Skocz do zawartości

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie się jeździło na torze. Ale najbardziej podobał mi się wyjazd z MC'donalda - cztery motocykle po chodniku i przez przejście dla pieszych, żeby przedostać się na dugą stronę ulicy. Widok kierowców puszek ustępujących nam na przejściu dla pieszych BEZCENNE :)

no i mozna szybko "zawrocic"? mozna :D i tak stali w korku to poczekali przed a nie na przejsciu a w dodatku ladnie podziekowalem B)

Planujesz jeszcze w tym roku na tor uderzyć? Ja mam jeszcze wielką chęć ale nie wiem czy dam radę.

jesli pogoda nadal bedzie nas tak rozpieszczac to moge jechac, jesli zrobi sie "kwasno" to juz nie

Ja też bardzo chcę się wybrać na tor w końcu, tylko jakbyście jechali to dajcie znać trochę wcześniej bo tak w dni tygodnia to mi ciężko.

Piątek 16.09.2011 wielce prawdopodobne, że będę na torze. To już ostatni raz w tym roku. Więc jeżeli ktoś chętny to zapraszam.

Najprawdopodobniej będę od 14-18. Ale to się jeszcze okaże. Więcej szczegółów w czwartek.

Ja bym optował, w pracy się dowiem jak z urlopem i jeśli będzie ładna pogoda to się piszę. Jeśli mnie wpuszczą z textylem...

Spokojnie wpuszczają i w tekstylnych ciuchach, byle nie dżinsy.

Jakby coś to byśmy spotkali się na miejscu bo najprawdopodobniej będę jechał autem a moto na przyczepce.

Tak ja z kolegą jedziemy na godzinę 14. Jak coś spotkamy się na miejscu bo my jedziemy samochodem z przyczepką.

Poznasz mnie - czerwony bandzior, a na kurtce mam naszywkę z logo forum.

niestety jednak mój wyjazd stoi jeszcze pod znakiem zapytania, piepszona robota :angry:

dobra, nie jadę jednak - udanego bicia czasów ;)

Edytowane przez lepko

• 6 months later...

spieszmy sie jezdzic po torach - tak szybko odchodza: http://www.motogen.p...eto,art949.html

szykowac sprzety bo w kwietniu ruszamy ;)

Haha to niemal to samo jak mój znajomy który kupił mieszkanie obok lotniska. Dobrze wiedział gdzie kupuje, ale teraz żąda od Okęcia odszkodowania za hałas :D

Najlepsze jest to, że kasę dostanie a takich ludzi są tysiące...

Edytowane przez obiezyswiat

• 1 month later...

spieszmy sie jezdzic po torach - tak szybko odchodza: http://www.motogen.p...eto,art949.html

szykowac sprzety bo w kwietniu ruszamy ;)

Dobre jak ktoś nie korzysta to mu przeszkadza. W mojej mieścinie jest tor motocrosowy. Mimo że położony jest na uboczu miasta w lesie to i tak się paru znalazło co im przeszkadza. Już ze trzy razy próbowali go zamknąc.

Proponuje zlozyc zawiadomienie do CBA, niech troche wladze i deweloper sie pomecza.

Co do mieszkancow, trzeba zebrac ekipe i wjechac im w osiedla robiac od 6:00 halas z haslami typu: Wolicie halas i wyscigi na torze czy na osiedlu?

Ja bym jeszcze zlosliwie tlumik odkrecil i z samej rury walił.

Edytowane przez BANdziorro

jednak nie jade w piatek: od tego sezonu trzeba miec crash pady i cieć podobno to sprawdza, wiec narazie dziekuje bo krasze wykraczaja poza moja wizje XX'a (przynajmniej narazie)

A ciekawe czy osłony na dekle silnika by nie wystarczyły... Bo pewnie chodzi im o ewentualne wycieki oleju przy jakimś paciaku.

Ja na lewy zamówiłem taki: http://www.ebay.pl/itm/150655214834?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Z czystej ciekawości zadzwonię jutro do Radomia...

wlasnie o olej chodzi

o nakladkach nie pomyslalem...w PL tego nie ma?

wlasnie o olej chodzi

o nakladkach nie pomyslalem...w PL tego nie ma?

Do naszych niestety nie znalazłem... Do typowych sportów w stylu GSXR czy RR są ale do XX-a ciężko.

Edytowane przez Biały

• 3 weeks later...

Dzwoniłem dzisiaj do Radomia i niestety nakładki na dekle nie są dopuszczone...

W grę wchodzą gmole, crashe albo owiewki torowe zakrywające dekle silnika w całości... lipa. :angry: