Skocz do zawartości

Co Niestety Udało Się Wam Zgubić Jadąc Motocyklem?

Gość pawt
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Prawy podnóżek od pasażera :)

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• JackRM

3

• Matis

2

• kosmal

2

Jak raz jechałem z kumplem (on na R1)

Podczas gdy jechał na gumie zgubił tylne siedzenie :)

Ja jechałem za nim. Fajny był widok :)

Mój kuzyn zgubił na Jawie dziewczynę, przy ruszaniu na skrzyżowaniu:D Zorientował się 2km dalej i po nią wrócił. Akcja miała miejsce jakieś 10 lat temu ale jest legendą w moim otoczeniu :)

Sam zgubiłem nawigacje przy wypadku.

Prawy podnóżek od pasażera :)

mi również prawego brakowało - tłumik ? ;) ;)

• 10 months later...

Odgrzewam suchara:D Zeszłoroczny sezon zabrał mi jedynie jedną starą rękawicę. W tym sezonie są już większe straty , mianowicie dwa razy podczas jazdy przestała grać mi muzyka w uszach: ) Za pierwszym razem wypadł mi odtwarzacz mp3, którego już nigdy nie znalazłem (złodzieje!!!) . Ostatnio natomiast coś odbiło mi się od kolana i znów w uszach cisza. Przy 150km/h na autostradzie wypadła mi Nokia E52. Udało mi się po nią wrócić dość szybko pod prąd poboczem . O ile sam test upadku może i by przeżyła , to musiał ją ktoś jeszcze przejechać ( bandyta jeden !!! ) . Jedyne co mnie cieszy w tej sytuacji jest to , iż nikomu się to od maski czy przedniej szyby nie odbiło : ) Z komórki jeśli się nie mylę, to może płyta główna ocalała : )

Tymczasowy dowód rejestracyjny :D ... głupotą było wkładanie go do tylnej kieszeni spodni

czemu ? przecież miał być właśnie "tymczasowy" :lol:

Pierwsza jazda na moto i... zgubiona rejestracja. No ale szczęśliwie się znalazła :D

Łącznie 2 paczki fajek. Dzień po dniu wypadły mi przez niezapiętą kieszen...

Na szczęście nauczyłem się ją zapinać i juz nic nie gubie :D

Co do gubienia pasażerów to przebiję wszystkich- zgubiłem kumpla na.... Komarze :blink: Zorientowałem się, bo dostał nadzwyczajnego, niespodziewanego przyśpieszenia :lol: Oczywiście Komar, choć kumpel pewnie też hehe

No to co do dalekiej przeszłości to zgubiłem brata na komarze... Albo lepiej "zrzuciłem" go bo pędziliśmy całe 40km/h polną drogą i dosyc szybko zbliżaliśmy sie do stodoły. Dla zabawy zacząłem krzyczeć, że hamulce nie działają i nim zdążyłem obrócic to w żart brat juz leżał w kartoflisku... Ach te przygody w Małkini...

Edytowane przez l_bulix_

kiedyś wyleciała mi z sakawy podpinka do kurtki i bo zapomniałem jej zamknąć ale sie znalazła na srodku drogi rozjechana prze samochody ;] poszła do prania i śmiga dalej ;] a ostatnio miałem taka dziwna sytuacje : Stawiam moto po jezdzi do garazu i patrze pod spod a tu olej kapie ( dość mocno ) z przedu pieca , daje nura pod spod a tam sie filtr oleju poluzował heh , podejrzewam ze jakbym dluzej jechał to moglbym go zgubić ;] ale dokreciłem i smiga dalej a czemu sie poluzował to nie mam pojecia

tylko wymieniałem sam olej w maju i dokrecałem reka . rozumiem jakby sie po kilku dniach odkrecił a nie po 5 miechach ;/ ale ważne że dokreciłem i nie leci juz ;]

No to ja miałem większą stratę :blink: Włożyłem w boczną kieszeń kurtki portfel z dokumentami i wywiało. Pewnie gdybym nie musiał wyjąć kluczy od garażu to zamek był by zamknięty i nic by się nie stało, a tak trzeba było wyrobić nowe.

Oczywiście znalazca się znalazł po 1,5 tygodniu, jak już wyrobiłem nowe dokumenty ;) Jedyne, co nie wyrobiłem to uprawnienia na wózki widłowe. Znaleźne wypłacone i nauczka na przyszłość - na jazdę zabieram tylko dowód, prawko i kartę płatniczą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.