Skocz do zawartości

Propozycje Miejsca Na Imprezę Pbc-2011

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

jedyne odpowiednie miejsce na nasze zloty to takie, że gdy wyjdę o 4 w nocy postrzelać z wydechu i spalić gumę to nikt nawet nie mrugnie że mu coś nie pasuje..to jest zlot motocyklistów a nie zgrupowanie emerytów..wszystkie lokale w przeróżnych ośrodkach odpadają..jedziemy się wyszaleć, pobawić, powydurniać a nie że ja o 22 nie mogę odpalić motocykla bo małe dziecko śpi obok..spoko, ja wszystko rozumiem..inni też chcą odpocząć, dlatego szukajmy czegoś gdzie nikomu nasze durne pomysły nie będą przeszkadzać...Wódka, Dziwki i Lasery !

no ja też jestem za, tylko jedno małe spostrzeżenie: alkohol i odpalone motocykle to nie jest dobre połączenie. Widziałem na kilku zlotach zjebów jeżdżacych jak byli naj***ni i nie kończy się to dobrze...

ciekawa koncepcja wojteckiego , chyba sie skusze a moze i cos zaproponuje w tym kierunku

no ja też jestem za, tylko jedno małe spostrzeżenie: alkohol i odpalone motocykle to nie jest dobre połączenie. Widziałem na kilku zlotach zjebów jeżdżacych jak byli naj***ni i nie kończy się to dobrze...

spokojnie, nikt nie mówi o żadnym jeżdżeniu..będziemy się pilnować na wzajem ;)

z takim prawdziwym rozrzewnieniem oglądałem ostatni filmik

WOJTECKI dziekuję

haha, no problem..ja ten filmik oglądałem z 1000 razy, beka na maxa :takaemotka: koleś jest mistrzem w kategorii najszybsze składanie namiotu

podsumowując..jeszcze trochę czasu mamy, ale jest to myślę fajna alternatywa tego co zawsze organizujemy

Edytowane przez wojtecki

ee, nie wroclaw, co to za zlot gdzie nie trzeba jechac:P

no zwłaszcza że na po pijaku mam pociąg do motoryzacji :)

Mam jedną propozycję, ale w późniejszym terminie w sierpniu a dokładnie chodzi mi o zlot w Krotoszynie tam jest wszystko czego potrzebujemy: alkohol, panienki, palenie gumy przez cały dzień jak również strzelanie z gaźników o której tylko się chce. Byłem tam w 2010 było ekstra :D

http://www.oldtimers.net.pl/

strzelanie z gaźników chyba jest dość nieporządanym zjawiskiem?

Mam jedną propozycję, ale w późniejszym terminie w sierpniu a dokładnie chodzi mi o zlot w Krotoszynie tam jest wszystko czego potrzebujemy: alkohol, panienki, palenie gumy przez cały dzień jak również strzelanie z gaźników o której tylko się chce. Byłem tam w 2010 było ekstra :D

http://www.oldtimers.net.pl/

Ale to ma być NASZ PBC zlot, a nie jakiś MC i my jako odwiedzający....

popieram ZEGARA To w końcu impreza PCB i tylko PCB... Co do dokładnego miejsca to fajnie by jednak było gdzieś w centrum, no chyba że będzie dobra ekipa do jazdy no to jade nawet na południe :)

Ja znam jeszcze takie miejsce koło Poznania. Mieścina nazywa się Sieraków. Jest jezioro, basen, jakieś disko, jakaś stołówka na śniadania.

Zobaczcie oceńcie.

http://www.tkkf.com.pl/

Ja znam jeszcze takie miejsce koło Poznania. Mieścina nazywa się Sieraków. Jest jezioro, basen, jakieś disko, jakaś stołówka na śniadania.

Zobaczcie oceńcie.

http://www.tkkf.com.pl/

Ooooo :brawo: swietne miejsce jak wypali to bede mial rzut kamieniem :lol: w pełni popieram :D

popieram ZEGARA To w końcu impreza PCB i tylko PCB... Co do dokładnego miejsca to fajnie by jednak było gdzieś w centrum, no chyba że będzie dobra ekipa do jazdy no to jade nawet na południe :)

To powinna byc impreza PBC ale nie tylko dla PBC - odpowiedni goście zawsze mile widziani :-)

Ja i tak byłbym za propozycją wojteckiego, spakować manaty pojechać gdzieś gdzie można wymoczyć d****o, rozbić namioty (ale po co to komu damy rade bez) i tak żeby poszaleć z 1-2 dni a nie, że cisza obowiązuje ognicho zrobić i na pewno każdy by był zadowolony. Najlepiej żeby nie było nikogo w promieniu 20 km bo i tak Nas usłyszą :lol: :lol: Zresztą gdzie by nie było ja się zjawiam :)

Ja w tym roku tez bede na 100 % tzn bedziemy :)

Ja proponuje u mnie w Leźnicy Wielkiej. Mamy Duży zalew przy zalewie 2małe pomosty i 2 duże długie przy zalewie boisko do siatki, piach i sklepy na zaopatrzenie też są + na lato będzie skończony hotel. A tu rzut z google:

http://maps.google.com/maps?q=Le%C5%BAnica+Wielka-Osiedle,+Polska&hl=pl&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=vl

jestem za, pod warunkiem, że będzie na wiosnę, bo w wakacje znowu mnie może nie być i na zlocik PBC sobie nie pojadę :(

ja kiedyś byłem na obozie 2x w takim ośrodku klik, ośrodek znajduje się w lesie nad jeziorem, z tego co mi wiadomo to ktoś kiedyś tam organizował zlot, z tego co pamiętam to płaciliśmy 30zł. za 2 noce, totalne chlanie w zaciszu,

tutaj mapka

PS: i można wycieczkę do Lichenia i na Mysią wierzę (Kruszwica) zrobić, ewentualnie Biskupi i Wenecja :P

Edytowane przez camillo87

strzelanie z gaźników chyba jest dość nieporządanym zjawiskiem?

cięta riposta :D

jestem za, pod warunkiem, że będzie na wiosnę, bo w wakacje znowu mnie może nie być i na zlocik PBC sobie nie pojadę :(

ja kiedyś byłem na obozie 2x w takim ośrodku klik, ośrodek znajduje się w lesie nad jeziorem, z tego co mi wiadomo to ktoś kiedyś tam organizował zlot, z tego co pamiętam to płaciliśmy 30zł. za 2 noce, totalne chlanie w zaciszu,

tutaj mapka

PS: i można wycieczkę do Lichenia i na Mysią wierzę (Kruszwica) zrobić, ewentualnie Biskupi i Wenecja :P

W tym ośrodku oferują: ""Maślak" to przede wszystkim pełna izolacja od przemysłu, hałasu i wszelkich zanieczyszczeń."

Hehe, to gdzie to odpalanie motóra po nocy i palenie gumy? :lol:

dlatego ja dalej uważam że ośrodki tego typu odpadają..o 22 cisza nocna i nie wierze że inni wczasowicze będą chcieli słuchać o północy mojego wydechu..(chyba że właściciel zapewni nas że np.będziemy sami a jemu to nie będzie przeszkadzać ale wątpie żebyśmy coś takiego znaleźli) wódki napić można się zawsze, wszędzie i o każdej porze roku a wspólnych takich wypadów nie mam dużo, dlatego szukajmy czegoś..gdzie będziemy mogli czuć się swobodnie i jednocześnie nikomu nie będziemy przeszkadzać..Wóda, Dziwki i Lasery !

Edytowane przez wojtecki

dlatego ja dalej uważam że ośrodki tego typu odpadają..o 22 cisza nocna i nie wierze że inni wczasowicze będą chcieli słuchać o północy mojego wydechu..(chyba że właściciel zapewni nas że np.będziemy sami a jemu to nie będzie przeszkadzać ale wątpie żebyśmy coś takiego znaleźli) wódki napić można się zawsze, wszędzie i o każdej porze roku a wspólnych takich wypadów nie mam dużo, dlatego szukajmy czegoś..gdzie będziemy mogli czuć się swobodnie i jednocześnie nikomu nie będziemy przeszkadzać..Wóda, Dziwki i Lasery !

Dokładnie, koszta wyjdą mniejsze jak znajdziemy miejsce na dziko żeby rozbić namioty, namiot to chyba każdy jest w stanie od kogoś pożyczyć jeśli nie chce kupować. Teraz namioty są tak małe po złożeniu, że na pewno nikt nie będzie miał problemu z dowiezieniem go na miejsce, jedzenie sobie sami zorganizujemy, jeden dzień na karkówce, kiełbasce z grilla chyba każdy pociągnie ja nawet bardzo chętnie. Byle by jakieś jeziorko niedaleko było i impreza zajebista gwarantowana. I można poczuć ten klimat, na domki to można zawsze jechać a pod namioty to już nie zawsze!

• Upvote 1

no dokładnie, nie ma co się bawić w burżuazje..Ogień ! Kto będzie chciał to i tak przyjedzie bez względu na warunki..moim zdaniem nie ma co się szczypać z jakimiś domkami, sromkami..trzeba tylko wybrać lokalizacje..jeśli pasuje wam dolnyśląsk to my już jakieś fajne miejsce znajdziemy

Miejsce to nie wszystko. Jak ktoś już zaproponuje miejscówkę to powinien podjąć się też organizacji.

no ale co więcej oprócz miejsca nam trzeba ? Nie ma problemu, jest nas tylu z wrocka że spokojnie możemy teren zagospodarowć (przygotować miejsce na moto, jakieś ognisko, duperele)

spanie każdy sobie przywiezie, zrzuta na browce i kiełbase.. możemy to kupić żeby ktoś 300 km nie musiałem tego wozić..ja nie widzę problemu, kwestia czy to nam odpowiada i tyle..

Ja tam mogę zaproponować miejsce w woj. opolskim, dokładnie w Turawie. Jest miejscówka nad jeziorem Turawskim na Rybaczówce. Odbywają się tam co roku zloty motocyklistów dawnych, wiec są przyzwyczajeni do organizowanych tam imprez. Miejsca na namioty sporo, placu do biegania też... Jakieś szczegóły musiałbym podjechać i popytać odnośnie cen.

Rybaczówka - mapa

no ale co więcej oprócz miejsca nam trzeba ? Nie ma problemu, jest nas tylu z wrocka że spokojnie możemy teren zagospodarowć (przygotować miejsce na moto, jakieś ognisko, duperele)

spanie każdy sobie przywiezie, zrzuta na browce i kiełbase.. możemy to kupić żeby ktoś 300 km nie musiałem tego wozić..ja nie widzę problemu, kwestia czy to nam odpowiada i tyle..

O to właśnie chodzi, zrzuta i zakupujecie alkohol i jedzenie (kielbasy, chleby, keczupy i inne gadżety), żeby każdy ze słoikiem musztardy w kufrze nie jechał :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.