Skocz do zawartości

Litr Czy 600?

Gość Evo_Damian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

12

• hulit1

9

• chriss

9

Czarne ZX10R za 19.400zł ;)

Czarne to nie Kawa...  :unsure:

A jaka jest kawa jak nie czarna?   :P

Evo, link śmiga....              ?  :blink:

A widzieliście już zx-10r na 2011? Chyba zniszczy s1000rr  :)

Edytowane przez Kaban

Evo, link śmiga....              ? :blink:

Nie wiem ja odpalic nie mogę go jakiś error jest :)

No no czyli litra kupujesz no fajnie, możę kiedys się spotkamy i polatasz z mniejszym bratem ;)

A jaka jest kawa jak nie czarna?   :P

A bo kawa Kawie nierówna :D

0a2cca0c52101cc6873df9f6ac25a1d6.jpg

Edytowane przez Kukurator

Nie wiem ja odpalic nie mogę go jakiś error jest :)

No no czyli litra kupujesz no fajnie, możę kiedys się spotkamy i polatasz z mniejszym bratem ;)

Oczywiście, z zx10r  Łódź w 30min ode mnie (Nadarzyn)   :vroom: tylko będziesz na mnie czekał, bo od początku będę uczył się jeździć na sporcie   :P

Kukurator, ale ta kawa i tak jest czarna - pure black  :D

Edytowane przez Kaban

Niby czarna, no ale zielona :D

Kawa musi być zielona :P

Ja nie chcę, żeby wszyscy od razu wiedzieli, że to Kawasaki. btw. mam nadzieję, że lagi się nie łamią jak w 636 od stopali bo na pewno będę je uskuteczniał...

To pomarańczowe bierz!

Wszyscy pomyślą, że to KTM, a Ty im z Kawy pociągniesz! :)

:vroom: tylko będziesz na mnie czekał, bo od początku będę uczył się jeździć na sporcie   :P

Szybko przyswoisz i będzie git zobaczymy jak litr daje czadu ;)

Kukurator- jak TY fklejasz te foty do posta?

:vroom: tylko będziesz na mnie czekał, bo od początku będę uczył się jeździć na sporcie   :P

Szybko przyswoisz i będzie git zobaczymy jak litr daje czadu ;)

Kukurator- jak TY fklejasz te foty do posta?

Kaban link nie działa - ten z otomoto

Edytowane przez hulit1

Zmieńcie ludzie przeglądarki, mi śmiga i Kukuratorowi   :P A może i dobrze, nikt mi jej nie podkupi  :D

Edytowane przez Kaban

Zmieńcie ludzie przeglądarki, mi śmiga i Kukuratorowi :P A może i dobrze, nikt mi jej nie podkupi :D

Kaban ale strona otomoto sie otwiera tylko ogłoszenia brak -error czy co

A tak BTW to już Ci nie odjadę jak sie na Kawe przesiądziesz :( ,ale chyba raz na jakiś czas poczekasz co?

przyznam ,że ta 10 z filmu jest wyczesana ... od samego oglądania filmiku morda się cieszy i serducho szybciej bije

miodzio

Kaban ale strona  otomoto sie otwiera tylko ogłoszenia brak -error czy co

A tak BTW  to już Ci nie odjadę jak sie na Kawe przesiądziesz :( ,ale chyba raz na jakiś czas poczekasz co?

hm, klikam i klikam, za każdym razem mi wskakuje te ogłoszenie... Po prostu już jest dla mnie stworzona  ;)

Czy ja wiem, Bandzior ma więcej momentu, ja całe miasto przejadę na 1ce i spale z 10l/100km albo na 2ce,3ce i Ty będziesz na mnie czekał, bo moment jest przy 10000 a u Ciebie duuuużo niżej... 

hm, klikam i klikam, za każdym razem mi wskakuje te ogłoszenie... Po prostu już jest dla mnie stworzona ;)

Czy ja wiem, Bandzior ma więcej momentu, ja całe miasto przejadę na 1ce i spale z 10l/100km albo na 2ce,3ce i Ty będziesz na mnie czekał, bo moment jest przy 10000 a u Ciebie duuuużo niżej...

Sprawdzimy w praktyce :vroom:

bez odbioru bo troche zaśmiecamy koledze temat

bez odbioru bo troche zaśmiecamy koledze temat

No problem :) Jak piszecie na temat to pisać ;)

Edytowane przez Evo_Damian

Kabanowi chodzi o tą http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-zx10r-M2223183.html ładna jest, A tutaj inna opcja dla Evo - jak się malowanie podoba. sprzedaje ją gość z Chełma, pare razy ja widziałem na mieście, wygląda jeszcze lepiej, ale nie znam się z nim za dobrze, więc nie wiem czy to co pisze to prawda http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-rr-600rr-hrc-2009-limiteded-okazja-i1319825110.html

część oficjalna:

dobra Panowie,

dość podniety Kawasaki. To forum Bandita.

A pozatym, ktoś kto tym lata to musi być niezły frajer :P

Przecież każdy wie, że Kawasaki to badziew :D

część nieoficjalna:

kurde Kawasaki fajne sprzęty robi... ten model 2011 ZX10R to będzie normalnie zajebiozza na maxa... o Z1000SX 2011 nie wspominając: http://www.motor-bike.it/news-e-anteprime/5394-kawasaki-z1000sx-una-belva-da-138cv.html

No nic, dolatam moim ZZR1400 te dwa latka i poczekam na używki.. ZX10R k11 :)

także dość OFFTOP-u, proszę ;)

Damian jeśli Kawasaki to tylko zielony :) jak Ferrari czerwone

Za moich emzetkowych czasów Kawasaki uchodziło za niszową lecz najszlachetniejszą markę z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio rozmawiałem z motocyklistą takim prawie w moim wieku co to miał przez ostatnie 15 lat prawie wszystkie szybkie sprzęty na rynku i zadziwił mnie tym co powiedział. Rzekł, że jak jeździł na kawie to miał wrażenie, że nie bardzo wie jak w zakręt wchodzić.

Klasa 599 the best, a moje pięć dziewięć dziewięć w czerwonym kolorze coraz bliżej :)

edytka

Obejrzałem ten filmik z KTM i Kawą, fajny :) tylko proszę nich mi ktoś wyjaśni co się popsuło w tych motocyklach - jakaś wada konstrukcyjna ?, że na dwóch kołach z takim trudem przychodzi jazda, a może kierowcy nie doszkoleni.

Edytowane przez AXEL

Obejrzałem ten filmik z KTM i Kawą, fajny :) tylko proszę nich mi ktoś wyjaśni co się popsuło w tych motocyklach - jakaś wada konstrukcyjna ?, że na dwóch kołach z takim trudem przychodzi jazda, a może kierowcy nie doszkoleni.

:question1::lol:

Też się dziwię. Kiedyś taka zacna firma KTM robiła świetne crosy, a teraz nie potrafią prostego moto zrobić, żeby mu się koło od asfaltu nie odrywało na zakrętach. W życiu bym tego nie kupił. Przecież to się nie da bezpiecznie jechać ! Kawasaki trochę lepiej wypada w tym teście, ale też do doskonałej bezpiecznej naziemnej trakcji mu daleko.

Edytowane przez AXEL

Też się dziwię. Kiedyś taka zacna firma KTM robiła świetne crosy, a teraz nie potrafią prostego moto zrobić, żeby mu się koło od asfaltu nie odrywało na zakrętach. W życiu bym tego nie kupił. Przecież to się nie da bezpiecznie jechać ! Kawasaki trochę lepiej wypada w tym teście, ale też do doskonałej bezpiecznej naziemnej trakcji mu daleko.

:pomocy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.