Skocz do zawartości

Propozycje Miejsca Na Imprezę Pbc-2011

Wiking
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

no ale co więcej oprócz miejsca nam trzeba ? Nie ma problemu, jest nas tylu z wrocka że spokojnie możemy teren zagospodarowć (przygotować miejsce na moto, jakieś ognisko, duperele)

spanie każdy sobie przywiezie, zrzuta na browce i kiełbase.. możemy to kupić żeby ktoś 300 km nie musiałem tego wozić..ja nie widzę problemu, kwestia czy to nam odpowiada i tyle..

dla mnie jak złoto, jest Was tam sporo wiec na pewno byście to dobrze zorganizowali więc jestem jak najbardziej za tym :)

Sierpień był w tym roku może teraz koniec lipca, ostatni tydzień 29,30,31?

koniec czerwca/początek lipca... wtedy noce najcieplejsze :) dnie najdłuzsze :)

potem... niestety ...ojczyzna wzywa..

PS...

a skąd na wygnajewie lasery??? weźmiemy?

Edytowane przez zegar

koniec czerwca/początek lipca... wtedy noce najcieplejsze :) dnie najdłuzsze :)

potem... niestety ...ojczyzna wzywa..

PS...

a skąd na wygnajewie lasery??? weźmiemy?

takie wskaźniki weźmiemy i będą lasery :D

i MOC bedzie z nami ;D

no ustalcie jakiś przedział czasowy i chapter wrocław może coś kminić :)

dlatego ja dalej uważam że ośrodki tego typu odpadają..o 22 cisza nocna i nie wierze że inni wczasowicze będą chcieli słuchać o północy mojego wydechu..(chyba że właściciel zapewni nas że np.będziemy sami a jemu to nie będzie przeszkadzać ale wątpie żebyśmy coś takiego znaleźli) wódki napić można się zawsze, wszędzie i o każdej porze roku a wspólnych takich wypadów nie mam dużo, dlatego szukajmy czegoś..gdzie będziemy mogli czuć się swobodnie i jednocześnie nikomu nie będziemy przeszkadzać..Wóda, Dziwki i Lasery !

napiszę tylko, że jeżeli cały ośrodek jest zarezerwowany dla motocyklistów, to 24h/na dobę możesz sobie gumę palić ... a cisza jest tam dlatego, że ośrodek leży z dala od innych zabudowań i nikt tam by się nie wk**wiał na hałas ...

Nie no bo jebne :D . Wojtecki jesteś zajebisty buahahahahaa! I to nie tylko przez swoje kierunki ;) . A co do imprezy... plener jak najbardziej !!!!

Popieram tańce i hałas, wóda, lasery wiadomo :D. Może coś takiego skręcimy nawet:

http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs

Edytowane przez paluch

napiszę tylko, że jeżeli cały ośrodek jest zarezerwowany dla motocyklistów, to 24h/na dobę możesz sobie gumę palić ... a cisza jest tam dlatego, że ośrodek leży z dala od innych zabudowań i nikt tam by się nie wk**wiał na hałas ...

Ta ale dopiero pewnie wtedy jak jest CAŁY ośrodek wynajęty dla motocyklistów... Pewnie trzeba to zgłosić i zarezerwować z dużym wyprzedzeniem a wiesz pól forum się deklaruje, że przyjeżdża, wpisuje się na początkową listę 100 osób a przyjeżdża 50 o ile nie przesadziłem... Dlatego wynajem całego raczej odpada bo potem licząc koszty to wyjdzie za samo wynajęcie tyle co zrobienie 2 dniowego zlotu gdzieś na dziko pod namiotami z wystarczającą ilością wódki, jedzenia, laserów itp

Tylko Mercy musi uważać żeby swoim "scyzorykiem" sobie nie przedziurawić namiotu pod poduszką bo go zaleje jak popada :lol: :lol: :D

Mimo, że jestem na tym forum krótko to mam pewien pomysł miejsca na zlot - Bieszczady. Przyczyny:

-duuużo ciasnych zakrętów -> można poszaleć (niech żyją serpentyny!!!);

-ludzi w okolicy mało ->mało wrogów ->można poszaleć;

-widoki ładne, powietrze świeże ->szybko się trzeźwieje.

Wadą natomiast jest spora odległość od "cywilizacji".

Ja to myślę że trzeba i pojeździć i poszaleć. Coś takiego, żeby było WOW i trasy i miejscówa.

Spanie w namiocie OK.

Byle browar i wóda były ZIMNE.

Jezioro basen lub cóś w tym stylu OBOWIĄZKOWO.

WC przyda się. Jakieś boisko do siateczki lub innej piłeczki, coby się lepiej trzeźwiało.

Wychodzi mi na jakiś ośrodek nad jeziorem.

Ja to myślę że trzeba i pojeździć i poszaleć. Coś takiego, żeby było WOW i trasy i miejscówa.

Spanie w namiocie OK.

Byle browar i wóda były ZIMNE.

Jezioro basen lub cóś w tym stylu OBOWIĄZKOWO.

WC przyda się. Jakieś boisko do siateczki lub innej piłeczki, coby się lepiej trzeźwiało.

Wychodzi mi na jakiś ośrodek nad jeziorem.

a mi to dalej wychodzi na cisze nocną o 22..

za kibel będzie robić las albo jezioro..co kto woli ;) a w siate można wszędzie pograć

Ps. Paluch <piona> :D

Edytowane przez wojtecki
  • Upvote 1

za kibel będzie robić las albo jezioro..co kto woli ;)

spoko :) a po kąpieli wyjdziesz z jeziora z jakimś "tygrysem" na plecach buahahahahahahah :D:D:D:D:D:D:D:D

alee jak sie bawić to sie bawić a jak byliśmy młodzi to nie takie akcje były :D:D

no jak marcy pojedzie z kozikiem to materac dmuchany w jego wypadku odpada

no trudno żebyśmy jadąc pod namiot oczekiwali na miejscu WC niczym z marriotta..nie marudzić proszę

no trudno żebyśmy jadąc pod namiot oczekiwali na miejscu WC niczym z marriotta..nie marudzić proszę

ale moze jednak jeden mały przenośny TOI TOY :D

no dobrze..tylko że gdzie toy toi tam i ludzie..a my niechcemy ludziów ;) no chyba że ma ktoś toy toi-ja i go weźmie ze sobą ;)

Panowie jak chcecie bez ludzi i z Toy-toyami to zerkinijcie na to:

http://www.bunkierkrapiewo.pl/

w zeszłym roku był tu 3 dniowy zlot automobilklubu bydgoskiego czy jakiegoś tam innego ....niepamietam,

kilkast motocykli z koncertem sa tam miejsca noclegowe w namiotach wojskowych:)

tylko może ludziom nie pasować lokalizacja bo to koło Bydgoszczy...

dorzucam link bezpośrednio do zdjec ze zlotu:

http://picasaweb.google.com/fenixbydgoszczfenix/AtomowyZlot2010#

Edytowane przez mariomc

mi tam pasuje lokalizacja :P

spoko :) Bydgoszcz w środku... niczego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.