Skocz do zawartości

Smartphon - Ale Jaki ?

Wojtuniunia
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Temat troszkę przegapiłem i zapomniałem napisać że dostałem htc hd2 i myślę że lepiej trafić nie mogłem..mercedes wśród telefonów, wykonanie po prostu powala a hartowanego szkła nawet siłą nie da się porysować..wyświetlacz miazga, całe zaplecze multimedialne to samo..wprawdzie narazie śmigam na winie ale przerzucenie się na androida to tak naprawdę chwile..jest jeszcze win7 który hd2 także obsługuje ;)

Edytowane przez wojtecki

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

5

• Wojtuniunia

8

• Kukuryku

3

nawet nie widziałem, że na forum taki ciekawy temat jest, zwłaszcza że w zeszłym tygodniu wybierałem nowy telefon. Padło ostatecznie na Nokię E72. Tak wiem, że to nie android, bada czy inne nie wiadomo co a suma sumarum raczej już starawy Symbian. Ale po tygodniu użytkowania nie mogę narzekać, bateria przy mocnym użytkowaniu (net, GPS, gry, no i oczywiście normalne rozmowy) trzyma 3 dni co dla mnie jest niesamowicie ważne, bo najbardziej co mnie wkurza w rożnych telefonach to baterie padające po 24 godzinach. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co jestem zadowolony, zobaczymy jak się będzie spisywał dalej :)

Smartphon - Ale Jaki ?

Sraki :P !

ps. Najlepszy smartphon to solid B2710 :D.

Puki co android market nie obsługuje płatności w polsce, może o to chodziło..?

Popatrz a Samsung App i Bada OS obsługują :D

Witam

Poruszając kwestię smartphone'a. Jest okazja w salonie dostać w niedrogich pieniądzach takie oto telefony

1)Samsung galaxy mini

2) LG p350 swift ME

3)LG GT540 Swift

Marzył mi się galaxy S, ale cenowo niestety na razie odpuszczam.

Proszę o jakieś rady

Pozdrawiam

Popatrz a Samsung App i Bada OS obsługują :D

A jednak, nie dało mi to spokoju, Android Store bangla też po polskiemu i nawet lubi złotówki.

Obecnie jestem na etapie rozmyslań czy warto zostać przy starym operatorze czy przeniesc numer do innego (obecnie ERA vel T Mobile). Co zauważyłem to w ERZE drogie smartfony z górnej półki a przy przejściu np do PLAYA mam Samsunga Galaxy S w abonamencie za 95 zł za 1zł. Czekam na pojawienie się Samsunga Galaxy S2 w PLAYU, który w tym momencie nie ma konkurencji...

.....POZDRO.....

Też korzystam z usług Ery i jestem na etapie wypowiedzenia umowy. Zobaczymy co pokarze T Mobile. Teraz mam HTC Touch Cruise i myślę albo nad zupełnie prostą nokią lub konkretnym HTC. Zobaczymy co czas przyniesie :telefon:

Ja mam HTC Desire HD i jest to samo co HD2, poza innym OS'em. Miałem problem - po wgraniu aktualizacji softu gubił zasięg, ale teraz wszystko jest ok, super telefon.

Też korzystam z usług Ery i jestem na etapie wypowiedzenia umowy. Zobaczymy co pokarze T Mobile. Zobaczymy co czas przyniesie :telefon:

Jeżeli umowa kończy ci sie już za czasów T-Mobile to nie spodziewaj sie niczego więcej niż od ERY oferta kompletnie sie nie różni dla przedłużających umowę...drożyzna i jeszcze raz drożyzna :(

.....POZDRO.....

Jeżeli umowa kończy ci sie już za czasów T-Mobile to nie spodziewaj sie niczego więcej niż od ERY oferta kompletnie sie nie różni dla przedłużających umowę...drożyzna i jeszcze raz drożyzna :(

.....POZDRO.....

To oznacza tylko jedno że poza fonem zmienię równierz operatora :lol: również pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.