby te krótkie to są be?

Znalazłem jeszcze takie_same_tylko_że_inne klamki, myślicie że oni faktycznie to robią, czy to z chin przyjeżdża?

Czy ktoś ma klamki akcesoryjne/tuningowe dłużej niż powiedzmy 2 sezony? Jak to się sprawdza?

Kurde... właże na te stronki i sięzastanawiam... skąd mam wiedzieć czy te części by pasowały do mojego motura skoro tam w spisach motocykli nie ma mojego modelu. Pytanie typowo dla mnie więc prosze o wyrozumiałość i albo nie odpowiadać albo odpowiadać rzeczowo :) Dziękuję bardzo.

Kurde... właże na te stronki i sięzastanawiam... skąd mam wiedzieć czy te części by pasowały do mojego motura skoro tam w spisach motocykli nie ma mojego modelu. Pytanie typowo dla mnie więc prosze o wyrozumiałość i albo nie odpowiadać albo odpowiadać rzeczowo :) Dziękuję bardzo.

No jeśli chodzi o Womet to jest Twój bajk uwzględniony - model GSF Bandit 650 07-09 L14 R14 LCB06

Wystarczająco rzeczowo?? B)

Jak to pisze to powaznie właśnie przestałem przeglądać kategorię tuning z hasłem "suzuki" na Allegro.

To może z innej beczki wrócę do tematu który kiedyś zarzuciłem. Nie wiecie czy istnieją złote elementy do motura takie jak sety, śrubki, ciężarki, kierownice widzę, że są do znalezienia wraz z klamkami, zębatka tylna, łańcuch.

Takie coś mnie kręci:

http://www.barracudamoto.it/fileupload/prodotti_zoom/4655_IMG_PMZ.jpg

Marzy mi się mój bydlak czarny ze złotymi blingami :D

Edytowane przez gigant

mój kolega miał kiedyś taki rower 10,5 (takie piwo było), cały czarny ze złotymi elementami. Mogę z nim zagadać, może jeszcze ma :P

O super. to ja bym łyknął od niego fele :)

Woooow ile złota na tym Carpi :D Piękny sait :D Tylko ceny sprowadzają mnie na ziemie.

EDIT:

Jak wariat z wypiekami na twarzy siedze i oglądam... Chcę mieć całe złoto dostępne na tej stronie.... ale jak pomyślę wypieprzyć się kiedyś z tym wszystkim to aż serce się kraje i do ubezpieczyciela wysyła :)

Edytowane przez JackRM
Nie odpisujemy pod wlasnymi postami! Uzywamy opcji Edytuj!

• 3 weeks later...

Normalnie posikałem sie jak przejrzalem katalog Barracudy, CHCE WSZYSTKO!!

Pytanie czy bedzie pasowalo, bo dedykowanych rozwiazan do 650 2010 nie ma.. :/

a powiedz co chcesz? bo duzo rzeczy jest uniwersalnych...

pany opanujta się. Myślałem że wy sobie jajca robicie a wy faktycznie chcecie z bandytów zrobić choinki .Gadzciarstwo i lans .Fujjj..

a powiedz co chcesz? bo duzo rzeczy jest uniwersalnych...

Kierownice czarna, klamki czarne, rolle czarno srebrne, no i moze kierunki te w V.

Podobny zestaw jak kolega na wczesniejszych stronach ;)

Patrzylem tez mocowanie tablicy tyl, no i moze lusterka z kierunkami, ale tam tylko widzialem wersje na owiewke.. :/

Edytowane przez goncior

pany opanujta się. Myślałem że wy sobie jajca robicie a wy faktycznie chcecie z bandytów zrobić choinki .Gadzciarstwo i lans .Fujjj..

A moze poprostu indywidualizacja.. B)

wszystko jest dostepne do Twojego modelu, lusterka do N-ki tez -

ac53d109e43297a617bb0fe02868dce9.jpg

jak bedziesz konkretnie zainteresowany odezwij sie na PW - dam Ci namiar na dobrego dostawce z fajnym rabacikiem.

pozdro

Daniel

wszystko jest dostepne do Twojego modelu, lusterka do N-ki tez -

ac53d109e43297a617bb0fe02868dce9.jpg

jak bedziesz konkretnie zainteresowany odezwij sie na PW - dam Ci namiar na dobrego dostawce z fajnym rabacikiem.

pozdro

Daniel

a co to za tajemnica ,ze na PW

walisz na moto-style.pl i gadasz z kolesiem o rabacie ot co.....są otwarci na propozycje. Ja tam kupowałem kierunki i do dzisiaj mi pisze maila ,ze ma cos ciekawego dla mojego bajka