Skocz do zawartości

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W ten poniedziałek byłem pierwszy raz na torze w Radomiu

Powiem krótko -rewelacja

I chyba jakoś mi szło :)

post-117-0-47097000-1341353872_thumb.jpg

NOOOOOO! to bandziorek sobie przypomnial Radom :) (mogliby skosic trawe)

PP czy PP2ct ?

Pit rano czy po poludniu? bo tez kombinuje na piatek..

Dobra jednak 10% zaważyło, kumpel wyjeżdża, a mnie w aucie z klimą up*****lił się chyba zawór wydechowy...

Chyba, że ktoś mnie zgarnie na przyczepę to chętnie pojadę :)

Jest już nowy grafik na stronie i planujemy lecieć w poniedziałek.

Ja też się planuję wybrać się w piątek.

Chyba zaszaleje i wybiorę się na cały dzień - jak pogoda dopisze.

He, he ... po 1/2 dnia będziesz i tak (zapewne) wylatany po uszy... :zeby: zwłaszcza w tych temperaturach...

He, he ... po 1/2 dnia będziesz i tak (zapewne) wylatany po uszy... :zeby: zwłaszcza w tych temperaturach...

A to w połowie dnia zrobię sobie przerwę na lunch. Odpocznę.

I tym razem bez zwiedzania Radomia, bez szukania bankomatów itp. itd. ;)

(mogliby skosic trawe)

PP czy PP2ct ?

Troche pokosiłem :lol:

Pilot Power- trzymają jak przybite, już chcialem podnóżki odkręcac żeby było głębiej,szpilki zdarłem prawie całe

Ja mam zamiar się wybrać w najbliższym czasie ze znajomymi, ale raczej będzie to piątek rano...

Ponieważ będzie to mój pierwszy wypad to chciałbym się dowiedzieć co ze sobą zabieracie na taki wypad?

Jeździcie raczej w kombiakach czy może w tekstylnych też się Wam zdarza?

Zawsze kombiak, zawsze żółw na plecy pod kombiak, generalnie ciuchy w których najlepiej będziesz czuł się w pozycji leżącej na asfalcie :)

Do tego 4-5l wody przy takiej pogodzie, bo mniej wiecej tyle powinienes pić żeby się nie odwodnić i żeby nie robić pod koniec dnia głupich akcji przez zmęczenie. Do tego jakiś batonik, żeby szybko podnieśc poziom cukru w razie potrzeby. Czapka z daszkiem na głowe, żeby między sesjami słońce cię nie zabiło. Jak jedziesz na kołach to zabranie składanego krzesełka odpada, ale to też dobry pomysł ;)

Do tego czujnik ciśnienia powietrza, opony szybko się na torze rozgrzewają przy takiej pogodzie i trzeba pospuszczać ciśnienie, żeby na rozgrzanych nominalnego nie przekroczyć.

Ja biorę jeszcze zestaw kluczy i odkręcam lusterka, bo tylko przeszkadzają a w razie gleby głupio by się wracało na kołach z niesprawnymi :)

Ktoś wybiera jutro się?

Zapowiada się super pogoda i bez opadów.

34* to super pogoda? chyba nad wode :P mi pseudo crashe nie przyszly...wiec pewnie na poniedzialek

Z wymagalnością tych crash'y to jest tak różnie. Ostatnio byłem, 3 maszyny były bez. Piotr też wjechał bez a mieliśmy przekładać z mojego ;)

34* to super pogoda? chyba nad wode :P

Nigdy więcej w takim upale nie pojadę ;)

Ale przynajmniej moto było mało ;)

Edytowane przez Mr.Wood

Wczoraj byłem z Krisem na Honda Fun & Safety w Radomiu. Gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco... ale warto było.

7 sesji po 15 minut, w między czasie dłuższa przerwa spowodowana nieprzyjemnym wypadkiem motocyklisty o delikatnym "przeroście ambicji", na szczęście skończyło się na otarciach i lekkim wstrząśnieniu mózgu. Cbr 600 do gruntownego remontu i karetka ratownictwa medycznego do blacharza... :usmiech: .

Po 3 sesjach było wspólne oglądanie i omawianie zdjęć, wytykanie błędów w pozycji na moto itp.

Polecam takie imprezy bo naprawdę warto się podszkolić w miarę bezpiecznych warunkach i poznać możliwości swoje i swojego moto.

ja miałem zamiar pojechać jutro ale podobno pogoda ma się sp*****lić....

właśnie wróciłem z radomia, pojeździłem tylko godzinkę bo musiałem do roboty jechać, ale wiem nad czym muszę popracować... jeśli chodzi o jazdę to polecam

Edytowane przez lopez500

Ktoś chętny jutro na pierwszą sesję? Lecimy rano o 8 z warszawy na 2 moto...

• 3 weeks later...

Może ktoś chciałby się wybrać w środę 1go sierpnia na poranną sesję ?

Ja będę na drugiej prawdopodobnie.

• 1 month later...

Jako że na kulikowisko nie ma już miejsc zapisałem się na szkolenie do Radomia

http://paramoto.pl/track-day/

Jestem u niech na szkoleniu z enduro, fajni goście, więc dałem się namówić.

Edytowane przez Abaper

• 3 months later...

Wybaczcie że odgrzewam kotleta ale ciekaw jestem czy tor w Radomiu jeszcze istnieje czy baba zwinęła już asfalt na nadzienie do pierogów?

Gdy zobaczyłem nazwę tego tematu przeczuwałem, że coś tego pokroju wisi w powietrzu, nie myliłem się ;]

haha ;) też zajrzałem tu z tego samego powodu!

• 3 months later...