Skocz do zawartości

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się pisze czy piątek czy środa mi to wszystko jedno, byle by nie padało.

A jeszcze jedno ile wjazd kosztuje i w jakich godzinach.

Tu masz link z info:

www.automobilklub.radom.pl

Ja najprawdopodobniej będę w środę od rana o ile pogoda pozwoli.

Chętnie się wybiorę w środę !

jak-by-co dajcie cynk we wtorek

Jak pogoda pozwoli to jutro jadę na tor rano. Ktoś chętny?

Będę jechał przez Warszawę.

Edit:

Znowu dupa z jazdy po torze. Czy kiedyś przestanie padać?

Edytowane przez michal_b6

tak, przestanie:) i stad moja propozycja last minute na wyjazd jutro na sesje popoludniowa. Ruszam ok 12:30 wiec w Grójcu cos ok 13:15. Prognozy obiecujace

edit:

bylo 8 maszyn, momentami pusty tor:)

Edytowane przez kacper1r6

Ale trafiłeś z tą porą jutro po południu :(

Akurat jutro na noc do pracy. Ciekawe ile w sobotę biorą? Może wtedy się wybiorę.

Środa 3.08. o godz. 14. będę z kolegą. Jak ktoś ma czas, zapraszam.

Może ktoś chętny w sobotę? W sumie zalezy czy mi wezmę motonga na warsztat czy nie.

Ja byłem w środę, było fajnie, motocykli było ok 10-12 to całkiem mało. W weekend wiadomo, że przyjedzie więcej ludzi. Ja tam jeszcze zgadam się z Kacprem i w sierpniu pojedziemy na tor. Oczywiście w tygodniu, nie w weekend - mniej kasy płacisz i mniej motocykli jest.

• 1 month later...

Dzwoniłem do automobilklubu w Radomiu. W tym tygodniu są jazdy dla motocykli jeszcze w środę i piątek.

To jak? Jedziemy w środę lub w piątek?

Cena:

- cały dzień od 9 do 18 - 80zł

- od 9 do 14 - 50zł

- od 14 do 18 - 60zł

sprawdzilem pogode na sochaczew, grojec, radom - opady 11-14, wiec dziekuje bardzo i czekam na piatek

Jestem świeżak w jeździe torowej i chętnie wybiorę się z bardziej doświadczonymi kolegami. Zarezerwowałem sobie czas na piątek (tak na 90%) o ile będzie pogoda.

Jak będzieta w piątek na trasie Wawa Radom mijać białą Toyotę Starlet to trąbta B)

Jak będzieta w piątek na trasie Wawa Radom mijać białą Toyotę Starlet to trąbta B)

Jak będziem jechać to trąbniem.

Abaper - ja jakby co będę jechał przez stolicę to możemy się ustawić jak będę jechał.

Edytowane przez michal_b6

Jestem chętny na tor w piątek :-)

Ktoby jechał jeszcze?

póki co widzę, żę :

1) Abaper

2) michal_b6

3) ja:)

o której godzinie zamierzacie jechać? Na cały dzień?

ja myślałem o śmignięciu na tą cześć 14-18.

W sumie jeszcze nie wiem bo zależy to jak będzie Kacprowi pasowało. Rano napewno byłoby mniej maszyn. A im mniej motocykli na torze tym lepiej będzie się jeździło. Jak coś śledzić temat a w czwartek ja albo Kacper wrzucimy info czy jedziemy i o jakiej porze.

W sumie jeszcze nie wiem bo zależy to jak będzie Kacprowi pasowało. Rano napewno byłoby mniej maszyn. A im mniej motocykli na torze tym lepiej będzie się jeździło. Jak coś śledzić temat a w czwartek ja albo Kacper wrzucimy info czy jedziemy i o jakiej porze.

spox, będę śledził

ja na 99% popołudnie, rano odpada:((

wyślę Ci numer na priva, najwyżej dojadę do Was.

jakieś rezerwacje tam trzeba robić?

Edytowane przez robzzonsky

Nie trzeba robić rezerwacji. Tylko trzeba wiedzieć, że tego dnia tor jest otwarty dla motocykli. Tu masz info:

http://www.automobilklub.radom.pl/

Jedziesz, wypełniasz pismo, podpisujesz oświadczenie i wjeżdżasz na tor.

Spieszyć się bo to już ostatnie dni w tym sezonie kiedy jeszcze można na torze pojeździć.

Nie trzeba robić rezerwacji. Tylko trzeba wiedzieć, że tego dnia tor jest otwarty dla motocykli. Tu masz info:

http://www.automobilklub.radom.pl/

Jedziesz, wypełniasz pismo, podpisujesz oświadczenie i wjeżdżasz na tor.

Spieszyć się bo to już ostatnie dni w tym sezonie kiedy jeszcze można na torze pojeździć.

poczytałem info ze stronki i regulamin. na wszelki pytałem, żeby nie było, że dojadę i mnie nie wpuszczą bo np, za dużo luda:)

...

Abaper - ja jakby co będę jechał przez stolicę to możemy się ustawić jak będę jechał.

Bardzo chętnie. Jeśli chodzi o porę to preferuję rano, jak wyjdzie że po południu to trudno, najwyżej wrócę wcześniej ( o 19 muszę być z powrotem).

pogoda na jutro: Warszawa Grójec Radom -dla mnie ok, najwyzsza temp. godz.14-17 wiec...

proponuje polaczyc sily o 13 u Jakuba i ruszyc na Radom. Wydaje mi sie, ze nikt nie wytrzyma dluzej niz 3h na torze, wiec na 19 spoko bedziecie z powrotem w W-wie.

W razie pytan: 604-619-723 Piotrek (na Kacper tez reaguje :P )

Edytowane przez kacper1r6

Spoko będę u Jakuba o 13.

Warszawiacy!!!! Jedzie ktoś? Jak coś gdzieś ok południa będę przejeżdżał przez wawe. Jak ktoś chętny to możemy się styknąć gdzieś w Warszawie.

Ja będę jechał.

Zakładam ze będziesz jechał pierwszym mostem więc może umówmy się na stacji NESTE na Armii Krajowej pod wiaduktem na Mickiewicza ok 12.00

Dokładnie tu

No dobra. Tylko może umówmy się żeby o 12 napewno być. Bo o 13 musimy być w Grójcu z Kacprem się spotkać.

Ja postaram się być przed 12.

i dupa, ja odpadam:( zagilał bym kask zanim bym dojechał, leci mi jak z kranu:/ a myślałem że wiśniówą i czosnkiem się na szybko wyleczę :)