Skocz do zawartości

Smartphon - Ale Jaki ?

Wojtuniunia
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

chyba przydało by mi się coś takiego..niby w necie jest masa info o tym ale głownie wypowiadają się dzieci neo które opierają się na opinii innych dzieci neo..do rzeczy..HTC Wildfire dla mnie 1 miejsce - jedynie ta rozdzielczość, ma ktoś z tym do czynienia ? szajsungi z góry odpadaja, jest też nokia c6 ale podobno nie wypał. A więc głownie chodzi mi o opinie na temat tego HTC Wildfire..

ps.kupować moje moto !

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

5

• Wojtuniunia

8

• Kukuryku

3

to napisz do czego Ci to.

mialem kilka dni

slabo z:

- przy przepinaniu nadajnikow z takiego z 3G na tego bez potrafi przerwac rozmowe.

- android - ciagle bieda z softem.

byl taki nijaki

bierz iphona.

pozdro

Daniel

Edytowane przez Daniel

Jak dużo korespondencji biznesowej do obsłużenia w locie, to BlackBerry 9520 może też mieć sens.

Oczywiście pod warunkiem uruchomienia usługi BlackBerry BIS lub BES.

Inaczej to tylko świetny smartfon, który nie może zostać wykorzystany w przeznaczony mu sposób...

wykonanie tego htc powala..przynajmniej mnie, żadna nokia nie ma tak fajnie wykonanej i spasowanej obudowy..do czego mi ? głownie net i wszystko co z nim związane

a aplikacji na androida jest w c**j

Edytowane przez wojtecki

ja też jak Daniel polecam iPhona.

Jestem już z nim przez jego 3-cie "wcielenie"

i po tym czasie powiem Ci, ze on po prostu robi wszystko czego się od smartfona oczekuje.

A aplikacje po jailbreak'u są za free. Nawet ostatni Navigon za 90EUR czy TomTom.

Instalujesz je albo przez instalous (bezpośrednio z AppStore tyle, ze przez proxy gratisowe ;) )

albo sciągasz je sam za free stąd: http://forum.gsmhost...-thread-572166/

Net i rozrywka?

To IPhone :D

Ma najlepszą matrycę, łatwy w obsłudze i wydajny. I ma świetne gierki :D

Chociaż... Radiant na Androida jest najlepszy :)

Navigon na androida też jest za free ;) może to głupie ale iphon 3g niczym mnie do siebie nie przekonuje..2 sprawa że od dawna chciałem się pobawić androidem do tego niedługo pojawi się wersja 2.2 ..po prostu jestem ciekawy jak to wszystko chodzi, a jak mi się nie spodoba to wtedy wymienię na iphona

Wojtecki hmmmm SMARTphone jak sama nazwa wskazuje nie jest dla Ciebie.....szukaj jakiejsc noki 3210 lub czegos w ten deseń :D

HTC HD2

posiadam od 3 miesięcy... rewelka, może dlatego, że przesiadłem się z PPC Qtek 7200

a tu more info....

aaa, no i bym zapomniał, niestety (dla mnie stety :)) soft to MW. Mi zależało na szybkim i łatwym synchro z PC via Active Sync.

Edytowane przez zegar

Czemu Szajsungi be? Ogarnij sobie Samsunga Wave S8500 z nowym systemem Bada. Mam od 5miesięcy i następcy narazie nie widzę... Za iPhone 4g też bym się nie zamienił ze względu, że bebechy ma takie same, lepszy wyświetlacz (moim zdaniem) w związku z czym baterię też. Problemów nie ma do tej pory. Aplikacji z dnia na dzień przybywa, złamanie systemu też już podobno jest, ale sposoby z forum są kasowane, przed obawą, że system się nie rozwinie. 

Navigon na androida też jest za free ;) może to głupie ale iphon 3g niczym mnie do siebie nie przekonuje..2 sprawa że od dawna chciałem się pobawić androidem do tego niedługo pojawi się wersja 2.2 ..po prostu jestem ciekawy jak to wszystko chodzi, a jak mi się nie spodoba to wtedy wymienię na iphona

akurat 3G to już przeszlość - jest za wolny i ma malo RAMu. Już zdecydowanie lepiej 3GS.

Ma wszystko i chodzi szybciutko.

No i nie ma Winzgrozy :)

no 3GS jest o jedyne 1000zl droższy od htc..też jest to jakieś ale, ktore trzeba brać pod uwage

szajsung mi sie poprostu nie podoba..kwestia gustu

HTC HD2 - faktycznie fajny, też droższy ale może warto..zapoznam się

Szkoda, że Samsunga nie chcesz. Jesteś jakiś uprzedzony ;) Ja bym ci polecił Samsunga Galaxy S (I9000), ma Andka 2.2, wbrew stereotypom jest dobrze wykonany, piekielnie wydajny. Ja jestem bardzo zadowolony. Moim zdaniem jeżeli Samsung jest be to bierz Iphona (który z kolei dla mnie jest be :)).

@Daniel Na androida programów jest od pytonga.

Edytowane przez MarCiNWz

no ale ja chce HTC :lol: teraz pytanie czy warto aż tyle dopłacać żeby mieć lepszą rozdziałke..to bedzie moj pierwszy smartphon a ten wildfire mi sie po prostu podoba..i wszystkie testy jakie czytam wypadają pomyślnie (z pominięciem właśnie rozdzielczości)

Daniel Na androida programów jest od pytonga.

dla mnie w pytonga to jest na iphona.

Wizualnie 800x480 a 320x240 to różnica jest bardzo duża. Aczkolwiek HD2 będzie sporo słabszy na baterii. Może jeszcze Xperia X10? Wykonanie jest b.dobre, jest już chyba dla niej android 2.2 czego w wildfire chyba nie bedzie, większa rozdziałka....

Wojtecki a ile chcesz wywalic na fona? Nowy czy komis? Jak komis to mam kolesi we Wro co prowadza sklepy z GSM

HTC fajna opcja

mogę coś wziąść od mojego obecnago operatora gsm za śmieszne pieniądze..

Ja również iPhone 3Gs polecam (mam i jestem bardzo zadowolony) lub z nowych to iPhone 4. Na pewno się nie zawiedziesz na tym sprzęcie. W abonamencie mają ceny do przeżycia.

HTC HD2

zużycie baterii - dużo muzy i netu, mniej rozmów... bateria trzyma ok 1,5 dnia.

ps. muza w wykonaniu HD2... mistrzostwo, a i film w poczekalni da się obejżeć :)

ja mam milestone'a w sumie calkiem spoko, tylko ze niestety jeszcze z 2.1 androidem, 2.2 jest 3x szybszy, ale nawet na 2.1 daje calkiem rade wydajnosciowo,

no i 1 dzien trzymania baterii to praktycznie standard w kazdym androidzie.

olalbym to htc i bral samsunga, bodajze galaxy s, kladzie wydajnosciowo wszystkie smartfony

Ja przechodziłem podobne katusze jeśli chodzi o wybór telefonu, na początku miała to być na bank Nokia E52 - fajnie wygląda i bateria ponoć trzyma nawet 10 dni. Jakby człowiek chciał się sugerować opiniami to by się powiesił bo jedni mówią zajebioza totalna, a drudzy c*****a. Zaznacze, że telefon miałem kupować nowy w przedziale 600-800 zł, a taka kase jednak należy wydać rozsądnie. Jednak ta nokia troche słabo wykonana mi się wydawała, cena 750 zł i ponoć się wiesza, coś tam odchodzi itp. Wtedy też się zajawiłem na HTC Wildfire, cena była coś około 1000 zł, HTC wiec już zajebioza i do tego android i wszystko byłoby super i bym go wziął, ale wyczytałem że jego słaba rozdzielczość powoduje, iż niektóre programy nie działają :mellow: No to odrzuciło mnie od tego i szlag mnie trafił, po jakimś czasie natrafiłem na Samsunga Wave, sprzętowo jeden z najlepszych telefonów - ekranik miodzio, pierwszy tel z blutuczem 3.0, 1 ghz, bateria trzyma 4 dni - koszt 1100 zł. Jedyny minus, że to pierwszy telefon z nowym systemem samsunga Bada. No ale kij, kupiłem go i mam go od ponad 3 miesiecy. I osobiście ten telefon jest bardzo dobry, ale zarazem wk**wiający czasem. Nie chce mi sie rozpisywać na jego temat bo i tak mówisz, że nie jesteś zainteresowany szajsungami, ale jeśli miałbym kupować znowu telefon to brałbym HTC albo samsunga, z nastawieniem na tego pierwszego no ale niestety, kasa. Gdybym miał kase to bym wziął HTC Desire, ale akurat samsung był najlepszą relacją jakość/cena no i wziąłem samsunga. Co do iphonów to na pewno to jest dobry telefon, ale musiałbym upaść na głowe żeby tyle dawać za niego ile chcą, nie jestem wyznawcą apple'a B) Kumpel miał iphona 3g, teraz ma 4 i niedawno kupił sobie macbooka - wszystko fajne, ale to trzeba być fanem żeby taka kase dawać za to.

a ja mam N97 - z symbkiem - ma wszystko co obecnie jest na rynku wifi gps 32gb wbudowanej pamieci aparat 5mpx i takie tam...:D ale cenowo tez zdrowo stoi tym bardziej ze ja kupowalem jakis czas temu a mam tel na karte (zadne mixy itp) wiec duuuza gotowa poszla na blat;/

mam podobne zdanie co lepko..musiał bym chyba tydzien pic z abdarem zeby dac 1500zl za jak by nie było..telefon..pewnie będzie htc

cielak..wszystko tylko nie n97..nokia ohujała pod tym wzgledem..kazdy jeden telefon to n97 w coraz to gorszych obudowach..symbian już praktycznie wyginał..zero perspektyw, tylko czekac az nokia z niego zrezygnuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.