Skocz do zawartości

Propozycje Miejsca Na Imprezę Pbc-2011

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Może by tak z Nowym Rokiem pomyśleć o miejscu i terminie na Zlot - imprezę bandycką :excl:

Żeby tak coś ładnego i niedrogo...

ale Z KLIMATEM - a nie taki zwykły weselny Hades :zeby3:

http://www.youtube.com/watch?v=VL00GKgSGgw&feature=related

ale Z KLIMATEM - a nie taki zwykły weselny Hades :zeby3:

Witam.

... a skąd Ci, k**wa, takiego zajebistego węża skombinujemy... chyba , że strażackiego zaakceptujesz :D

pozdrawiam

nezka

o, oo, MG3 to ja poproszę, najlepiej 2 razy, a kulki to się wykopie, za każdą stodołą trochę tego jeszcze od '45 zostało

Prrr szalony!! Z MG to gorzej niż z dziewicą - trzeba umieć się z nią obchodzić bo chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe ;)

Wesz, co prawda jedno i drugie może dać po ryju, ale na moje oko MG i tak łatwiej okiełznać niż dziewicę, ale w drodze kompromisu, raz MG i raz MP5a5, ot tak, dla pełnego zakresu działań

No nie...NOO !:angry:

Duże chłopaki a tylko im jedno w głowie

Przypominam, ze to wątek o propozycjach ciekawych miejsc na ZLOT! :piwko2:

girl1.jpg

hmmmmmmmmmmmmmmmmm Wałcz, Centalny Ośrodek Sportu?

Zna ktoś? mogę przybliżyć temat. Jest basen, jezioro, most wiszący nad jeziorem i ogólnie miasto fajne

Jak dla mnie to potrzebne są:

- miejsce noclegowe z dala od Wojteckiego

-basen lub jezioro w którym można pływa bez obaw o uszkodzenie CUN lub części ciała

Jak dla mnie to potrzebne są:

- miejsce noclegowe z dala od Wojteckiego

-basen lub jezioro w którym można pływa bez obaw o uszkodzenie CUN lub części ciała

to może gdzieś przy linii brzegowej bałtyku? duży basen, no i daleko od Wojteckiego :D

to może gdzieś przy linii brzegowej bałtyku? duży basen, no i daleko od Wojteckiego :D

Norwegia :D

macie poczucie humoru ;) będzie jeden z drugim chciał się browca we wrocku napić..

idealne miejsce to..Wrocław ;)

ja powiem tak, aktywnie uczestniczę w życiu kilku klubów - samochodowych i zawsze jak organizujemy jakiś zlocik ogólnopolski to wybieramy miejsce jak najbardziej w centrum polski, żeby mniej więcej wszyscy mieli tak samo blisko/daleko, no bo np. bałtyk, to ci z południa będą mieli szmat drogi, a jak na zachodzie to np wschód będzie cały dzień jechał. A jak w centrum to jest super, zawsze to koszt podróży niższy i więcej jest na przepicie :)

macie poczucie humoru ;) będzie jeden z drugim chciał się browca we wrocku napić..

sprzeciw odrzucony...przychylam się do opcji dolnośląskiej !!!

PS.oczywiście jednocześnie zapraszamy na GÓRNY ŚLĄSK ;)

.....pozdRo.....

Edytowane przez sznajdi

Ja nie ma nic przeciwko Wrockowi :) bardzo ładne miasto :) bym chciała kiedyś je jeszcze odwiedzić i pozwiedzać :D

Pozdrawiam

Wrocław jest spoko ale dla mnie osobiście sąsiedztwo szumu wody, czy to Bałtyk czy Mazury to jest gwarancja super imprezy.Jeżeli chodzi o odległości to fakt że niektórzy będą poszkodowani ale tak jest i będzie zawsze, a to co sprawia nam największą radochę to wiadomo jazda :vroom:

Ja proponuje u mnie w Leźnicy Wielkiej. Mamy Duży zalew przy zalewie 2małe pomosty i 2 duże długie przy zalewie boisko do siatki, piach i sklepy na zaopatrzenie też są + na lato będzie skończony hotel. A tu rzut z google:

http://maps.google.com/maps?q=Le%C5%BAnica+Wielka-Osiedle,+Polska&hl=pl&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=vl

Jak dla mnie lokalizacja to jedno (w górach czy na mazurach) a konkretny Lokal (z klimatem B)) to drugie ...

I fajnie by było, żeby był przystosowany do obsługi imprez masowych sprzęt grający/nagłaśniający znaczy

Bo bez pewnego - minimalnego - poziomu dB tylko słychać, że coś gra ale to za mała energia, żeby ludzi podnieść od stołu :tancze:

Jak dla mnie Sasza prowadzi z miejscówką :)

BORNE SULINOWO hotel MARINA

http://www.bornemarina.pl/pl/

Dobre jedzenie, jezioro za oknem, super wlasciciele, karaoke, no i zajebiaszcza trasa w kierunku Połczyna, ponad 52 zakręty.

Moge pomoc organizowac znam ludzi ;)

P.S.

Tereny sowieckiej jednostki wojskowej ;)

Edytowane przez goncior

ja powiem tak, aktywnie uczestniczę w życiu kilku klubów - samochodowych i zawsze jak organizujemy jakiś zlocik ogólnopolski to wybieramy miejsce jak najbardziej w centrum polski, żeby mniej więcej wszyscy mieli tak samo blisko/daleko, no bo np. bałtyk, to ci z południa będą mieli szmat drogi, a jak na zachodzie to np wschód będzie cały dzień jechał. A jak w centrum to jest super, zawsze to koszt podróży niższy i więcej jest na przepicie :)

no niby tak tylko w centrum nic nie ma :P ani gór ani morza :/

i jak napisał

Jeżeli chodzi o odległości to fakt że niektórzy będą poszkodowani ale tak jest i będzie zawsze, a to co sprawia nam największą radochę to wiadomo jazda :vroom:

ja mimo, że bike nie mam już planuję pierwsze wycieczki :D

ja się mogę przychylić do tej opcji! 2h drogi, miasto jako tako już znam. tylko nie wiem jak sobie na tej kostce poradzę jadąc na moto!!!

Edytowane przez piotrekg

jedyne odpowiednie miejsce na nasze zloty to takie, że gdy wyjdę o 4 w nocy postrzelać z wydechu i spalić gumę to nikt nawet nie mrugnie że mu coś nie pasuje..to jest zlot motocyklistów a nie zgrupowanie emerytów..wszystkie lokale w przeróżnych ośrodkach odpadają..jedziemy się wyszaleć, pobawić, powydurniać a nie że ja o 22 nie mogę odpalić motocykla bo małe dziecko śpi obok..spoko, ja wszystko rozumiem..inni też chcą odpocząć, dlatego szukajmy czegoś gdzie nikomu nasze durne pomysły nie będą przeszkadzać..ja wiem że wszyscy lubimy luksusy ale zobaczcie ile było by frajdy jak byśmy rozbili się gdzieś namiotami na jakimś pipidówku..Wódka, Dziwki i Lasery !

miejsce w okolicach wrocka możemy znaleźć jakieś zajebiste..

o takie coś..wypas

http://www.youtube.com/watch?v=WjgEojL15sw

a taka pobudkę będzie miał abdar

http://www.youtube.com/watch?v=DkoPva5ux-Q&feature=related

a tak składamy namioty

http://www.youtube.com/watch?v=VtE7Jd5YfGY&feature=related

Edytowane przez wojtecki
  • Upvote 2

ojej a ja juz tyle lat nie byłem pod namiotem..

z takim prawdziwym rozrzewnieniem oglądałem ostatni filmik

WOJTECKI dziekuję

no i masz całkowita racje jak mnie najdzie ochota i mam zamiar zawyc do ksiezyca to czemu nie...poskakac

przez ognisko czy porobić inne głupoty..

Edytowane przez mario

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.