Skocz do zawartości

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

no to pewno-dowiedz się dzoncik ile za co i jak? :) i napisz wtedy, co i jak? ja już mogę w ciemno walic, że będe ponieważ każdy week mam wolny, a wypaść nic mi nie może wypaść, chyba, że resztki mózgu :P

Jest jeszcze opcja toru kartingowego w Starym Kisielinie, koło Zielonej Góry. Jak dla mnie zdecydowanie bliżej (260 km) a z tego co wiem, sporo motocyklistów z mojego regionu tam właśnie jeździ.

Cennik

http://www.youtube.com/watch?v=-oDdQuSLJuc&feature=related

Edytowane przez And'GP

Jak już zaczniemy zbierać się do takiego grupowego wyjścia i nawet powoli "już" zaczniemy zbierać kasę na tor - będzie wszystko jasne, przez najbliższe dwa tygodnie jeszcze jeżdżę do Radomia codziennie, jak będzie zainteresowanie to chętnie podjadę i nawet mogę się już jakoś umawiać z osobami z toru i dowiedzieć więcej o tym co można. Czas leci bardzo szybko, za chwile wiosna :-)

Jak jest zainteresowanie to ja mogę się zająć organizacja tego wraz z Kabanem z którym już o tym myślimy na poważnie.

No to super!

Ja też myślę/mówię poważnie. I jestem przekonany, że lepiej najpierw poćwiczyć :pompki: w ogródku jordanowskim zanim się człowiek wybierze do Lublina, Poznania albo jeszcze gdzie tam w świat szeroki.

Jak możesz zrobić rozpoznanie - dobrze się składa.

Ja na wizję lokalną - turystycznie się wybiorę wczesną wiosną (jak śnieg stopnnieje) :snieg:

W Lublinie są jakieś problemy z tego co słyszałem. Dlatego walczą tam o nowy, oddzielny tor. W Poznaniu jednak trzeba już dobrze ogarniać, są wymagania co do głośności wydechów, jakieś szkolenia się przechodzi ze znajomości zasad, koszty wysokie...

Skoro R1 tam się nie dusi jakoś, to b600 będzie się dobrze czuło  :rolleyes: W 2011 mieli wystartować z budową w Pionkach nad Radomiem, będzie coś pokroju Poznania tylko oczywiście nowocześniejsze.

Myślę, że nie ma co się nakręcać, bo dopiero grudzień się zaczął, a zima może być dłuuuga...

I dlatego czymś się trzeba ponakręcać:gazeta:

Edytowane przez Wiking

W radomiu sie r1 roskręca nie no fajnie.

' że się nie dusi '   napisałem!  :P

Jakby co, to ja sie pisze na latanko po torze

na początek sezonu fajnie byłoby sie dobrze wjeździć po przerwie

No to po twojej deklaracji frekwencja na pewno wzrośnie :D

A skąd to czarnowidztwo (odnośnie moto)?

Nie no płeć piękna musi być :) Już zacieram ręce :D

Biorę nawet koc grzewczy na opony na tor :P Jak profes to profes :) A jak będzie miód pogoda to na slickach pojade ;)

Popieram Wikinga, napewno wzrosnie liczebność :D

Edytowane przez Evo_Damian

Ja wiedziałem, że tak będzie ... :lol:

EVO - najpierw było, że "człapanie" motur się dusi na 1-ce, potem - przyjade popatrzę ... a teraz: PEŁNE ZAANGAŻOWANIE! :oki:

To dobrze - jakiś ROZSĄDNY :takaemotka: instruktor by się przydał :faja:

Nie w temacie:

To temat o zaletach płci pięknej czy lataniu na torze bo się zgubiłem?!? ;)

Nie oczekuję odpowiedzi :-)

Edytowane przez Dzoncik

Nie w temacie:

To temat o zaletach płci pięknej czy lataniu na torze bo się zgubiłem?!? ;)

Bo facetom to tylko 1 w głowie: latanie, latanie, latanie :serduszka:

kumpel jest a automobilklubie wielkopolskim i kiedyś mi mówił, że 100 wjazd, a on ma za połowę ...

O tym motorku to nie czarnowidztwo,

Dragstar wystawiony i nic.. nikt nie chce go kupić,

a do póki nie sprzedam Jadzi to Bandziorka nie będzie :( .

Koc na oponki...?! wskazany

Dzoncik :P

Koc na oponki...?!

Jak już się bawić to bawić :)

Tylko zastanawiam się czym ja to wszystko zabiore :P

Muszę jakiegoś jelenia poszukać np moją siostre czy by nie chciała jechac i mi foty popstrykac i film dokumentalno-przyrodniczy nakręcić :D

Ja myślałem o spokojnym, technicznym treningu :strongmen: a nie żeby muskuły prężyć... :paker:

spokojnie Wiking,

z tego co widziałem na filmiku to na tym torze ze względu na jego "ciasnotę" nie będzie słychać dźwięku odcinanej 4 ani 3-jki. Wątpię czy i dwójkę ktoś pod limit podciągnie...

No chyba, że jakieś NSR125 :P

Taki tor to fajna rzecz aby cośniecoś się nauczyć a najwięcej fun'u miałyby pewnie SM.

Eeee dwójkę do czerwonego da radę podciągnąć a trójka tak na "pół gwizdka", tor kartingowy nie jest taki zły, można po przerzucać moto z lewego zakrętu w prawy i przyzwyczaić się do głębokiego pochylenia w zakręcie a w razie gleby i straty mniejsze bo prędkości niewielkie.

Ja jeżdżę w Biłgoraju na torze a jest on prawie taki sam jak w Radomiu.

A do Biłgoraja przyjeżdżają nawet motocykliści z Lublina gdzie mają lepszy obiekt do śmigania, nie wiem dlaczego.

A do Biłgoraja przyjeżdżają nawet motocykliści z Lublina gdzie mają lepszy obiekt do śmigania, nie wiem dlaczego.

No bo mówię, że są problemy z Lublinem, bo jakieś osiedle pobudowali blisko i skarżą się na hałas dobiegający z toru i jest wojna... czy coś w ten deseń... 

A może przyjeżdzaja na inny tor bo nie chca całe życie smigać w kółko te same zakręty? ;)

A może przyjeżdzaja na inny tor bo nie chca całe życie smigać w kółko te same zakręty? ;)

:hahahaha::takaemotka: