Skocz do zawartości

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę pojechać w przyszłym tygodniu do Radomia na tor i dowiedzieć się co i jak to się "je".

Mogę spróbować ustalić termin i dowiedzieć się o koszt.

Chetnie podlacze sie do wycieczki

Ciepło się robi - można by zaplanować jakiś konkretny TERMIN.

Ktoś z tambylców zrobił rozpoznanie (warunki/koszt)?

• 4 weeks later...

czesc,

odkopuje wątek.

Jeździł juz ktoś w tym sezonie ?

Jak to wyglada? placi sie wejsciowke i poprostu jeżdzi?

a co jak jest duzo moto w jedym czasie ?

kolega był SV w wielki piątek

info tak na szybko:

(48) 364 17 14

Są 2 sesje treningowe

1) 9-14 -koszt 50 zł

2) 14-18- koszt 60

lub całość 9-18 za 80 zł.

a przynajmniej tak to działało przed świętami

• 3 weeks later...

w niedziele, lub poniedzialek(obojetne) smigne obadac teren. Ktos chetny na wycieczke? :vroom:

edit:

w sumie bardziej sklaniam sie ku poniedzialkowi bo sa wtedy wolne treningi i moznaby popatrzec lub walnac pare rozpoznawczych kolek - wtedy wyjazd rano to bedzie luzniej

Edytowane przez kacper1r6

Na spocie accorda poznałem człowieka z automobilklubu radomskiego. Problem w tym, że gadaliśmy o jego Type R i nie mam do niego żadnego kontaktu.... Próbuję się z nim skontaktować przez forum. Jeśli nie da rady, Dzoncik obiecał mi przejażdżkę do Radomia, więc pojedziemy i się dogadamy.

Musimy zdecydować, czy ustawiamy się tylko na śmiganie po torze. Myślałem jeszcze o jakiejś forumowej imprezie w Radomiu... ?

Jeśli będzie mało chętnych na tor, to albo jeździmy z innymi albo wynajmujemy tylko dla siebie. Małą ilość chętnych można rozwiązać zaproszeniem forum np Fazera.

?

Edytowane przez Kaban

Może pierw niech ktoś się dowie jakiś konkretów.

Będzie wiadomo ile kasy trzeba przeznaczyć to i listę się założy i będzie wiadomo kto chętny.

Kilka osób już zapowiadało swoją obecność gdyby doszło do skutku latanie po torze. Więc chętnych napewno coś tam będzie.

Ale najpierw jakieś konkrety. Wtedy będzie łatwiej rozmawiać.

Panowie - co z tematem ... bo się asfalt grzeje (zimą /wiosną było za zimno a teraz???) :(

Rezerwacja toru:

wolne terminy weekendowe to 26.06.11 i 02.07.11 - godz 9-18, koszt 2750zł

wtorek/sroda/czwartek - daty dowolne(mało rezerwacji) godz 9-18, koszt 2150zł

bylem dzis i spotkalem chlopakow z MotoPłock, ktorzy moga sie podlaczyc wiec ok 10 osob zalatwiam sam. Reszta zostaje w waszych rekach, zeby koszt byl jakis realny to najlepiej zebrac 30 osob.

Wolne treningi:

kazdy poniedzialek i piatek godz 9-14 - 50zł, godz 14-18/19 - 60zł, cały dzien - 80zł

Jak nie bedzie tylu chetnych na rezerwacje to mozemy sie zgadac na treningi, dzis o 9:30 wjechalem na tor SAM wiec bylo bardzo kameralnie przez pol godziny, pozniej z 10 moto, ale tloku brak bo po 15min w tej temp. lało sie ze mnie, wiec czeste przerwy robilismy i smiganie na zmiane po prawie pustym torze. W dzisiejszej temperaturze opony trzymaly jak po*ebane wiec nie ma sie co czaic. Bylem 1szy raz i jak dla mnie rewelka, wreszcie wiem do czego sa te kawalki tworzywa w okolicy kolan, pzdr

żeby to wyszło w kosztach rozsądnie to minimum ze 30 osób więc może być ciężko z samego forum ogarnąć

na Radomiu motocyklem można jeździć co poniedziałek chyba

na Lublinie w ten week można polatać

http://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=106:jazda-po-torze-lublin-4-5-czerwca-2011&catid=1:najblizsze&Itemid=5

okazji jest wiele do pośmigania

z 10 ogarniam, wiec potrzeba 10 bandytow z ktorych kazdy zabierze znajomego z moto:) nie ma co gdybac dluzej, jak ktos chetny to niech sie deklaruje, jak sie nie zbierzemy to zostaja treningi

mi na tą chwilę 02.07 bardziej pasuje ale na 100% nie mogę się zdeklarować na tą chwilę

Zakładając, że w długi weekend czerwcowy (23-26.06) uda się Gdzieś zorganizować Zlot PBC zapisuję się na termin lipcowy:

(a jak Zlot w innym terminie to 26.06.11 - tez ok.)

02.07.2011

1. Wiking

Ja myślałem że zlot PBC będzie koło 09 lipca. Osobiście od 02 lipca jestem w Polsce tylko że 2 mam weselę więc dostępny jestem od 4 lipca na latanie bliższe i dalsze. Może być tor, wycieczka, grill lub cokolwiek innego ;)

PANY!

co z tą listą/terminem .... czas ucieka i trzeba się na coś ZDECYDOWAĆ :wykrzyknik:

Chyba nie musze pisac, ze im poznije sie ogarniemy tym mniejsze szanse, ze termin bedzie nadal wolny

02.07.2011

1. Wiking

2. Kacper1r6

3. Kacper1r6

4. Kacper1r6

5. Kacper1r6

6. Kacper1r6

7. Kacper1r6

8. Kacper1r6

9. Kacper1r6

10. Kacper1r6

skóra nie jest konieczna, moga byc teksy, byle nie dżiny

02.07.2011

1. Wiking

2. Kacper1r6

3. Kacper1r6

4. Kacper1r6

5. Kacper1r6

6. Kacper1r6

7. Kacper1r6

8. Kacper1r6

9. Kacper1r6

10. Kacper1r6

11. lepko

aaa tylko pytanie, wymagana jest skóra na torze?

Edytowane przez lepko

Żarło, żarło ... i zdechło.... (?) :blink:

ano zdechlo, jak bedzie ladna pogoda to jade w poniedzilek 20.06 na trening. Przez te 2 tyg czeka mnie: zalozenie nowych M3, sprawdzenie zaworów, synchro przepustnic, nowe irydówki, filtr pow, czyszczenie zacisków + wymiana EBC HH, zalozenie crash padów i taka żyletka pakuje sie do Radomia ;)

Niestety 20.06 - jestem uziemiony w robocie...

może się wydarzy cud z tym 02.07 ... (znajda się chętni) ?

• 2 weeks later...

Wiking mam dobra z zla wiadomosc:

zla jest dla mnie:) - pogoda nie jest klarowna, wiec jutro nie jade

a dobra jest taka, ze jest do zaplanowania kolejny termin

piatek 24.06 narazie wyglada niezle, nie wiem jak pozniej...w poniedzialek itp.

Hę??

Edit: zapomnialem o dlugim weekendzie....nie wiem czy beda treningi w piatek:/ bede kontrolowal info na stronie

Jak dla mnie (wstępnie) OK.

Właśnie się zastanawiam jak zagospodarować dłuuugi weekend :vroom:

Całkiem możliwe że ja się też przejadę w piątek 24. Jak coś to mogę ze sobą zabrać jedną albo dwie osoby. Wczoraj u siebie na mieście spotkałem gościa, który jeździ hornetką. Był już na torze w Radomiu i Lublinie. Wymieniliśmy się telefonami. To jakby co może się uda jego jeszcze ogarnąć.